МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 659
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 75
освен ако  Crazy... хората с архивите не ги изпляскат публично и няма не искам, няма не дей  Laughing

Така му се пада на кОнкурса!  Mr. Green Какво е туй "пратете ми снимки на ЛС, а аз ще реша"? Пффф!  Crazy

# 76
Айде,пак сеир #Crazy

# 77
  • в 1001-та нощ
По-добре всеки, който има желание да номинира публична личност - мъж и/или жена и да се гласува за форумни любимец и любимка  Mr. Green

Може и в отделна тема  Blush

# 78
  • София
Е, напоследък летят навсякъде снимки.
Направо действайте смело и безотговорно.

Организирайте и конкурс и за мъжовете, там бая матРял се събра.

Само, че мислете и за наградния фонд.

# 79
Помня първия такъв конкурс, имаше 6-7 участнички. Спечели чаровната Nad_tab  Simple Smile
Беше много весело и приятно, нямаше сърдити.
Нямаше и вечно кисели лелички.

Като тези, които не обичат никакви кОнкурси, но изписаха половината тема....... Tired

# 80
едно IQ ТЕСТЧЕ  ЗА ПОВЕЧЕ ДИНАМИКА НЯМА ЛИ ДА ИМА Laughing

# 81

Аз покрай мъжа ми, решавах едни на Айзак (примерно)... ми отказвам се щом има такъв кръг, там пишеше, че съм средно към нискоинтелигентна  Crossing Arms

# 82
  • София
Хайде, хващайте красавиците за ушите и - в конкурса.
Само висите на балкона.

# 83
Има ли достатъчно кандидатки? Добре ще е някои от рекламодателите в КМ да отпуснат по някоя награда Simple Smile Да се повиши интересът на участничките.

# 84
Катрала, пускай участничките, не ги крий на ЛС  Grinning

# 85
  • Другата България
Абе модераторКите, що триете избирателно, м? Simple Smile Naughty

# 86
  • София

И баш Катрала ли ще ги оценява по интелигентност!

# 87
  • London
Имам чувство, че някои форумки четат с гъза си какво пиша. Аз нищо няма да оценявам, вие ще гласувате. На ЛС- ще ми се пращат снимките, които ще пускам в първи пост от всеки кръг.  Кому е нужно да виждате нещо в темата за запис? Crazy От мен ще са въпросниците, визитките и определяне на правилата, а в гласуването си всеки от вас ще определя с точки. Ясно стана ли или трябва като за бавноразвиващ да го обясня? Темата се превърна в бит пазар, а кандидатки освен каризма др. няма на този етап. Ще помоля да престанете да си чешете езиците, ако не смятате да участвате и да чакате кръговете където ще имате шанс да гласувате, ако изобщо се стигне до конкурс.

# 88
  • out of space
La Catrala, лично мое мнение е, че изискванията са твърде строги. Не е ли по-добре две снимки- в лице и в цял ръст.
Примерно аз няма от къде да намеря снимка с вечерна рокля, просто нямам такава, няма да се обличам специално, я   Simple Smile

Мисля, че ще има повече кандидатки. Може и кандидати, знам ли  Grinning

# 89
  • London
Ери, не мисля, че изискванията са строги, защото всеки нормален конкурс има тур с вечерен тоалет. Все пак и да не е рокля, всеки има снимка с официален тоалет от някоя сватба, кръщене, рожден ден, ресторант, събитие и тн. Никой не може да ме убеди, че няма ни една такава снимка, видях такива доста из темите в които всеки се изпреварваше да се показва, а сега всичко се е сгушило.  Joy В краен случай навличаш тоалета сега, гримираш се, оправяш се и се снимаш в огледалото. Нищо сложно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт