МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 655
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 30

Именно, де. Неомъжените без деца да си се състезават помежду си - едва ли са толкова зле, че да имат неистова нужда от няколко многократно раждали лелки на 40+, за да изпъкне неземната им хубост.

Не се знае, не се знае...  Whistling

Как ще оценяваш някого за интелект, като малко поне не си се постарал да пишеш грамотно.
Ама това си е нормално за този автор, поредното излагане.

Лиляна, теб ще назначим за жури, заедно с всички от тази тема.  Laughing

# 31
  • вкъщи
Само  за несемейни дами ли е ? Доколкото ми е известно семейните дами се водят МИСИС!

# 32
Самоцитирам се
Поправи го на МИЗ и ще се реши проблемът с МИС и МИСИС.

# 33
  • Ямбол
....
Лиляна, теб ще назначим за жури,...

Твърдо нье.
Предубедена съм.

# 34
Да не изтърва сеира  Mr. Green

И аз за сеира се глася тука  cheers Popcorn

# 35
# 36
....
Лиляна, теб ще назначим за жури,...

Твърдо нье.
Предубедена съм.

Личи си.

Хо-хо-хо, както е модерно тия дни да се смеем.
Втора страница приключва и нито една заявка.

Има вече една. Браво на дамата.

Мис и Мама? Шегуваш се.  Laughing
По-добре вземи се самоопредели мис ли ще си, мама ли, ама и двете наведнъж - не става.  Laughing
Даже и да не си бракувана (сключила брак), фактът, че имаш дете вече те праща в по-долна категория - при лелките с увисналите цици, стриите, глиганските бивни, липсата на секс и... Абе, с една дума - при крокодилите.

Авторката ясно е заявила, че няма да участва.

Пф, не попадам във възрастовите граници и нямам снимки по бански  ooooh!

Аз имам. Мога да се разходя извън кОнкурса като артист-изпълнител между туровете. Mr. Green

# 37
 Laughing снимки по анцузи в стил КАБАНо ще се приемат ли? Все пак сега е студенко за по гащи да се щракат миските... 

# 38
  • София
   Merri_An, и преди са правени конкурси за красота,но тогава народа не беше  толкова ...ъъъ , меко казано критичен!(да не кажа изнервен и озлобен, и аз влизам в тази категория  Embarassed)

# 39
И аз при публиката  Laughing
Ще гласувам, обещавам. Ето има вече един кандидат  Peace

# 40
Катрала, поздравявам те за идеята.
Гледам, че МИС се разбира буквално и затруднява класификациите.
Дайте да го приемам така, както Памперс се отнася към бебешките пелени или Ксерокс към печатните машини.
Добре е снимките да си останат в темата форевър.

# 41
Ако с такъв език ще си доказвате интелекта, язък ви за красотата.

# 42
  • Ямбол
Аз пък не мога да разбера ....
Питаш - отговарям - човек, който не разбира, не са навира там, където не разбира.
Кой те пита тебе,ма, ...
Ах, колко си мила! Не си се обърнала към някого конкретно, така че - питаш и мен.
Обръщението "ма" е останало от мама, само да знаеш.
Цунки и от мен! Hug

# 43
  • София
Аз пък не мога да разбера ....
Питаш - отговарям - човек, който не разбира, не са навира там, където не разбира.
Кой те пита тебе,ма, това че се разпознаваш навсякъде, където се спомене злоба и подигравка си е твой проблем, и последна моя грижа.Ти какво, неграмотна ли си, или късогледа, и как точно да ти обясня, че твоите постове не предизвикват нищо положително у мен, че да ги чета, че и да те питам.Теб? CrazyТова да тичаш след определени потребителки из темите и да си изливаш помията върху тях си е твой патент, и щом ти харесва да се вреш навсякъде, ври се, но пък и какво достойнство трябва да има човек, на когото поне по три потребителя на ден му казват че е гнусен, и той пак се вре..... Sick

Тайна, сигурно си права, то е добре да си критичен, нали затова са конкурсите, но дай първо да видим кандидатките, а не да убиваме ентусиазма на девойчето още в зародиш. Peace
И ти имаш претенции за злобните и хапливи реплики? Tired
Нещо прекалено си се изнервила май.

# 44
моля ви се, пускайте снимки, че единствената засега кандидатура ще ви отнесе newsm43

Общи условия

Активация на акаунт