МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 563
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 45
Аз само да вметна, не съм тук да се подигравам на Катрала или нещо такова, снимки ми се гледат.
Поздравления на престрашилата се  Peace

Merri_An, нищо лично скъпа, ама много грозно се изказа  Confused

# 46
  Merri_An, и преди са правени конкурси за красота,но тогава народа не беше  толкова ...ъъъ , меко казано критичен!(да не кажа изнервен и озлобен, и аз влизам в тази категория  Embarassed)

Гледам, тук един циклон, който настървено е връхлетял темата и авторката й идеално се вписва в болднатата категория: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=19046

# 47
  • Другата България
Не бе, нямам никакви претенции, от вчера и обяснявам, че освен негативни чувства друго не предизвиква у мен, просто да ме подминава, както аз го правя, но не, тя продължава във всяка тема да се хваща за дреболии и да си пише нейните....злобарщини, е как да и го обясня иначе, освен по нейния начин? Опитах с добро, не стана.Така че ще карам като нея.Не съм се изнервила, то това нима може да те изнерви, ама провокира, признавам си. И казвам неща, които иначе не бих си позволила.
Извинявам се на останалите за спама.

# 48
  • London
Каризма, благодаря за заявката за участие. Hug Ще помоля следващите смели дами да ми изпратят снимките си на ЛС, защото всяка от тях ще бъде показана в отделен кръг с гласуване от страна на публиката ( най-справедливото жури ) с точки по мое последно решение. След като се съберат кандидатки ще им изпратя на лично за попълване визитка. И едва тогава ще се отвори тема за 1 кръг. Интелектуалния кръг ще е съставен от интересни въпроси, да речем 5-6 на брой от които отново ще очаквам на ЛС отговорите на всяка една, ще бъде тип разсъждение по-скоро не поназнайване на столици и др. фактология. И според разсъжденията отново ще има право публиката да избира своята победителка в кръга. Която има най-много точки накрая сборно печели. Нека приемем, че  МИС в случая е сборно понятие и не се делим на 20 годишни, омъжени, раждали и тн. Форума е доказал досега, че за красивата и запазена жена няма възраст, халка и деца, тя просто е такава.

# 49
  • Ямбол
.... по мое последно решение. ...
След като всичко ще е по твое решение, защо си присвояваш името на конкурса ти да е БГ мама?

# 50
  • London
Лиляна, аз като организатор ще определя правилата и схемата на провеждане, а самото гласуване ще бъде от страна на всички вас.

# 51
"Събрахме се и реших".... Joy

# 52
  • Ямбол
Лиляна, аз като организатор ще определя правилата и схемата на провеждане, а самото гласуване ще бъде от страна на всички вас.
Няма прозрачност. Това от политиката ли го научи?

# 53
  • London
Лиляна как да няма прозрачност? Правилата ги виждаш, като пусна снимките, кръговете и гласуването с точки пак ще виждаш всичко, защото ще е ЯВНО. Peace Конкурса не започва в тази тема, тук просто е записа.

# 54
  • Ямбол
Лиляна, как да няма прозрачност? Правилата ги виждаш, като пусна снимките, кръговете и гласуването с точки пак ще виждаш всичко, защото ще е ЯВНО....
На това ЯВНО ли му казваш:
...Интелектуалният кръг ще е съставен от интересни въпроси, да речем 5-6 на брой, от които отново ще очаквам на ЛС отговорите на всяка една, ще бъде тип разсъждение по-скоро не поназнайване на столици и др. фактология....
И сигурно интелектуалните въпроси пак ти ще ги определиш?

# 55
  • London
Лиляна, защо не се зае ти да организираш конкурс и да определиш ти как да е? Надявам се не очакваш, че за всяка точка от конкурса ще обсъждаме по 40 страници. Видях го вече тоя цирк с предложения и тн. в номинациите и не смятам да повтарям грешката. Организацията е от мен ''ДА'', правилно си разбрала, а гласуването от публиката. Не виждам нищо нередно, а под явно имам предвид, че самото гласуване ще е явно, а не анкетно и анонимно. Нека се запишат поне 6-7 кандидатки и да се стигне изобщо до конкурс, да мине и замине пък, ако нещо имаш след това забележки ще ги чуя. Сега рибата още в морето ти тигана си извадила, че и не се спря със забележките.

# 56
Ох, ох! Наистина ли има хора, които приемат сериозно тази тема?  hahaha

# 57
  • Ямбол
Лиляна, защо не се зае ти да организираш конкурс и да определиш ти как да е? ....
Аз нямам мераци да оглеждам другите хора. И изобщо конкурси за красота не обичам. Попитах те, защо си сложила името БГ мама, след като ти ще определяш и решаваш всичко? Т.е. бг-мамма сме всички тук и пускайки такъв конкурс, ти го правиш от наше име без да сме те упълномощили. Кръсти си го по друг начин и всичко ще е ОК.
После пак ще кажат вижте ги бг-мамите как се излагат, няма да кажат, че Катрала пише глупости, нали.

# 58
Катралче, похвален е ентусиазмът ти. Аз в подобен терариум, не бих имал желание да организирам каквото и да е.

# 59
  • Ямбол
Ох, ох! Наистина ли има хора, които приемат сериозно тази тема?  hahaha
Има, да - авторката.

Общи условия

Активация на акаунт