МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 802
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 270
Добре, де по какво да съдиш за разни непознати, ако не по това, което четеш от тях?!

# 271
Ако всички можеха да се изразяват красиво, щяхме да бъдем писатели до един.

# 272
  • Другата България
Ти, Лиляна, къде прочете за кого по какво съдя?  Това, че казах за вземането насериозно автоматично означава, че съдя хората? Laughing Верно ти е даскалски манталитета, това е до живот....но нали знаеш-и аз те обичам! Heart Eyes
Един съвет-отпусни се малко, пий една ракия, може и по-розов да ти се стори живота, пардон форума. Hug
А и какво ти пука кой как мисли, след като ти го правиш заради всички и се справяш от-лич-но /извини ме ако сбърках със сричките, от ракията е Embarassed/.

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 19:54 от Merri_An

# 273
Не е въпроса да се изразяваш красиво, а да си що- годе адекватен.

# 274
  • В Космоса
Merri_An, благодаря, но не бих участвала в конкурс за красота, никогаж. Naughty  Grinning
Това, че попаднах в пародията "Огледалото" не го смятам за сериозно и ни най-малко не си правя заявки за красавица по този начин. Снимки показвам само за малко  Mr. Green , за да недоволства болшнството Twisted Evil, а тези с архивите да имат тръпка и да дебнат. hahaha

# 275
  • Русе/София
Хм,каква тема само.Има ли предвидена дата за провеждане на 1 кръг?

# 276
Merri_An, благодаря, но не бих участвала в конкурс за красота, никогаж. Naughty  Grinning
Това, че попаднах в пародията "Огледалото" не го смятам за сериозно и ни най-малко не си правя заявки за красавица по този начин. Снимки показвам само за малко  Mr. Green , за да недоволства болшнството Twisted Evil, а тези с архивите да имат тръпка и да дебнат. hahaha

Shocked Аааа не така Naughty

# 277
  • Другата България
Даа, не така. По какво съдиш сега, че болшинството недоволства, м? Само по това, което пишат във форума? Противоречиш си, давай снимки смело и безотговорно. Виж вече 5 момичета/жени се престрашиха...

# 278
  • Ямбол
Ти, Лиляна, къде прочете за кого по какво съдя? Това, че казах за вземането насериозно автоматично означава, че съдя хората? ....
Не съм казала, че съдиш хората, а че съдиш = правиш заключения за хората по техните писания, каквото искаше да каже и Акаша. А ето къде прочетох:
...Но се оказа, че наистина е така, и доста хора имат негативно мнение за нея, и със сигурност повечето от тях дори не знаят защо Tired но както каза някой-всеки има право на такова. Лошото е, че някоЙ хора се вземат насериозно точно тук, във форум, в теми, които се предполага да са за забавление и убиване на свободното време.....
....
Тези хора, за които говориш, ги познаваш само от писанията им в този форум и вече имаш мнение за тях що за хора са. Не е ли така?
Ето пак отново отреди и моят манталитет само по това, което си чела от мен:
.... Верно ти е даскалски манталитета, това е до живот........
Алкохолът убива мозъчни клетки и при теб е свършил доста работа.

# 279
  • В Космоса
Какво бе, Спарки? Ти сериозно ли го взе"огледалцето"? Joy

Елена Ди, случвало ми се е да си сменя мнението няколко пъти за потребители, заради различни техни писания. В карйна сметка стигнах до извода, че мнение по писания няма да си създавам. Приемам различното, а еднаквото не мисля, че ще е во веки такова. Wink На живо също не одобрявам напълно или пък не съм съгласна винаги с изказванията на някой. Човек е многопластов и съвсем не толкова прост като поведение и разсъждения.

# 280
  • out of space
Ери, а нямаш ли с костюм, нещо по-официално? Може да не е рокля, просто начина по който да речем ходиш на бар, ресторант и тн.

Чакам снимки Ери, не се колебай. Mr. Green

До 20-ти има време, ще помисля. Макар да е леко излишно, поне 300 потребителки са ме виждали на живо или на снимки  Simple Smile

Един вид, оцетените няма да гласуват за мен, щото съм аз, а не щото не заслужавам Приза  Flutter Laughing

# 281
  • Другата България
 Laughing Laughing  Това за манталитета е така, Лиляна, ама за хората... Naughty няма как да знаеш кой откъде познавам, но пък няма и да ти обяснявам.
А алкохол не пия от 5 години, шегувах се, но нека говорят.....тези с мозъчните клетки.
Тоест, ти разбира се  Heart Eyes.
Спирам да те отразявам, че ми доскуча.Ставаш предвидима, а това говори много за една жена. Tired Явно търчането по потребителки от тема в тема ти е любимия спорт, което пък не е добре за фигурата, да знаеш.
А и последно-от злоба се погрознява, имай го предвид. Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 20:17 от Merri_An

# 282
  • В Космоса
Даа, не така. По какво съдиш сега, че болшинството недоволства, м? Само по това, което пишат във форума?

Хехе. Laughing Аз съдя, че недоволстват, защото недоволстват. Не съдя, че са скучни, дебели и с анцуг на топчета от това им недоволство.  Joy

# 283
Какво бе, Спарки? Ти сериозно ли го взе"огледалцето"? Joy

Естествено  Naughty Как няма да го взема на сериозно,че аз съм си Убавка бре, малко или много.Е,всичко е въпрос на гледна точка и ъгъл де!

Ей,АкашО,не така (пак да кажа) Naughty

# 284
  • гр. София
Ще ми е интересен въпросникът.  Peace

Катрала, направи, моля те, правописни въпроси.
Да видим ще се явят ли Батерий и брат му Бактерий, видни римски граждани.

Общи условия

Активация на акаунт