МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 808
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 300
  • Другата България

Ти все спираш и все не си спряла.
Нещо друго няма ли да измислиш, че повтаряш едно и също като развалена плоча?

А за снимките, ако някой тук си мисли, че никой няма да ги разпознае и няма да са ясни още на втория час, значи не познава форума.

Спирам да отразявам милите ти еднообразни постове към мен, отразяващи умствения ми и друг вид багаж, защото няма какво ново да науча за себе си вече, което не значи, че няма да те коментирам теб така , както ти правиш с мен.Та в тази връзка за човек, който на втора страница заяви, че не се интересува от конкурси и не спря да мърмори за щяло и нещяло не мислиш ли, че прекалено много вземаш отношение по темата?М? И дали наистина смяташ, че някой ще отрази точно твоите ....предложения и препоръки? Hug Hug

# 301
  • Ямбол
....
А за снимките, ако някой тук си мисли, че никой няма да ги разпознае и няма да са ясни още на втория час, значи не познава форума.
Е, и?

Нищо. Няма смисъл от номериране с цел скриване на никовете.

Спираш, ама не спираш.

# 302
И аз не съм виждала на Катрала снимки. На Акаша съм виждала, хубавица си е.

# 303
  • Ямбол
....Та в тази връзка за човек, който на втора страница заяви, че не се интересува от конкурси и не спря да мърмори за щяло и нещяло не мислиш ли, че прекалено много вземаш отношение по темата?М? И дали наистина смяташ, че някой ще отрази точно твоите ....предложения и препоръки? Hug Hug
Не, не мисля, аз знам, че взимам отношение по темата, защото имам отношение, дори и отрицателно да е то.

# 304
  • Варна/Лондон
Интелектуалната част много ме вълнува мен.
И мен. Ама сега се драпат за банските, още не е дошло ред на акъла. Може и да отпадне като опция.

# 305
  • Другата България
....Та в тази връзка за човек, който на втора страница заяви, че не се интересува от конкурси и не спря да мърмори за щяло и нещяло не мислиш ли, че прекалено много вземаш отношение по темата?М? И дали наистина смяташ, че някой ще отрази точно твоите ....предложения и препоръки? Hug Hug
Не, не мисля, аз знам, че взимам отношение по темата, защото имам отношение, дори и отрицателно да е то.
Не ми отговори на втория въпрос.  Heart Eyes

Казах ти какво спирам. Laughing Когато ти спреш да ме цитираш, спирам и аз. Heart Eyes

# 306
  • Варна/Лондон
Аз не съм бременна и пак не мога да разбера какво става тук, но ще ми е интересно. Катрала, надявам се да се справиш, предвид коремчето ти  Wink Peace

Хаха, кога корема е пречел на който и да е да пуска каквито и да е теми?! Добре се справя, видно е от постовете на ''нехаресващи Катрала, която щом е бременна, да не знае много-много''.

# 307
  • Ямбол
Не ми отговори на втория въпрос. 
Няма как да отговоря на: М?
А за третия - какво смятам аз си е лично моя работа. Доволна?

Аз не съм бременна и пак не мога да разбера какво става тук, но ще ми е интересно. Катрала, надявам се да се справиш, предвид коремчето ти  Wink Peace

Хаха, кога корема е пречел на който и да е да пуска каквито и да е теми?! Добре се справя, видно е от постовете на ''нехаресващи Катрала, която щом е бременна, да не знае много-много''.
Шантала пак преигра със загрижеността си.

# 308
  • В Космоса
кукумицинка, благодаря! Hug

Последните заяжданки са си баш ученически. От една страна като се замисля, поне се чувствам сред млади хора като ви чета. Joy Какво по-приятно... Crazy

# 309
  • Другата България
Да, за М-то си права-признавам.Когато си права как да каже човек, че не си?
Третия си е във връзка с темата, но да, доволна съм.  Благодаря ти. Hug   bouquet
Акаша, ученически.... Joy право в целта. Какво да ти кажа, човек свиква и започва да не му прави впечатление.

# 310
  • Варна/Лондон
Не е въпроса да се изразяваш красиво, а да си що- годе адекватен.
Ма 'сички сме адекватни, как иначе, само бременните нещо им има. Е, виж Лиляна, моята лична фаворитка за мис адекватност. Мери Джейн, КатРала и Акаша ако са в една тема, Лилито с показалката пристига да ги нашляпа. Адекватно ногу.

# 311
  • Варна
Предлагам си кандидатурата за стилист на шоуто.  bowuu

# 312
  • Ямбол
С фотошопа ли ще ги стилизираш?

# 313
  • Варна
С фотошопа ли ще ги стилизираш?
Ще се опитам. Все пак и декор трябва да има.
Ще пробвам и с насоки в стилистично правилния анализ на изразните средства.

# 314
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бавно напредвам през 20-те страници дискусия, но съдейки по активността на никовете, Лиляна явно е най-запалената кандидатка. Желая и успех!

Общи условия

Активация на акаунт