МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 706
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 770

Или ако някой реши да си поиграе с крайните резултати от отделните кръгове.  Wink

Ха, че то всичко е тука, и точки, и кръгове, на който му се занимава и не вярва, да седне и да смята.
Именно.Не ставаше въпрос за недоверие, а че дори да не бъде изрично упоменато чии са въпросниците, след като цялата информация е налична, не е трудно да се определи кой въпросник на кого е.

# 1 771
  • Другата България
 Laughing Казахме едно и също нещо по различен начин. Peace
Ама не ми се вярва която и да е от участничките да седне с калкулатора и да цъка....знам ли..... newsm78

# 1 772
Ама не ми се вярва която и да е от участничките да седне с калкулатора и да цъка....знам ли..... newsm78

Аз пък мисля че някоя вече е сметнала  Wink

# 1 773

Неееееееее, не вярвам.
Откакто в последните страници се развихриха злите сили, дори ми стана малко безинтересно. Жалко!

# 1 774
Аз калкулатор нямам, пък на ум.... няма да си го причиня  Crazy Доверявам се на Катрала  Peace

# 1 775
Е, сега... Нито на компютъра, нито на телефона?  Simple Smile

А аз мисля, че не е само една.  Wink

# 1 776
В темата за гласуването много потребители пишат точки без аргументация.Тези гласове не би трябвало да се отчитат, или .....? newsm78

# 1 777
  • в 1001-та нощ
Може и без аргументация - пожелателна е, но следва да има и положителен и отрицателен вот  Peace Иначе няма да се зачете  Peace

# 1 778
Добре, запретнах ръкави и сметнах гласуването!
Никак не претендирам, че не съм пропуснала някого някъде, но горе-долу мисля че е ок.
А) +15 -4
B) +2   -1
C) +5   -1
D) +4
E) +6   -9
F) +5   -4
G)       -18

Имам съмнения на две места - едното е където е гласувано с минус за буквата, но е посочена причина снимката - ще се брои ли?
Има само на едно място гласувано с плюс, без минус - ще се брои ли?

ПП: това е до отговор номер 38.

# 1 779
  • London
Първо ви пожелавам весело посрещане на Нова Година....

На А ще си смятам минуса, защото само първокласник може да си помисли, че човека е гласувал само за снимката. Аз дори си залагам главата, че не е това причината както и че много от гласуващите знаят някои от познатите им кои букви са и съответно дават минуси на други събрали повече плюсове. Има я тази тенденция и като засечеш вота на едни и същи хора много интересно как ги хващат ЧЕ ЗНАЯТ ЗА КОЙ ГЛАСУВАТ. Отделно аргументацията е само ПОЖЕЛАТЕЛНА, та ако иска да гласува заради това, че някоя буква просто не му харесва по принцип, това няма значение. Peace

Гласуването е посочено как протича, съответно на първата страница. Това, че някой гласува извън регламента автоматично вече за сетен път казвам не се зачита.

Зарежете конкурса, днес е празник! Наздраве!   bouquet

# 1 780
Е, трябва да има и обяснения наред с оценката - не беше лесно да си изсмукам от пръстите аргументи за отрицателния вот и трябваше да се хвана за съвсем дребни неща. Няма само аз да мина за дребнава, я. Crossing Arms

# 1 781
  • London
А така кажи им, че не си гласувала заради снимката, ами просто си се почесала по главата какъв да е аргумента за пред публиката? Joy Знам си аз, не си длъжна да се обясняваш разбира се, аз само се радвам, че се изясни въпроса. Mr. Green

# 1 782
  • София
Айде де, не приключиха ли лексиконните тъпотии с елементи на разсъждение? Аз не събрах сили да ги чета.
Обявявайте резултата. Flutter

# 1 783
Айде де, не приключиха ли лексиконните тъпотии с елементи на разсъждение? Аз не събрах сили да ги чета.
Обявявайте резултата. Flutter
Joy За някой, който не ги е чел, имаш доста добре изградена представа какви са...

# 1 784
Съгласна съм с Манчестър Юнайтед, че като цяло ми беше трудно изобщо да избера въпросник, който наистина да ми допадне.
Масово от отговорите струи папагалщина, дребнавост и непросветеност.
Как например можеш да посочиш Нелсън Мандела като политик за пример, а в същото време да не познаваш делата му? Или да участваш в конкурс, в който основните гласуващи са БГ Мами и в същото време да им обясняваш колко са ССФ, колко са злобни ( ще речеш, че това е най-голямото зло на света).
И ако например папагалщината се толерира дори в съвсем реалните и мащабни конкурси, наистина не ми се струва съвсем наред една кандидат-миска да не може да си наложи поне временно да застане малко над нещата. Нали уж за мир се борим? Къде е тоя мир?

Общи условия

Активация на акаунт