МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 703
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 785
Съгласна съм с Манчестър Юнайтед, че като цяло ми беше трудно изобщо да избера въпросник, който наистина да ми допадне.
Масово от отговорите струи папагалщина, дребнавост и непросветеност.
Как например можеш да посочиш Нелсън Мандела като политик за пример, а в същото време да не познаваш делата му? Или да участваш в конкурс, в който основните гласуващи са БГ Мами и в същото време да им обясняваш колко са ССФ, колко са злобни ( ще речеш, че това е най-голямото зло на света).
И ако например папагалщината се толерира дори в съвсем реалните и мащабни конкурси, наистина не ми се струва съвсем наред една кандидат-миска да не може да си наложи поне временно да застане малко над нещата. Нали уж за мир се борим? Къде е тоя мир?

Хм, да, изключително тъпо и неадекватно ми се стори мнението на някои от участничките за съфорумките им. То излиза, че едва ли не си оплюват собственото жури и злобеят срещу него.

# 1 786
  • София
Айде де, не приключиха ли лексиконните тъпотии с елементи на разсъждение? Аз не събрах сили да ги чета.
Обявявайте резултата. Flutter
Joy За някой, който не ги е чел, имаш доста добре изградена представа какви са...
E, прочетох въпросите и отговорите от въпросник А, който е събрал най-много точки... Tired

# 1 787
  • София
Дори и нещо да го има в интернет, това изобщо не означава, че е копирано от там. Това често го засичам като причина, изтъквана от гласуващите, че някой(и) от въпросниците не им харесва(т).

# 1 788
  • Варна
Гласуващите защо търсят отговорите в гугъл-не ги ли знаят? Naughty

Още като видиш отговора и си личи дали е грешен или верен.

# 1 789
На мен пък ми прави впечатление, че гласуващите се обиждат от отговор номер 13? ако не се лъжа.
Естествено, че има добри думи и благотворителни теми във форума, и те не остават незабелязани. Но злобата като лошо качество също прави впечатление, и обикновено искаме да променим това, което е лошо, защото на хубавото какво да му променяш  Mr. Green  Peace

# 1 790
  • София
Е, то като се припознае човек в образа на ССФ, ходи после му обяснявай, че не за него става въпрос  Laughing

# 1 791
Пупупу,за пореден път се радвам,че не се записах,че от този кръг се притеснявах аз  Crazy Blush

п.с. Кога  е финалът?

# 1 792
На мен пък ми прави впечатление, че гласуващите се обиждат от отговор номер 13? ако не се лъжа.
Естествено, че има добри думи и благотворителни теми във форума, и те не остават незабелязани. Но злобата като лошо качество също прави впечатление, и обикновено искаме да променим това, което е лошо, защото на хубавото какво да му променяш  Mr. Green  Peace

Недалновидно е просто. Нито ще успеете да промените форума, нито нищо. Неслучайно в истинските конкурси всичко е усмивки и дори и за лошите неща като бедност, глад и войни, се говори в един позитивен аспект. Моето мнение е, че малко се оакахте на този въпрос. Не беше моментът точно в отговор на такъв въпрос да наблегнете на негативните страни - трябваше да подчертаете позитивните, това, с което ви е бил от полза, искрено и без излишно лицемерие. Все пак се предполага, че има и позитивни страни от съприкосновението ви с форума и форумците, при условие, че прекарвате толкова време в него.

# 1 793

Недалновидно е просто. Нито ще успеете да промените форума, нито нищо. Неслучайно в истинските конкурси всичко е усмивки и дори и за лошите неща като бедност, глад и войни, се говори в един позитивен аспект. Моето мнение е, че малко се оакахте на този въпрос. Не беше моментът точно в отговор на такъв въпрос да наблегнете на негативните страни - трябваше да подчертаете позитивните, това, с което ви е бил от полза, искрено и без излишно лицемерие. Все пак се предполага, че има и позитивни страни от съприкосновението ви с форума и форумците, при условие, че прекарвате толкова време в него.
Има нещо вярно в това, което казваш и го разбирам. Просто въпросът е такъв- Какво бихте променили? А както казах по-горе- какво да му променяме на хубавото. То дори админите бяха решили да променят хубавото и си получиха критиките. Сега като кажем да се промени лошото- пак критики  Mr. Green Няма угодия, хехе. Приемам това от веселата страна, и нямам намерение да влизам в конфликти.  Peace

# 1 794
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кога да чакаме победителката?

# 1 795
Въпросът не е зададен много сполучливо, признавам, но човешкият фактор не подлежи на промяна. "Форумното общество" в този смисъл е като рояк пчели, болни от шизофрения. Уж имали общ интелект, обаче в този случай...
За промяна можеше да се говори като за реално осъществима промяна с цел подобряване, която да засегне техническата част, някакви идеи за нови теми или раздели, идеи да включите форумното общество в някаква обща цел с цел благотворителност или някаква друга иниациатива. Има много такива вече във форума, но можеше да заложите на някаква ваша си, персонална кауза, за която сте лично загрижени и засегнати.

# 1 796
Е, то като се припознае човек в образа на ССФ, ходи после му обяснявай, че не за него става въпрос  Laughing
Не става въпрос за припознаване. Просто това със ССФ-то е адски изтъркано и на фона на злобата, за която се говори във самите въпросници, подмятанията за ССФ изглеждат не по-малко злобни.

# 1 797
Мдаа, злобничко си е. И тук коментарите са зли в голямата си част. Тъй де, и кандидатки, и гласуващи да си оправдаят славата на ССФ Laughing.

# 1 798
Еми к'во, няма да се правим на хубави специално за конкурса.  Laughing
Плюс това ССФ не е злобна. ССФ е перфектна!  Naughty

# 1 799
 Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт