МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 701
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Ямбол
...
Още като видиш отговора и си личи дали е грешен или верен.
Кой отговор?
Какъв е отговора на Гугъл на въпроса "Религиозни ли сте?"

# 1 801
  • Варна
...
Още като видиш отговора и си личи дали е грешен или верен.
Кой отговор?
Какъв е отговора на Гугъл на въпроса "Религиозни ли сте?"

Имах предвид верен или грешен за мен. Давам пример: на въпросът за патриотизма, един от отговорите е постнато стихотворение на Ботев. Нищо против, но къде е мнението на участничката?
И това го прави грешен отговор за мен.

# 1 802
В интерес на истината, злоба има в коментарите на всяка втора, писала в тези над 120 страници на темата. Защо очаквате, участничките в конкурса да бъдат по-различни от всички нас? Според мен, ако пишеха това, което искахме да прочетем, би било лицемерно. В този смисъл ги подкрепям за това, че са били откровени в отговорите си.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 14:04 от Надежда :)

# 1 803
Стейс, стихотворението изразява и личното й виждане по въпроса. В крайна сметка е трудно да се конкурираш с Ботев.
Но то стихотворението му, добре би паснало и на въпроса с религиозността.

И понеже аз обожавам Ботев, това не ме подразни никак.
На мен А-то ми е безспорна фаворитка в този кръг, но виждам, че мненията са доста противоречиви.
Само за G има единодушие, макар че мен нещо ме възпря да дам негативен вот за нея. Може би защото си личи, че не й дреме особено, а аз искам да гласувам за някого, на когото му дреме  tooth

Надежда, така е. Обаче ние в случая сме в ролята на капризните оценяващи. И то оценяващи хора, които САМИ по някакъв начин са решили, че са по-достойни. Може би точно в това е интригата.
В случая те са "спасяващите света": коя с красота, коя с интелект. Повече им приляга да не се връзват на злобните подмятания. Как ще го спасят тоя свят, ако не покажат малко извисеност? Загрижена съм сериозно за тях  tooth

# 1 804
  • гр. София
Само за G има единодушие,

Аз не съм гласувала с минус за, т.е. против, нея. Peace И други не са, та няма единодушие.

Гласувах.
Искам да споделя, че поне за мен имаше голяма разлика да прочета отговорите по начина, по който Лиляна ги е систематизирала, и след това да прочета цялостните въпросници един по един. Дадох различни оценки при двата начина на четене. Първоначално, при разбитите отговори, не ми допаднаха отговорите на G - сториха ми се кратки, нещо като отбиване на номера. След това обаче, като погледнах целите въпросници, осъзнах, че всъщност G е била лаконична, но пък от отговорите личеше искреност. Щеше ми се все пак на мест да се беше изказала с малко повече от 1 изречение. Иначе, за многословието - понякога с много думи всъщност не казваш нищо. Та не това ми беше критерий за даването на оценка.

# 1 805
Искаш да кажеш, че ти харесват отговорите й, така ли?
Аз имах предвид, че за нея със сигурност не видях никъде +10.

# 1 806
  • гр. София
Искам да кажа, че не дадох на нея отрицателната оценка. Да, щеше ми се повечко да беше писала, но пък ми звучеше искрена. Не винаги многото думи значат искреност и казване на нещо съществено. И не винаги малкото думи означават претупване и незаинтересованост.  Peace

# 1 807
  • София
Отговори с по едно изречение могат да са много по-смислени от 10 локума и многословни опити за оригиналничене  Peace
Говоря принципно, нямам никого конкретно предвид с това изказване. Моля никой да не се засяга   bouquet

# 1 808
За мен отговори от типа:

4.Коледа е, сподели своята рецепта за горещ шоколад.
Нямам рецепта за горещ шоколад, ако на някой му се допие ще изровя от форума рецепта

съвсем не са просто лаконични. И накрая нещо от сорта на "Който ме харесва, ще ме хареса каквато съм". Звучи ми направо троснато.

# 1 809
  • гр. София
Ами може и да няма наистина рецепта за шоколад. И аз нямам, трябва ли всеки да има? Как да отговори в такъв случай? Отговорила е искрено. Можеше да напише "Нямам рецепта, ама ей на, от нета взех тази. Не знам дали става вкусно, пробвайте сами". Или направо да препише нещо без да се обяснява. По-добре ли щеше да бъде?  Rolling Eyes

А последното на мен пък не ми звучи троснато.  Peace Не е ли вярно, че който те харесва те харесва такъв, какъвто си? Или трябваше да напише колко мила и добра е, как обича птичките, готви чудесна мусака и пр.? Как трябваше да призове останалите да гласуват за нея? Явно повечето хора като четат обичат да им е хубаво на очите без да се замислят какво четат.

ПП: не знам коя кандидатка се крие зад G.

# 1 810
Ние също вкъщи не пием горещ шоколад и доста се чудих защо пък всеки трябва да има рецепта за това питие.

# 1 811
Ами те май само две кандидатки са дали рецепти, една има такава за сладкиш, друга с вино, трета с някакъв друг отговор, но това доста ме впечатли. Нали не мисли, че разчитам за рецепта на нея? Не всеки умее елегантно да се измъква, ама поне нещо по-мило да беше отговорила.

# 1 812
  • гр. София
То така може да се каже, че тези, които са дали рецептите за вино и сладкиш, не са се съобразили пък с въпроса. Никой не пита за рецепта за греяно вино, нали? Обаче на мен не ми пречи, че е написана. Както не ми пречи и че е написано "нямам рецепта за шоколад".  Simple Smile

# 1 813
Надежда, така е. Обаче ние в случая сме в ролята на капризните оценяващи. И то оценяващи хора, които САМИ по някакъв начин са решили, че са по-достойни. Може би точно в това е интригата.
В случая те са "спасяващите света": коя с красота, коя с интелект. Повече им приляга да не се връзват на злобните подмятания. Как ще го спасят тоя свят, ако не покажат малко извисеност? Загрижена съм сериозно за тях  tooth
Joy Joy Joy
Ама ти сериозно ли? Миските вероятно горко съжаляват, че са участвали...

# 1 814
Както стана ясно от последните постове в темата  Tired няма угодия Rolling Eyes Ако са написали нещо - що са го написали, ако не са дали рецепта -що не са дали Joy
Правилно са написали момичетата, че много злоба има тука и няма нищо лошо в това да се изрече "на глас".Аз лично го приех за нормално и същото бих написала. Айде да се направим сега, че у форума има само  Heart Eyes Hug  Grinning и   bouquet 

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 16:16 от Кашпичка

Общи условия

Активация на акаунт