МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 638
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Варна
Както стана ясно от последните постове в темата  Tired няма угодия Rolling Eyes Ако са написали нещо - що са го написали, ако не са дали рецепта -що не са дали Joy
Правилно са написали момичетата, че много злоба има тука и няма нищо лошо в това да се изрече "на глас".Аз лично го приех за нормално и същото бих написала.
Аз коментирам без злоба, например.

Рецепта за греяно вино във въпрос за шоколад е грешен отговор.

# 1 816
Стейси, говоря не за тук, в темата Grinning а за целия форум.
Според мен няма грешен и верен отговор  Peace

# 1 817
Аз също нямам рецепта за горещ шоколад. Консумирам го в твърдо или в краен случай - размекнато състояние. Но предпочитам да го ям, а не да го пия.
Съответно не смятам, че всеки трябва да има рецепта. Но ако някоя от участничките, които имат такава, я бяха споделили по начин такъв, че да зарибят и мен, определено щях да го забележа. Честно казано, не мисля, че имаше такава, която истински да ме заинтригува и да ме изкуши да пробвам.
Но както и да е, това, което аз намирам за проява на въображение, други го смятат за пусто оригиналничене и така...
Все пак наистина е добре, че сме различни. Peace

# 1 818
 smile3502 (любимият ми емотикон за тази тема, Стейс Wink )
Значи, когато бяха кръговете със снимките - вие да не би да сте се взели много на сериозно в тоя кОнкурс?! Когато почна този кръг - вие май никак не се вземате на сериозно - не ви пука за световния мир....
 Joy
Ами, няма угодия.... Последно, на сериозно ли трябва да се вземаме, или не на сериозно???

Аз също имам коментари по някои въпросници, предполагам и останалите участнички имат, но това ще стане след ккря, ако все още ви се чете в темата  Peace

# 1 819
Става въпрос да не взимаш СЕБЕ СИ твърде насериозно. Не световния мир.

# 1 820
  • Варна
Ванилия, махай дъвката, не е културно да мляскаш тъй! tooth

Виж ако имаше чоплещ семки и плюещ шлюпки, е друга работа! tooth

Аз ако бях участничка, май щях да се въздържам от по-остри или негативни коментари, че да гласуват за мен повече! Flutter

# 1 821
Ванилия, махай дъвката, не е културно да мляскаш тъй! tooth

Виж ако имаше чоплещ семки и плюещ шлюпки, е друга работа! tooth

Аз ако бях участничка, май щях да се въздържам от по-остри или негативни коментари, че да гласуват за мен повече! Flutter

Е,то снимките свършиха,а сега тук е анонимно и разбъркано,няма как да знаеш (уж) за кой гласуваш.

# 1 822
  • София
Аз също нямам рецепта за горещ шоколад. Консумирам го в твърдо или в краен случай - размекнато състояние. Но предпочитам да го ям, а не да го пия.
Съответно не смятам, че всеки трябва да има рецепта. Но ако някоя от участничките, които имат такава, я бяха споделили по начин такъв, че да зарибят и мен, определено щях да го забележа. Честно казано, не мисля, че имаше такава, която истински да ме заинтригува и да ме изкуши да пробвам.
Но както и да е, това, което аз намирам за проява на въображение, други го смятат за пусто оригиналничене и така...
Все пак наистина е добре, че сме различни. Peace

За мен единственият (и най-сигурен) начин една рецепта да изкуши някого да я пробва е да бъде представена на живо - като го опиташ, да ти се прииска да си направиш същото и да питаш за рецептата.  Wink

# 1 823
Ами да, ето един отговор, който би ме заинтригувал.

# 1 824
  • София
La Catrala следващия път трябва да обяви и кулинарен кръг, който да се организира на живо в такъв случай - ще могат да се оценяват и кулинарните способности на участничките.  Joy

# 1 825
Аз каквато съм лакома, сигурно ще гласувам няколко пъти  Laughing

# 1 826

Може пък на участничките да не им пука дали гласуват за тях или не Mr. Green

Аз също имам коментари по някои въпросници, предполагам и останалите участнички имат, но това ще стане след ккря, ако все още ви се чете в темата  Peace

Мдааа, ще ми се чете на мен  Crazy

# 1 827
  • София
buttinsky, а, не така - няма да ти зачетат гласуването.  Joy

# 1 828
  • в 1001-та нощ
Понеже се направи паралел с реалните конкурси - там този кръг не е анонимен и журито вижда кой казва това и онова  Peace

За финал - в темата за гласуване е написано 3.01   Peace

# 1 829
Моето мнение е,че дори твърде положителен е целият конкурс.Не съм  усетила някой умишлено да обижда участничкнте,е имаше няколко леки захпвания,но те бяха с цел игра,а не вреда:)
Има други теми,в които е доста по...отровно:)
Аз на 13 (13 ли беше?)въпрос,бих отговорила така:
Не желая да променям нищо във форума,харесвам го такъв какъвто е.Тук намирам информация,забавлявам се,споделям,имам приятели,развличам се,сутрин пия кафето си с форума,вечер заспивам с него.Представям си кой стои зад ника,опознавам го,ту го харесвам,ту му се ядосвам,както е в живота.Пристрастена съм към форума!Не минава и ден без да ровя тук:)

И съм напълно искренна!

Общи условия

Активация на акаунт