МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 539
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 905
Айде, Мис ССФ няма ли да прави някой Grinning

Пази,Боже!
Плюй си в пазвата и се завърти 3 пъти и не изричай повече това на глас!

# 1 906
 Joy Но искам истински биткаджийки  Twisted Evil , каквито знам ,че има.

# 1 907
Айде, Мис ССФ няма ли да прави някой Grinning

Пази,Боже!
Плюй си в пазвата и се завърти 3 пъти и не изричай повече това на глас!

Ааа, значи учасничките в този конкурс не са от тях, как' Сийке?!

# 1 908
  • гр.София
За много години на всички Simple Smile
И аз искам да благодаря на всички, които гласуваха за мен.Искрено се забавлявах по време на конкурса докато четях постовете.Още от самото начало приех конкурса като игра ,нещо с което да се забавлявам и разтоварвам и поне за малко да спра да мисля за всичките си проблеми .И за това бях и първата, която качи снимки, без дори и да предполагам, че още в зародиш всичко това ще бъде опорочено.Изгубих желание за каквото и да е участие в кръговете след като разбрах, че конкурса е за всичко друго , но не и за забавление.Но, въпреки това исках да проява уважение към организаторката и към тези , които ме подкрепяха, като продължа участието си докрай. Все пак мина интересно , честито на печелившите Simple Smile

# 1 909
За много години на всички Simple Smile
И аз искам да благодаря на всички, които гласуваха за мен.Искрено се забавлявах по време на конкурса докато четях постовете.Още от самото начало приех конкурса като игра ,нещо с което да се забавлявам и разтоварвам и поне за малко да спра да мисля за всичките си проблеми .И за това бях и първата, която качи снимки, без дори и да предполагам, че още в зародиш всичко това ще бъде опорочено.Изгубих желание за каквото и да е участие в кръговете след като разбрах, че конкурса е за всичко друго , но не и за забавление.Но, въпреки това исках да проява уважение към организаторката и към тези , които ме подкрепяха, като продължа участието си докрай. Все пак мина интересно , честито на печелившите Simple Smile

Номер 5?

# 1 910
Поздравления, Каризма! Личи си, че беше над нещата и браво за смелостта. Въпреки лошите снимки си личи че си чаровна и елегантна дама, но не търсеше на всяка цена победата.

# 1 911
  • в 1001-та нощ
karizma2004, menyanthe   bouquet Heart Eyes и от мен адмирации за достойното и адекватното поведение през цялото време  Heart Eyes  bouquet

# 1 912
Аз пък така и не запомних кой кой е Simple Smile Знам само койкой и Ванилия. Аа и Ла ви е бел.

# 1 913
  • София
Здравейте,аз също въобще не разбрах коя дама коя е,но се забавлявах с конкурса,следях го........също го възприемах на шега т.е по-скоро като закачка,разнообразяване на сивото ежедневие..........харесаха ми и интелектуалните въпроси,браво на организаторката Peace Peace Peace.А  тези, които плюят и опорочават/едни и същи по всичките теми/ .........представете си и ежедневието им какво е Rolling Eyes,тук вече на такива не им обръщам внимание..........и без това толкова грозни неща виждаме навънка  ,че  за да ми е добре на душата,сама си отсявам и чета само положителното и хубавото..........а определено в тази тема имаше хубави неща Hug
  Чакам с нетърпение да има и други такива конкурси - например Мис Пролет Бг Мама....... newsm78

# 1 914
Евелин,ако ти си на аватара непременно се кандидатирай за следващия конкурс!

# 1 915
  • гр.София
Да, аз бях №5 Simple Smile

# 1 916
  • София
Ама съм и загубена...пак съм изпуснала екшъна! Моля, метнете ми линк със снимки на участничките и победителката, поне да се насладя след дъжд качулка...Please!?    bouquet

# 1 917
Popule, ето тук излизат всички теми. Инджой  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2&search=%CC% … =5&advanced=0

Аз явно съм доста несхватлива... пак не успях да разбера каква е тази суматоха около ССФ? И за ссф да е кОнкурса, пак мога да се пусна... не ми пречи другите да се забавляват на мой гръб  Crazy

# 1 918
В тази тема така се получи,че не познавам никого.
Повечето от вас се познават и имат някакви конфликти,
които пренасят и в тази тема,което е много досадно
за странични наблюдатели Naughty

Много досадно е и нон стоп да се чете за някакво си ССФ,
което само вие си знаете какво значи Sick
Изобщо в този форум научих,че жените обожават съкращения
 за щяло и нещяло и задължително си мислят,че всички трябва да знаят за какво говорят Sick

Другата велика глупост е,че конкурсът трябвало да бъде приет на шега Sick
Трябвало да се забавляваме Sick
Извинявайте,ама човек като прочете конкурс "Мис БГ Мамма"
очаква да види участнички,от които струи дързост и красота,а не хора,които просто искали
да се позабавляват.Несериозно е Sick

Организаторката да не приема критиката лично.Напротив,другото,което дразнеше беше постоянната агресия към нея.Много е лесно някой да прави нещо,а отстрани да се плюе Naughty

# 1 919

Общи условия

Активация на акаунт