Отговори
# 690
Как, ще изглежда като болен от жълтеница бе Габче, толкова е сладък като Яман, един такъв по детски му миличък. Heart Eyes

# 691
Зизунке  Heart Eyes Hug ко става с пръстчето  spoko

Дани  Heart Eyes Hug честито и успех в  новата работа мила

# 692
Наде и на мен не ми харесва сегашната му визия.Изгуби предишния си чар.  Peace

# 693
Видехте ли ашкама с каква лебоф гледа Пигита Mr. Green

Извинявай Рени,но май са си лика-прилика,родени един за друг  Joy
Ааааааа Naughty она е малко по зле Mr. Green

Нема начин да не го обичаш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 694
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

ДидОк Hug Heart Eyes Heart Eyes сори че не констатирам подобаващо, ама мноооу боли тая пущина... Sick Sick Sick

# 695
Наде и на мен не ми харесва сегашната му визия.Изгуби предишния си чар.  Peace
Не си е загубил чара, та нали това си е той, просто изглежда различно в новото си амплоа.
Я маааалко да му барнат косицата и да качи 4, 5 килца, и ще Ви питам тогаз дали, ще пеете същата песен. Joy
Грозния няма как да стане красив, само с корекции, а хубавото си е красиво дори чул да му сложиш на главата.
Те и Хазал я правеха на моменти като Ферка олеле мале, ама Хазал си е Хазал, та ако, ще и с юрган да я завият.

# 696
  • У дома :)

ДидОк Hug Heart Eyes Heart Eyes сори че не констатирам подобаващо, ама мноооу боли тая пущина... Sick Sick Sick

И яз зарад туй щи простя Mr. Green Hug Heart Eyes

Диди Hug Heart Eyes сбутай малко балконя и бързо си заемай мястото на първия ред  Joy Joy Joy Joy

# 697
  • Варненска клюкарка
Ох, а "Изборът на Софи" е страхотен филм, който навремето ме разтърси и никога не намерих сили и желание да се подложа отново на гледането му. Cry

Мдам, даже май не ходех още на училище, като гледах навремето кратък откъс по Всяка Неделя-точно момента съм запомнила, като я  караха да избира, помня че децата бяха момченце и момиченце.... На тази невръстна възраст така ме е разтърсило това нещо, че го помня и до ден днешен....То аз по принцип се впечатлявам и помня доста неща, но тогава не знам как точно и какво съм разбрала, но никога не поисках да го гледам този филм!

# 698
Не знам Наде,за мен не само се е видоизменило тялото му,но и лицето,може и да е от прическата му-не знам.  Peace

# 699
Профи, Ивче, заинтригувахте ме, какъв е този филм, за какво се разказва!?
Вани, от прическата му и от доста свалените килограми.
Я вижте Хазалката как се промени с новия си цвят на косата и като ослабна, просто на Ча му идва вече в повечко избуялата му грива. Joy
Аз самата доскоро бях на кичури, а сега съм с естествения си кестеняв цвят и съм толкова различна.
Косата и килограмите на човек го променят до неузнаваемост.

# 700
Малеййййййййй моя човек от туитъря Бура Гюлсой  участвал в тоя Север Юг с Киво, тря го гледам  Wink Grinning Grinning Grinning Grinning

# 701
Наде и на мен не ми харесва сегашната му визия.Изгуби предишния си чар.  Peace
Теб па кой та пита Laughing

Ооооо Ели Laughingдобър ден Laughing ми участва  Laughing

# 702

И яз зарад туй щи простя Mr. Green Hug Heart Eyes

Диди Hug Heart Eyes сбутай малко балконя и бързо си заемай мястото на първия ред  Joy Joy Joy Joy
Зизунке  Hug направи това което Манка ти е казала  и ще се по-добре ,мойто баба  по същия начин ме изцери преди време  Peace

ЕлитУ  Hug Heart Eyes аз гу збутах чИ иначи висях от  единя край на балконЯ  Mr. Green

# 703
Лека от мен Hug

# 704
Лека Ренка Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт