Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 809
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Не мога да отворя адреса който си дала, може ли да обясниш къде се е преместил, че тъкмо исках да отида до там.

От линка на Бенджи 

Магазин "БГ-СПОРТ"
Пловдив, ул. "Кирил Христов" №8
e-mail: senbgabv.bg
тел/факс: 032 62 25 90
GSM: 0889 912 946; 0887 525 458

# 481
  • Пловдив

Трябва ми добра маникюристка около Гранд... Казвали са ми, че имало едно до Авеню (кафето) и работила качествено, ако знаете нещо повече, моля за контакти. Praynig
Аз ходя тук https://www.facebook.com/StudioZaKrasotalm  - маникюристката е Мануела. Има два салона - аз ходя в Тракия, че мога да паркирам, а другия и салон е близо до ресторант Греми.
А къде се намира в Тракия,ще обясниш ли Peace
Близо е до РПУ-то, ул братан, блок 109 - сега то търсих на картата Simple Smile - https://maps.google.bg/maps?oe=utf-8&client=firefox-a&q= … p;ved=0CDEQ8gEwAA

# 482
Може ли отзиви за дентална клинка Амая ?
Нещо не мога да случа на "читав" зъболекар и такъв с който просто да си "паснем".
Тъй като съм голямо шубе и все още пазя спомена от времето когато щях да си ходя обезобразена, ми е супер важно да е адски спокоен и да работи бавно човека срещу мен.
Като цени как са в тази клиника ориентировъчно ?
Разбрах че работят с касата, но това не ме касае особено, тъй като аз ще плащам без да минавам по каса. Става въпрос за пломба.

Джей,аз съм доволна от ДК  Амая,ще ти пиша на лс  Peace

# 483
  • Пловдив
Не мога да отворя адреса който си дала, може ли да обясниш къде се е преместил, че тъкмо исках да отида до там.

От линка на Бенджи 

Магазин "БГ-СПОРТ"
Пловдив, ул. "Кирил Христов" №8
e-mail: senbgabv.bg
тел/факс: 032 62 25 90
GSM: 0889 912 946; 0887 525 458
Ха ха, че то било до нас и да не знам  Rolling Eyes. Благодаря ви момичета  Grinning

# 484
  • Пловдив

Не знам дали си ходила, но да кажа, че съжалявам, че съм те подвела. Днес бях и освен с Кити, други четки нямаха. Не знам, защо така, нямаха никакъв избор.....а преди си имаха доста видове.

# 485
  • Пловдив
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=229574483890675&set= … ype=1&theater

Мили приятели, Коледният базар в подкрепа на Вики в Пловдив, продължава и на 29-30 декември можете да ни намерите срещу Централна поща! Нека всеки, който има възможност да отиде да разгледа и евентуално да закупи нещо...нека разпространим информацията, да може повече хора да видят...

# 486
Ходих,взехме с Кити,обещах,че ако получат,ще и взема и с Мини,малко се разочарова,но момичетата казаха,че са свършили буквално на Коледа!

# 487
А за тази денонощна детска поликлиника Пловдимед някой друг впечатления има ли?

# 488
  • вече Пловдив
Моята кума е техен клиент от няколко месеца. Преглеждали са там и двете й деца, правили са им вливания и т.н. Плаща се месечна такса от 38 лв. Тя е доволна.
 Аз преки впечатления нямам, защото от скоро сме в Пловдив.

# 489
Ходихме скоро . Не сме абонати. Плаща се еднократно за прегледа 25лв. , като всяка друга манипулация се заплаща допълнително ( система , инжекция ... ). Лекарката беше много внимателна и прегледа детето обстойно. В чакалнята пред кабинета беше по-студено от вънка.

# 490
Читаво химическо в Кършияка на сносни цени? Виждам има едно срещу Нева, някой ползвал ли го е?

# 491
Аз преди години, доволна съм.

# 492
Читаво химическо в Кършияка на сносни цени? Виждам има едно срещу Нева, някой ползвал ли го е?

Аз редовно го ползвам и съм доволна, цените са прилични и работят бързо.

# 493
  • Пловдив
Може ли отзиви за дентална клинка Амая ?
Нещо не мога да случа на "читав" зъболекар и такъв с който просто да си "паснем".
Тъй като съм голямо шубе и все още пазя спомена от времето когато щях да си ходя обезобразена, ми е супер важно да е адски спокоен и да работи бавно човека срещу мен.
Като цени как са в тази клиника ориентировъчно ?
Разбрах че работят с касата, но това не ме касае особено, тъй като аз ще плащам без да минавам по каса. Става въпрос за пломба.
и аз като изстрадала в детството си от училищните зъболекари, да си кажа...
Само при мисълта за зъболекар, косата ми настръхва и поради тази причина не бях ходила повече от 10 години Embarassed След това свеки ми препоръча нейния и се реших - вече 5 години си ходя редовно (всеки 6 месеца) - работи страхотно и внимателно Heart Eyes
И мъжът, и дребния водя там - всички сме много доволни Peace
Ако те интересува - пиши, на ЛС ще дам координати (намира се в Тракия Peace)

# 494
Кажете ми някои хубави ресторанти (не кръчми) да се пробвам за места Simple Smile Знам, че е почти невъзможно, но... да опитам. А и сме само 2ма.

Общи условия

Активация на акаунт