Къде в Пловдив? - 47 тема

• 65 905
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
А къде с намират  Найя и  Захарно петле?

Найя е на ул.Зорница 8,до Строителния техникум  Peace

# 586
  • Пловдив
Дами, имате ли някакви отзиви от "ПАРТИ ЦЕНЪР МИРО" наближава РД на щерка ми, ще прави 5г и търся добър вариант за детски рожден ден, който да не ми излезе 400 лв.

Благодаря!   bouquet
Не очаквай кой знае какво.Празнувахме там миналата година.Непретенциозни принцески и сокче, но бяха пресни.Анимацията им иначе е хубава, забавляваха се децата, като изключим факта, че аниматорът излизаше доста често да си говори по телефона.Предлагат диск със снимки от партито и фойерверки в края Simple Smile

# 587
Пак да попитам...  Embarassed
Хубави вълнени или памучни пуловери за по-възрастни жени (т.е. по-тъмни изчистени шарки) къде мога да намеря?   bouquet

# 588
Дами, имате ли някакви отзиви от "ПАРТИ ЦЕНЪР МИРО" наближава РД на щерка ми, ще прави 5г и търся добър вариант за детски рожден ден, който да не ми излезе 400 лв.

Благодаря!   bouquet

А за клуба по стрелба 7,62 в полиграфията никакви отзиви ли няма? Офертата им за 10 деца беше 130 лв с аниматор,поразгледах цените на менюто-видяха ми се нормални.Разработват го сега и предполагам ще са гъвкави в предложенията.

Сподели после от кой център си доволна,Благодаря Simple Smile

# 589
  • Пловдив
Има ли все още таксита, които возят от точка до точка за 3лв?

# 590
  • Пловдив
Имам и аз от 3 год. пухена завивка от Уск ми е мръднала  Peace , доволна съм. Моята е голяма 200/200.

# 591
  • Пловдив

0326161 До 6лв. - 3лв.
Над 6лв. - 4лв.
Другите най-евтини таксита са - 080016665 /от GSM ако набираш, ако е от стационар 0326665/  и 0326155

# 592
Пак да попитам...  Embarassed
Хубави вълнени или памучни пуловери за по-възрастни жени (т.е. по-тъмни изчистени шарки) къде мога да намеря?   bouquet
Има един магазин в Капана, зад Халите, на ъгъл се пада. Предлагат хубави пуловери, изчистени, в пастелни тонове-зелено, синьо, червено и др. Забравих името на фирмата, българска беше...

# 593
  • Пловдив
Някой знае ли, къде се е преместил магазинът на Фреш Актив до Душото?

# 594
  • Пловдив

0326161 До 6лв. - 3лв.
Над 6лв. - 4лв.
Другите най-евтини таксита са - 080016665 /от GSM ако набираш, ако е от стационар 0326665/  и 0326155

Благодаря!   bouquet

# 595
Момичета, къде да намеря дънки или спортен панталон за момченце, но да са с хубава, модерна кройка (детето е на 10-11 г.) Работата е там, че не нито за детски магазин, нито за друг...

# 596
Само да спомена, че в Малечко до Технополис не предлагат Стокке. В крайна сметка взехме тъмно кафява Мима.

Сега да попитам къде продават детски стикери за стена и интересни детски перденца?

# 597
  • Sunshine state
Детски стикери на Дисни съм вземала от фирмения магазин на Чиполино в Тракия срещу Лидл.Имаха избор и са хубави.Отделно и в Джъмбо има огромен избор на такива.  Peace

# 598
  • Пловдив
Момичета, къде да намеря дънки или спортен панталон за момченце, но да са с хубава, модерна кройка (детето е на 10-11 г.) Работата е там, че не нито за детски магазин, нито за друг...

Не съм гледала, но предполагам, че ще намериш в Н§М. Сега имат и намаление.

-True Blue- честита! Сега сигурно нямате търпение Simple Smile За стикери-и аз се сещам за Джъмбо.

# 599

Не съм гледала, но предполагам, че ще намериш в Н§М. Сега имат и намаление.

-True Blue- честита! Сега сигурно нямате търпение Simple Smile За стикери-и аз се сещам за Джъмбо.
И в Домко има стикери също на Дисни (до Техномаркета на Пазарджишко шосе). И пердета Simple Smile

Аз си ги купих моите от ebay преди години Simple Smile там има МОРЕ от избор... В Продавалника също Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт