Децата и ските - 4

• 18 278
  • 210
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Според вас кога е най-ранната възраст за дете да се учи да кара ски?

В тази връзка детето ми за първа година ще ходи на ски-училище и малко се притеснявам  Embarassed Предполагам, че начинаещите ще ги научат първо на елементарни неща? Страхувам се да не падне, да се удари.... Embarassed

Ама той е голям! Не се притеснявай, падат, стават, и продължават. Поне падат от ниско. Но начинаещите почти няма начин да паднат лошо.

# 121
В края на февруари сигурно ще има сняг.
И аз на това разчитам, но тази зима ми напомня на най-лошите в историята Simple Smile На Ветровала поне му трябва малко. Но за Горно Лале я ни огрее, я не (без дете, разбира се)  Twisted Evil

# 122
  • София
Според вас кога е най-ранната възраст за дете да се учи да кара ски?

В тази връзка детето ми за първа година ще ходи на ски-училище и малко се притеснявам  Embarassed Предполагам, че начинаещите ще ги научат първо на елементарни неща? Страхувам се да не падне, да се удари.... Embarassed

Ама той е голям! Не се притеснявай, падат, стават, и продължават. Поне падат от ниско. Но начинаещите почти няма начин да паднат лошо.

Мерси   bouquet

Сега чакаме снега  Simple Smile

# 123
  • София
Относно ски-училището "Научи се да караш ски" . В нашето училище имаше миналата година.

Много деца се запалиха по ските точно от там. Моето дете беше карало и преди него, но там задобря много. Дори спечели награда - 5 дни ски-лагер на Банско. Мисля, че макар да е опорочено от някакви спекулативни сделки, за децата е голяма емоция, организацията е на ниво. Нямам особени забележки, но нямам и големи претенции от сорта на "редовно да се дава чай", каквито имаше от някои майки. Ми те там да пият чай ли са отишли или да карат ски ? Имаше сандвичи, транспорт, екипировка, карти за лифтовете. След първия ден ги прегрупираха по възможности, така че по-напредналите, не са карали с начинаещите. Ако някой има въпроси, мога да отгворя. Бях скептична и за лагера, там им липсваше някаква родителска среща с организаторите, да ги видим кои са. Обаче аз не мирясах. Свързах се с човека, който организира и лично се видяхме. Васко е страхотен. Не се притеснявайте!

# 124
  • София
Здравейте! И моята дъщеря трябваше тази седмица да е на ски от ДГ с Мачирски,но го отложиха.Голямата ходи така 3 години поред в детската.Някой има ли представа защо не работят уеб камерите на Офелиите и Ветровала?(картината на Офелиите е пролетна).И ако някой се е качвал вчера или днес,моля да сподели  Praynig

# 125
  • София
Някой има ли информация какво е положението на пистите след като падна снега?
На Витоша, имам предвид.

# 126
  • София-Лагера
Някой има ли информация какво е положението на пистите след като падна снега?
На Витоша, имам предвид.
Супер е на Алеко. Peace

# 127
  • София
Мерси.

# 128
  • София
Този уикенд не сме се качвали, но миналия бяхме на Офелиите. Нямаше никакъв сняг. пистата изглеждаше както през пролетта.
Иначе на Алеко беше добре. Сега след снежеца може и по-добре да е.  Grinning 

# 129
  • София
Благодаря, аз точно за след снежеца питах как е положението Simple Smile

# 130
http://www.webcambg.com/aleko.html - ето в реално време.

В нашата ДГ организират ново ски-училище за средата на февруари. Дано този път се задържи снегът, че януари на Алеко беше като рекламата на Макдоналдс - с 1 метър сняг Mr. Green

# 131
А какво е положението на Ветровала, някой има ли представа? Ще заработи ли този уикенд?

# 132
  • София
да,на Алеко и лалето камерите работят,но на ветровала и офеллите явно има проблем с тях.Голямата утре е на ски училище на Лалето и мислим да се качим и с малката там или на Алеко да я помъчим.От понеделник почва ски у-щето от детската.ще пиша после как е по инфо на учителките на ветровала и/или Офелии

# 133
  • София
И аз се чудя какво става с Ветровала, провеждат ли се там курсове тази година?
Синът ми ще е на ски училище там от понеделник, но досега не съм чула някаква информация за тази година как са там нещата. newsm78

# 134
  • София
Рени,ние сме с Мачирски от ДГ от понеделник с малката,но не знам къде ще е.Тази седмица не е на градина и нямам инфо.Вариантите преди 10 дни бяха Офелии,Ветровала и Алеко,ако няма достатъчно сняг на двете им бази(Офелии и ветровала)Затова ме е яд,че камерите не работят

Общи условия

Активация на акаунт