Децата и ските - 4

• 18 269
  • 210
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Искам да попитам има ли някакъв вариант за ски училище в група за дете на 5 години и половина на Пампорово или Боровец? Знам за детските градини и на двете места, но искам ски училище, като тези на Витоша. Информацията ми е, че и на Боровец, и на Пампорово официално ски училищата започват от 7 години.

# 136
  • на последния етаж
Смятаме утре да заведем децата на Витоша - да качим дъщерята за първи път на ски и да попързаляме малчо с шейната. Къде ще препоръчате да отидем? Ще се качим с колата.

# 137
  • София
На нас от Мачирски снощи ни отмениниха ски у-щето от ДГ,което трябваше да почне от днес.и ние,и детето сме много разочаровани.Събота и неделя я качихме на Алеко и така се беше ентусиазирала...Голямата и в момента е на Лалето.В долната част е много заледено,но става.Имаше адски много хора събота и неделя и на Алеко,и на лалето,но се надявам днес вече,като работен ден,да е по-добре. Не знам-на Офелиите и Ветровала толова ли е зле положението със снега?

# 138
И на нас отмениха училището от Мачирски тази сутрин - казаха, че били кал и трева пистите Sad Големият ще ходи утре с баща си на Боровец, но малкият е много разочарован.

# 139
  • София
 Thinking Май не е зле да звънна в градината да видя къде е детето, защото уж трябва да е на ски училище с Мачирски. Да не са го отменили и тяхното......

# 140
Хм, а аз когато се обадих в офиса на Мачирски за да запиша сина ми за ски курс през срочната ваканция, вярно в последния момент, отговорът беше "Закъсняхте, групите са попълнени".  Rolling Eyes Къде сега е истината?  Thinking
Е, от Витоша ски без проблем го включиха и той кара с тях на Алеко. Каза, че е много доволен. Laughing Първият ден бяха карали на Меча поляна, а после ги преместили на някаква по-трудна, но така и не разбрах, къде по-точно. Поне от начина по който ми обясни.
Другата седмица цялото им училище отиват на ски на Алеко. Дано все още има сняг там, за да не го отменят. Praynig

# 141
В нашата детска отложиха, защото са малките и ще карат на малката пистичка на Ветровала. Малкият е много нещастен, още повече, че утре брат му ще ходи да кара с баща си но Боровец. Днес купихме каска - в SLS има добри намаления и взехме една на Росиньол за 39 лв.

# 142
  • София
Нашите имат ски с Мачирски. Карат на Офелиите. Друго нищо не мога да откопча от сина ми като информация.  Rolling Eyes

# 143
  • София
Рени,сигурна ли си,че са на Офелиите? От Мачирски са казали,че няма сняг. И нашите трябваше да са там Rolling Eyes А щом тази седмица не става,губя надежда за по-натам.Запролетявало се...Няма такава зима Sad  Поне аз не помня януари края и началото на февруари да е толкова зле положението със снега навсякъде в Бг  Tired

# 144
  • София
Да, така ми каза госпожата в градината, която ходи с тях, че от Влади не можах да разбера къде са били. Той каза, че имало малко сняг.

Предпочитам да бяха отложили и нашето ски училище, щом няма условия.

Така стана като го пусхахме преди Нова година с Мотен на Алеко като нямаше достаъчно сняг. На 10 кв.м. парче сняг бяха сложили 2 конуса и 10 деца цял ден се пускаха на рало там. Наоколо трева. Детето беше супер изнервено, скучно му беше и не искаше да ходи.

# 145
  • София
Предполагам,че и паничките не работят на Офелиите...Наистина така няма смисъл.Дано все пак му е интересно,а и полезно,защото и парите не са малко,да седи 5 дни на чист въздух..

# 146
  • София
Момичета,силно ме накарахте да се замисля.На нас ни предлагат ски училище от 23.02 ,но ако сега няма сняг до тогава положението ще е много зле  ooooh!

# 147
  • София
Ски-училището при нас е от 24.02, с Мачирски. Не знам какво ще е положението до тогава, но тази седмица събират парите.

# 148
Децата от нашата градина са на Ветровала/Офелиите тази седмица. Второто училище, на което ще пускам вече щерката, е от 24.02 пак там. Дано на завали снежец, защото май положението е трагично. Аз им звънях в петък и ми казаха, че на Ветровала работи половината писта, което предполагам значи равната част.
Имам един проблем, обаче. Тя е на 4 и мога да кажа, че си кара. Притеснявам се, че на училището (тъй или иначе едва се договорих с директорката да я вземе, че от първа група по принцип не взимали) ще я сложат с децата, дето ги учат да ходят, и тя ще изперка от скука. Имам много познати в Мачирски и силно се надявам да я вземат при каращите.

# 149
  • София
Току що записах малката събота и неделя с марина на Алеко. Страхувам се,че снегът е много малко и със започващото силно затопляне съвсем ще изчезне.Затова не се сдържах.. Голямата(7г) ще си довърши уикенда курса на Лалето.Последната седмица на февруари сме семейно на Чепеларе. Ако не завали дотогава, явно ни чакат 7 дни разходки,ядене и пиене  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт