Децата и ските - 4

• 18 291
  • 210
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В Борокидс не ги учат особено. По-нагоре си писах мнението за тия пътечки. При нас първо се научават да ходят, после да се изкачват и да се спускат. Това е нормалната последователност.

# 91
Дъщеря ми от 7.01 ще ходят на ски-училище от ДГ на Витоша. Миналата година изкараха от страни на Алеко. Тази година обаче там сняг почти няма. И сега се чудя дали изобщо има смисъл от цялото начинание?

# 92
Здравейте,прегледах  внимателно-"Децата и ските- 3" и сега "Децата и ските -4",която тема е отворила Луда Мара.Въпроса ми преди всичко е към нея.Дето ми е на 6,5г. караме вече от две години ски на Боровец индивидуално с учител и съм много доволна.Току що се връщаме от Боровец и сме карали всеки ден по два часа с много добър учител,който препоръчах на всички наши семейни приятели.Тя смята ,че се справя много добре и ще я пуска следващият път на писта от 15км.Следващото ни ходене на Боровец ще бъде може би след 2 месеца ,а ми се ще след като живеем в София да ходим на Витоша.Моля, да ми препоръчате мястото  и индивидуално добър  учител за някои от пистите.Естествено бих се възползвала и от помощта на останалите ,ако някои може да ми помогне в тази насока.

# 93
  • София
Привет,
а тя на какви писти е карала досега? 15 км е ски - път: дълъг, но полегат. Ако детето кара за трета година с индивидуален учител, смятам, че би трябвало по по-сериозни писти да се пуска вече. Макар че зависи и по колко дни е карало на сезон. На Витоша предимно на Алеко се карат ски. Има много училища и учители и смятам, че групово обучение също не е лош вариант, след като има някакви основи.

# 94
Според вас кога е най-ранната възраст за дете да се учи да кара ски?

# 95
  • София
С учител след  3. Иначе своето си можете да го сложите на ски и на 2 да свиква. Че и на по-малко, ако намерите толкова малки обувки Wink

# 96
  • София
Запис и от мен. Чакаме си снега  Simple Smile

Каката на 6 г. ще ходи за втора година с Мачирски от ДГ. Предната зима след 2 пъти по 5 дни си завиваше много добре  Simple Smile

Малкият е на 4 г., но тази година ние ще го качим за малко, а на ски-училище - догодина  Peace

# 97
Вчера в детската вече имаше оферта за ски-училище от 20.01. и малкият иска да го запиша, но не знам какви са изгледите да има сняг до тогава. Офертата е от Мачирски, а те са на Ветровала и там не мисля, че хвърлят изкуствен сняг.

# 98
Вчера в детската вече имаше оферта за ски-училище от 20.01. и малкият иска да го запиша, но не знам какви са изгледите да има сняг до тогава. Офертата е от Мачирски, а те са на Ветровала и там не мисля, че хвърлят изкуствен сняг....
Мачирски работят с "памперсите"  Wink / ДГ / предимно на Офелиите. Там, както и на Ветровала няма машини за изкуствен сняг.

В нашето училище организират безплатно ски училище за всички желаещи деца. Това е по някаква програма. Вчера ни разясниха всичко на РС. Нямаше родител недоволен от предложеното. Липсва само сняг.  Sad Ако не навали на Витоша, офертата пропада. А децата са страшно ентусиазирани. Учителките също.  Laughing

# 99
  • София-Лагера
Програмата е "Да се научим да караме ски" инициатива на Българска федерация Ски, подкрепена от Столична Община, Министерство на Физическото възпитание и спорт

Хубава е,доста деца минаха през нея.Дано завали.

# 100
Тонита, баткото е ходил в същата ДГ два пъти на ски-училище с Мачирски и двата пъти - на Ветровала. Първият (във втора група, както е малкият сега) - отстрани на една полегата пистичка без влек, вторият - на влка на Ветровала. На Офелиите не са карали. Сега отново казаха, че ще са на Ветровала, но все тая - никъде няма сняг за ски, така че вероятно ще остане за февруари, въпреки че платих под зоркото око на малкия, който държеше да дойде с мен да види, че ще го запиша.

# 101
  • София
Директорката на нашата градина ми каза да не се притеснявам за сняг, защото на Офелиите правели изкуствен. Тази година за втори път мисля да запиша малката на училището към ДГ, към Мачирски е.

# 102
Не знам директорката откъде има тази информация, но ето уеб камерите тук: http://www.pss.bg/webcams.php, вижте Офелиите Simple Smile

# 103
Вчера в детската вече имаше оферта за ски-училище от 20.01. и малкият иска да го запиша, но не знам какви са изгледите да има сняг до тогава. Офертата е от Мачирски, а те са на Ветровала и там не мисля, че хвърлят изкуствен сняг....
Мачирски работят с "памперсите"  Wink / ДГ / предимно на Офелиите. Там, както и на Ветровала няма машини за изкуствен сняг.

В нашето училище организират безплатно ски училище за всички желаещи деца. Това е по някаква програма. Вчера ни разясниха всичко на РС. Нямаше родител недоволен от предложеното. Липсва само сняг.  Sad Ако не навали на Витоша, офертата пропада. А децата са страшно ентусиазирани. Учителките също.  Laughing
Може ли подробности за кое училище в София става въпрос /важи ли за всички/ и за кои писти на Витоша?

# 104
  • София-Лагера
Всяка година са различни училища. Peace

Общи условия

Активация на акаунт