Децата и ските - 4

• 18 267
  • 210
  •   1
Отговори
# 150
И аз утре ще доплатя за ски от 17.02 на Алеко. Началото на януари предложиха да ни върнат парите заради почти никаквия сняг. Дано за две седмици не стане същото.

# 151
За Чепеларе не мога да бъда сигурна, но в Пампорово има доста повече сняг от Витоша и Боровец и общо-взето всичко работи.

# 152
Предполагам,че и паничките не работят на Офелиите...Наистина така няма смисъл.Дано все пак му е интересно,а и полезно,защото и парите не са малко,да седи 5 дни на чист въздух..
От събота до вчера бяхме на Офелиите. Наистина снега е кът. Работят и двата влека на Офелиите, но самата писта е с оголени участъци. Според мен правят чудеса за да могат децата да покарат. Най-малките са на самата поляна и се спускат по хълмчетата. На Ветровала има повече сняг. На влека на Мачирски пускат децата само до средата на пистата. От другата страна работи само "бебешкия" влек.
ДАНО ДА ЗАВАЛИ Whistling

# 153
  • София-Лагера
Сезона май приключи.
Ако изобщо е почвал.

# 154
  • София
Сезона май приключи.
Ако изобщо е почвал.

Защо? На Алеко си има сняг. Е, недостатъчно за всичко съоръжения, но плацът е покрит за начинаещите, работят 3 бейби влека и Лалето. Сезонът си върви.

# 155
  • София-Лагера
Сезона май приключи.
Ако изобщо е почвал.

Защо? На Алеко си има сняг. Е, недостатъчно за всичко съоръжения, но плацът е покрит за начинаещите, работят 3 бейби влека и Лалето. Сезонът си върви.
Е само там има.Дават го затопляне, ми колко ще издържи този сняг?
Ветровала не става.
Изобщо нямаше ски сезон.

# 156
Вчера се върнахме от Мальовица. За деца става.  Работят детските влекове пред ЦПШ и тези на Ръждавица. Пистата на Ръждавица си е доста хубава всъщност.

# 157
  • София
А само за деца ли става на Мальовица? как са пистите нагоре, работи ли големият влек? Може ли да споделиш и цени на лифт карта и инструктори?

# 158
Големият влек не работеше. Видях, че в събота го пускаха отвреме на време, но не разбрах дали качват клиенти или само персонал. На Ръждавица пистата е хубава и за големи, но трябва да се качиш пеша - около 20-30 мин. ходене. Инструктор ползвахме един ден - 20 лв на час искат, а ако ще кара с детето на влека искат и картата за инструктура да се поеме от родителите. На мен ми се видя скъпо. Иначе цената за малките влекчета е 15 лв за дете и 25 за родител за цял ден. Полудневната е 10 за дете и 18 за родител.

# 159
  • София
Вчера се качих на Алеко,за да видя малката как се справя. Вече прозираше отдолу калта...Още 2-3 дни макс да става  Cry Един възрастен спасител каза,че от 50 години не помни такава "зима"...Жалко..Дано поне Лалето се задържи повече  Praynig

# 160
  • София-Лагера
Вчера се качих на Алеко,за да видя малката как се справя. Вече прозираше отдолу калта...Още 2-3 дни макс да става  Cry Един възрастен спасител каза,че от 50 години не помни такава "зима"...Жалко..Дано поне Лалето се задържи повече  Praynig
Лалето става за каране само до обяд.После киша.

# 161
  • на последния етаж
До края на седмицата е срока за записване на ски училище от детската (Марина спорт), ще ходят от 24.02 до 28.02. Много се чудя при това топло време има смисъл да я записвам...?  Confused

# 162
  • София
А  някой може ли да даде инфо за по-близки до София писти?
roverandom, а някаква информация за писта Говедарци имаш ли?

# 163
А освен за Витоша, някой може ли да даде инфо за по-близки до София писти?
roverandom, а някаква информация за писта Говедарци имаш ли?
Говедарци не работи втора година вече. Според мен най-близкото до София място, което става за ски е Боровец.

# 164
  • София
До края на седмицата е срока за записване на ски училище от детската (Марина спорт), ще ходят от 24.02 до 28.02. Много се чудя при това топло време има смисъл да я записвам...?  Confused
За мен е абсолютно безсмислено.

Общи условия

Активация на акаунт