Жената ,,Домакиня,, или как се отразява стоенето вкъщи

• 45 345
  • 788
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
А каква, моля, е интелектуалната активност на жените по принцип?
Зависи кои жени. Някои пресмятат сметките за вода спрямо броя къпания за ден, други търсят мустаци с лупа... свят шарен Laughing.
А трети гледат и коментират снимки на звИзди и това им е основното занимание. Колко е шарено. Ех.

# 196
  • Tам през Атлантическия океан
А каква, моля, е интелектуалната активност на жените по принцип?
Зависи кои жени. Някои пресмятат сметките за вода спрямо броя къпания за ден, други търсят мустаци с лупа... свят шарен Laughing.
А трети гледат и коментират снимки на звИзди и това им е основното занимание. Колко е шарено. Ех.
След работен ден и домашни задачки защо не  Wink за мен е разтоварващо  Simple Smile
това е като да седнеш да разлистиш списание  Grinning

Дали е основно занимание  за някои няма как да знам  Wink
но па нЕкои знаят  Laughing Wink Hug

# 197
   Виждам, че се е породил нов социален субект - работи у дома и чете езотерика...

Забелязала съм, че ако работиш в по-широка среда рядко стигаш до езотериката Laughing

# 198
Четвърти си купуват за по 500 лева гримове и козметика всеки Божи ден. За справка - темите в КМ. Ей на това му викам аз домакиня.  Sunglasses

# 199
  • София
Освен нуждата от социални контакти,
и интелектуалното развитие е силно
надценявано. За сметка на пълноцен-
ното живеене в мир със себе си и с лю-
бимите хора.

И повече няма да чета темата...Това беше достатъчно... Peace Grinning

Който има и едно синапово зърно интелект в главицата си знае за какво иде реч..... Wink

# 200
  • София
Четвърти си купуват за по 500 лева гримове и козметика всеки Божи ден. За справка - темите в КМ. Ей на това му викам аз домакиня.  Sunglasses
Щом това ги кара да се чувстват пълноценни - евала! Пък и не е лесно да се поддържаш в топ форма за богатия съпруг, че току-виж те заменил с някоя лолитка. (Предполагам го това за богатия мъж, защото не всяка жена има щастието да разполага с някакви собствени авоари, че и да ги харчи за гримове.  Tired)

# 201
(Предполагам го това за богатия мъж, защото не всяка жена има щастието да разполага с някакви собствени авоари, че и да ги харчи за гримове.  Tired)
При това нетрудови доходи, защото нали е домакиня.

# 202
  • Ямбол
....
Дали е основно занимание  за някои няма как да знам  Wink
....
Ако искаш да разбереш за някого от форума - само му отвори профила и ще имаш яснота.

...
    Забелязала съм, че ако работиш в по-широка среда рядко стигаш до езотериката Laughing
И аз имах нещо такова предвид.

# 203
  • София
Тъй де, аз нали затова дудна, че бих искала да съм реститутка.  Mr. Green Кеф ми на работа, кеф ми вкъщи. Според зависи.  Grinning
(Мисля, че като компромисен вариант и работа на половин работен ден би ме устроила идеално!)

# 204
Ба, какво амплоа на домакиня мога да си изградя, ако съвестта не ме кара да работя! Тъкмо и децата вече поотраснаха, а Пираня често пътува ....

# 205
Тъй де, аз нали затова дудна, че бих искала да съм реститутка.  Mr. Green Кеф ми на работа, кеф ми вкъщи. Според зависи.  Grinning
(Мисля, че като компромисен вариант и работа на половин работен ден би ме устроила идеално!)
И аз, и аз.  Mr. Green Аз бих търсила нещо за по час-два на ден.  Mr. Green Така ако ми доскучее в къщи евентуално. Wink

Ехххх, Каси, и аз все си мисля колко добре бих се справяла като съпруга на някой милионер и майка на 3те му сладки дечица. Мммммм...

# 206
И аз, и аз.  Mr. Green Аз бих търсила нещо за по час-два на ден.  Mr. Green Така ако ми доскучее в къщи евентуално. Wink

Ехххх, Каси, и аз все си мисля колко добре бих се справяла като съпруга на някой милионер и майка на 3те му сладки дечица. Мммммм...

Най-добре - на повикване. Mr. Green

# 207

Най-добре - на повикване. Mr. Green
А не. То това е хамалска работа. Говоря за нещо благотворителност... сещай се...  Wink Wink Wink

# 208
Голяма гордост им идва на някои, че блъскат цял живот за тоя, дето клати дърветата. То не че и аз не правех същото допреди някоя година, но поне се сещам да се оплаквам от това, вместо да се хваля. Да живееш без да си настройваш деня в угода на нещо извън теб си е сериозна придобивка.

# 209
Голяма гордост им идва на някои, че блъскат цял живот за тоя, дето клати дърветата. То не че и аз не правех същото допреди някоя година, но поне се сещам да се оплаквам от това, вместо да се хваля. Да живееш без да си настройваш деня в угода на нещо извън теб си е сериозна придобивка.
Всеки е различен, малко хора в тоя форум наричат нещата с истинските им имена.

Общи условия

Активация на акаунт