Жената ,,Домакиня,, или как се отразява стоенето вкъщи

• 45 377
  • 788
  •   1
Отговори
# 660

Виж,ако е в Щатите, не вярвам толкова да й се развали кефа,ако съпругът я остави...

Говориш като запозната или е в следствие на гледане на сериали?
сериали не гледам никакви Simple Smile
там при развод,съпругът плаща не само добра издръжка за децата си,но и на бившата
(докато тя сключи др.брак)

През океан растояние е лесно. Искам да видя, как ще го обясниш това с кефа на няколкото самотни майки, които познавам, сигурна съм, че ще те изслушат с интерес.
това,което знам аз е за разведени жени,не за самотни майки,затова ще те изслушам аз с интерес
(нищо не знам за жени с това положение в Щатите,но сигурно ще  е по-добро от
това на самотните жени с дете в България)

# 661
ОК, разведени, не се хващай за думата.
Големи са ви само приказките в тази тема. Досега с реалния живот е както винаги само на хартия, било за домакините, разведените из други краища на света или дори, собственото битие.

# 662
е това  е минуса че когато си по цял ден вкъщи дет се вика мислиш само за глупости,,

Това е много вярно.

Домакинята поне може да си избира глупостите, на работещите ги налагат.  Wink

# 663
е това  е минуса че когато си по цял ден вкъщи дет се вика мислиш само за глупости,,

Това е много вярно.

Това и за мъжът ли важи?

# 664

Хубава работа!

Сега темата на "Домакини VS Работещи" ли се обърна?  Shocked

# 665

Хубава работа!

Сега темата на "Домакини VS Работещи" ли се обърна?  Shocked

Ми то винаги става така ! Mr. Green

# 666
  Е хубаво де, АЗ мисля за глупости, когато съм за дълго  в къщи през деня и всички други хора са на работа. Сещам се за разни минали загуби и ми става криво, ставам чувствителна и се превземам, ако уморените работещи не ми обръщат достатъчно внимание като си дойдат, или не се възторгнат от манджата, дето съм я сготвила, пазаруването ми е най-интересната дейност за деня, а всички тези чудесни хобита и неща, дето съм си мислила, че само да ми остане време ще ги направя, не ми се правят изобщо. Пускам си радиото и навън кипи живот, а аз съм извън него, което ме дразни.
   За себе си говоря, а не за безименната домакиня. Другите може да са по-уравновесени. За месец- месец и половина е идеално , но после вече ми става тъпо от домакинския живот.

# 667
Iris04 при теб така ,ама другите домакини се дообразоват имат интересни хобита ,спортуват ,обядват със себеподобни , посещават салони за да се погрижат за външният има вид ,където обсъждат световната икономическа криза ,войната в Сирия ......
Работя на многооо забавени темпове напоследък и се хванах как вчера надълго и нашироко обяснявах на милото какво ще е менюто следващите дни . Laughing
Темата по скоро е работещи с/у неработещи ,щот считам себе си и за домакиня.

# 668
  • София
Винаги съм се чудела какво толкова интересно има в живота на една домакиня, че мине се не мине време, и току някой пусне поредната тема в нейна чест. От какво е продиктуван този интерес - домакинята в коя крайност е - на селебрититата или на фрийковете?

# 669
  • До хладилника, който обичам
Да, животът на работещите жени, по презумпция всички с отлична кариера и прекрасни възможности, е далеч по-вълнуващ, интересен, кипи от енергия, неща за правене и разбира се, те си мислят далеч по-умни неща.

# 670
А то пък да си на работа, какво му е интересното или разнообразното? Да ми обясняват колежките  какво къде видели и си купили, за което непрменно трябва да им направя комплимет. Да мисля,че трябва да се прибера час по-скоро вкъщи, че там да започвам другата работа - в кухнята, децата и мъжа да ми гледа киселата физиономия, защото виждаш ли, за цял ден главата ми бръмнала. Или всеки да ми се прави на шеф, че тия от провинцията не знаят как да работят  Stop /говоря за другите, тия от шапката, дето са в София/. Аз така като чета, оставам с впечатленето, че всички ходят на работа да се забавляват, заплатите им четирицифрени, ядат по ресторанти, не чистят, не домакинстват. Аз пък познавам жени с диплом да работят за по 400 лв и то доста.

# 671
и половината продавачки са с висше

# 672
Бе те чистачките вече са с висше , вие за продавачки говорите ...

# 673
А то пък да си на работа, какво му е интересното или разнообразното? Да ми обясняват колежките  какво къде видели и си купили, за което непрменно трябва да им направя комплимет. Да мисля,че трябва да се прибера час по-скоро вкъщи, че там да започвам другата работа - в кухнята, децата и мъжа да ми гледа киселата физиономия, защото виждаш ли, за цял ден главата ми бръмнала. Или всеки да ми се прави на шеф, че тия от провинцията не знаят как да работят  Stop /говоря за другите, тия от шапката, дето са в София/. Аз така като чета, оставам с впечатленето, че всички ходят на работа да се забавляват, заплатите им четирицифрени, ядат по ресторанти, не чистят, не домакинстват. Аз пък познавам жени с диплом да работят за по 400 лв и то доста.
Погледнах ти и предното мнение по темата ,ми кво да кажа явно това са типичните домакински размисли и страсти.

Слава-богу ,че не всички хора са с подобен капацитет .

# 674
А то пък да си на работа, какво му е интересното или разнообразното?

Ся, на така поставен въпрос няма как да ти отговоря, защото явно никаква професия не ти е интересна.

Общи условия

Активация на акаунт