Жената ,,Домакиня,, или как се отразява стоенето вкъщи

• 45 329
  • 788
  •   1
Отговори
# 765
Не, просто за някои щастието не е в яйцата.  Grinning  За други може да е.
Като не е в яйцата, в кое е?  Laughing
Няма ли яйца пардон мъж за какво да готвя?
За детето. Моето е злоядо, така че готвя, когато има мъж.

# 766
Аз нямам деца.  Simple Smile

Има си връзка между яйцата и щастието.  Party

# 767
Не, просто за някои щастието не е в яйцата.  Grinning  За други може да е.
Е, за щастие или не, все нещо трябва да се яде. Може и бейкролс и кроасани.  Peace Няма да обръщаме темата на здравословно хранене. Ако ядеш по 2 трохи на ден, няма нездравословна храна.
Въпросът е в съзнателния избор да си домакиня или да градиш някаква кариера, да се отдадеш на работа и от кой си избор ще затъпееш, от кой ще трупаш сив капитал, нъл тъй!?  Grinning
Ами, казвам ти, че каквото и да избереш, в избора на другите няма да се намериш/намеря/намери. Ни затъпяла, ни поумняла. Само в твоя/моя/нейния собствен. Място за сравнение и изводи в тази посока не виждам. Лещата, както и да е сготвена, щом е вкусна за ядящите я, все е леща и все е вкусна, с яйцата не е по-различно. Mr. Green А някои даже ги предпочитат поръчани, сервирани и платени. Свят широк, нужди разни.

# 768
А някои даже ги предпочитат поръчани, сервирани и платени. Свят широк, нужди разни.
Нужди не, кесии.

# 769
Оф. 
Нино,  Crossing Arms

# 770
Джой,милионер е,ако се вземе предвид стойността на имотите и бизнеса му.В авоари не са чак толкова много:)Ако някой ден продадем всичко,ще си купим малка къща на някой остров и ще ходим за риба:)Поне така си мечтаем:)А практичните съвети за брака,може би не са валидни за всички.В онази тема исках да кажа,че и по-заможните мъже имат същите желания и очаквания,като другите и с извинение не акат жълтици:)То си е до мъж всъщност всеки си е башка луд:)

# 771
  • София
Ами те така се смятат, в дълготрайни материални активи.

# 772
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря ти, значи правилно съм запомнила Hug. Мнението ти тогава ми направи огромно впечатление, толкова земно и трезво на фона на всички безумия, които се сипеха в темата.

# 773
Благодаря ти, значи правилно съм запомнила Hug. Мнението ти тогава ми направи огромно впечатление, толкова земно и трезво на фона на всички безумия, които се сипеха в темата.
Сега ще искаме линк, даже ще се молим.  Praynig

# 774
То аз ако се сещах как точно се казваше темата, щях сама да си проверя, вместо да досаждам на Джаклинс Embarassed. Но беше тук в Клюкарника преди около месец-два.

# 775
Ами,Джой,аз съм си съвсем обикновено момиче,това че мъжът ми е бил далновиден и преди години се е захванал с нещо,което се оказа добър бизнес,не е моя заслуга.Когато се събрахме,той тъкмо начеваше този бизнес.Не са го променили парите и преди е имал сега са повече,но той си е същия човек.Аз никога не забравям от къде съм тръгнала,ако мога да помогна го правя,ако не не вредя.Помагам на мъжа ми,доколкото е по силите ми,подкрепям го.За голям бизнес трябват големи вложения,до преди месец изплащахме огромен кредит.Осем години уж имахме нещо голямо с много работници,но почти всичко отиваше по банките.И досега не мога да си помисля да дам няколко хиляди за чанта,дори да имам възможността няма да го направя,не ми е в стила.Мъчно ми е защото,понякога хора,които не ме познават си правят някакви изводи,чули недочули.Ама няма как всички да те харесват ,нали:)
Нещо ми е споделително днес,извинете ме:)

# 776
# 777
Мнението ми във въпросната тема,бе по скоро шеговито,защото така възприех самата тема:)Даже не знам защо Джой е запомнила мнението ми:)Ама там Лизет ми каза,че мъжа ми всъщност не бил богат и  не писах повече:)

# 778

Blush В какво те забърках?

# 779
Мнението ми във въпросната тема,бе по скоро шеговито,защото така възприех самата тема:)Даже не знам защо Джой е запомнила мнението ми:)Ама там Лизет ми каза,че мъжа ми всъщност не бил богат и  не писах повече:)
Защото беше различно от останалите в темата Peace. И защото ми се стори искрено.
Сега го прочетох пак, и пак ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт