Жената ,,Домакиня,, или как се отразява стоенето вкъщи

• 45 257
  • 788
  •   1
Отговори
# 780
 Simple SmileИ аз помня темата и помня, че питах защо и е на 1 жена богат мъж, ако ще ходи на работа. Wink Тогава не знаех, че е толкова затъпяващо и деградиращо неходенето на работа, де... Confused

# 781
Още една форумка преди много време се изпусна, че е женена за милионер, а съм я виждала в темите- как да спестим в кризата  Laughing

# 782
Още една форумка преди много време се изпусна, че е женена за милионер, а съм я виждала в темите- как да спестим в кризата  Laughing

Това нищо не значи Simple Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Hetty_Green

# 783
Пънки,може би ако живеех в София,нямаше да ходя на работа,поне не всеки ден,защото можех да намеря други интересни неща,с които да си запълвам времето-кино,театър,изложба.В малкия град няма какво да се прави,та по-добре да отида и да свърша нещо,а и се чувствам добре,ако съм била полезна.
Допреди година,ако някой ми беше казал,че ще напиша по-горното,нямаше да повярвам:)
Все си мислех,че никой няма да ми свърши работата,че едва ли не всичко се крепи на мен,а се оказа че машината вече е смазана,всеки знае какво да върши и нещата си вървят и без мен:)А и установих,че доста съм се изхабила и изнервила през годините в които се нагърбвах с повече задължения,отколкото трябва.Ето,че сега го давам по-полека и вкъщи всички са доволни ,особено децата:) А на работата сигурно са дали банкет,че не вися по цял ден:))

Сигма,кризата не подминава милионерите:)Защо да не спести жената,ако може:)

# 784
  • София
Ама наистина тези с дълготрайни материални активи над един милион, или така да се каже милионери, всички си ги представят като някакви прахосници.
Напротив, хората, които имат пари, доста ги ценят и рядко съм виждала някой да ги пръска с такава безумна лекота, с която незнайно защо повечето си представят.
Техните жени също.

# 785
О, мама на Джаклин, аз попитах така, щото мен мноу ме мързи, не за друго. Simple Smile
Сигма, ти не знаеш ли онази ужасничка според мен приказка за принца, който си търсил жена по тва как бели кашкавала. Хлъц! Simple Smile Има си спестовни жени с пари и безгрижно пилеещи без мноу такива. Sunglasses

# 786
Е не ми скачайте де. Споделих го съвсем добросърдечно, че се захвана милионерката тема.

# 787
  • София
А, изобщо не скачам, аз само допълних твоите наблюдения, защото моите са абсолютно същите.

# 788
Мда, много точно - спестяваме от вси-чко! За да почувствам истинска наслада от сумите с много  нули накрая по дебитите от счетоводството в края на всеки отчетен период!

Общи условия

Активация на акаунт