ПАЗАРДЖИК - 49

• 131 257
  • 692
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, и аз да попитам. С първата ми бременност ходех на "Училище за мами". Нещо не мога да намеря има ли още и къде се провежда сега. Такова спокойствие ми даваше Катето на лекциите, че с удоволствие пак ще ходя. Ще съм ви благодарна ако някой сподели.  Hug

# 121
Срещнах Катето на улицата преди около месец. Каза, че си се провежда курсът - на същото място. Бих ти дала телефона й на ЛС, но съм го загубила. Отново... Тук има телефона на КСУД: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=387130.0
Цитат
Курсът се провежда в Комплекса за социални услуги и дейности, който се намира на бул. "Александър Стамболийски" №48
тел. 034/44 75 30
Лека бременност и здраво бебче! Simple Smile

# 122
Какви са темите на този курс за майки. Аз съм вече в 8-ми месец и почва живо да ме вълнува въпроса с кърменето. Там дали мога да получа помощ и подготовка за него?

# 123
Катето е консултант по кърмене.  Heart Eyes Но всичко в този курс ще ти е от полза. Не се чуди! Peace
Теми: раждане, кърмене, къпане, масаж, обличане, постродилна депресия...

# 124
И аз подкрепям казаното, определено ми беше от много голяма полза посещаването първия път!

# 125
Каква е цената на този курс?

# 126
Това е най-сладкото - безплатно е. Simple Smile

# 127
Здравейте. Аз съм от Ямбол, но бях на гости във вашия град и останах възхитена. Кога ремонтираха центъра ви? В Ямбол уж има спечелен проект, ама вече 2 години нищо. Чакали да се отпуснат пари. Колко време продължи ремонтът?

# 128
Здравейте, аз съм майка от Велико Търново. Прочетох за кампанията на детска кухня "Макарон" за събиране на пластмасовите опаковки от детска храна. Тъй като имам събрано количество от няколко месеца и от известно време търся място и начин да бъдат рециклирани. Инициативата с благотворителна цел много ми допадна. Та, на въпроса - Можете ли да ми кажете тази кампания още ли продължава? Има ли смисъл да им пиша и да им изпратя събраното от мен количество?

# 129
На фб страничката на ДБМ - Пазалджик пише, че продължава:

# 130
За кампанията на "МАкарон" и ДБМ - Пазарджик:
http://pz-info.com/index.php/vashite-signali/storeno-dobro/item/ … mivka-prodalzhava

# 131
Момичета, знам, че е лято и  време за море. Предполагам също, че си  общувате във Фейсбук и на живо. Някои пък са заети с работа на ДБМ. И все пак предлагам да си направим едно преброяване кои сме тук. Преди мамите от други градове да превземат темата. Има ли новини? Скуби-ду, роди ли? Wickedly, гледам малко оставал леко раждане! Гери, твоят юнак предучилищна ли  е   или първи  клас? Мече, а твоите госпожици?

Аз родих през юни и сега се радваме на момиче. Simple Smile Батковците ходят на дежурна група, когато са здрави. Общо взето нищо   интересно. Насъбрала съм платове, имам и вдъхновение да шия чанти за базара, но  времето е кът...

То излезе, че писах само да се похваля с бебето, но наистина си  мечтая за раздвижване в темичката.

# 132
  • София
 Simple Smile Да се запиша и аз след теб. Макар, че живея в Софето, постоянно мятам по едно очо на пазарджишката тема. Ама то родното си е родно. Софиянка няма да се почувствам, а и не искам. Grinning Да призная с три деца купон тече постоянно, както в положителен аспект, така и в отрицателен. Чакам 15 септември, та да си заминават по направление батковците. :/

# 133
Gwen,  Hug Както вече знаеш, аз не съм от тук, но се чувствам пазарджиклийка. Иначе съм от Северна България.

Трудно е с две големи момчета и бебе момиче, друго си е с две каки да гледаш момче, но представи си да си с две големи момчета и да гледаш бебе момче. Винаги може и по-зле. Mr. Green

Да ви питам къде извеждате децата в жегите? Преди две седмици беше толкова горещо, че от градината не ги изведоха на двора. Няма хубава сянка и е разбираемо. Пък една от причините да ходят в дежурна група е точно играта на открито.

Какво става с мадам Вермеер? Мимсат? Лили Стихийно бедствие? Ася (забравих ника)? Ама, че пустошл Явно трябва всички да родят по едно бебе, че да им остане време за форума. newsm78

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 10:07 от mama Barba

# 134
  • Buffyworld
Здравей Мама Барба. Какво предложение само  Mr. Green Тук съм, но в момента  съм без компютър. Лаптопа ми изпрегна и докато си взема друг, сядам на компа на мъжа ми  само понякога. Много е кофти да ти се счупи компютъра, толкова снимки, книги и други неща ми изчезнаха. Докато бях в отпуска, водех детето на тортата-до към 12 - 1 часа на обяд. Там под дърветата до обяд става .

Общи условия

Активация на акаунт