ПАЗАРДЖИК - 49

• 131 424
  • 692
  •   1
Отговори
# 135
Предложението не е за изпускане! Wink Е, има и някои неудобства - недоспиване, мускули, стави болят... Но пък наваксваш с четенето, филмите, интернета. Simple Smile
Съчувствам ти за компютъра. Sad Има неща, които и да искаш да ги намериш отново, няма как.
Бях забравила хубавите сенки на Тортата. ooooh!

ВЪПРОС: Синът ми е на 5 години и обича да рисува. Бяха ми препоръчали в Детския комплекс зад Аксаков занятията при г-жа Ризова, но има вероятност тя да не води часове тази година. Можете ли да ми препоръчате някой друг, който работи с групи малки деца и не взима скъпо. На този възраст не си струва да даваме много пари. Money

# 136
Здравейте,
дъщеря ми е на 6,5 г. Искам да я запиша да спортува. За съжаление не намирам нищо в нета за спортни клубове в града. Интересувам се от лека атлетика, худ. и спортна гимнастика. Моля ако някой има инфо да пише.

# 137
В спортната зала до Лидл има художествена гимнастика. Едно познато дете  ходи. Много сериозно тренират.

# 138
Здравейте! Трябва да си направя феталната морфология в Пазарджик, а не знам къде и при кой. Може ли да помогнете с препоръки?

# 139
Д-р  Корсемов в Здраве.   Само добри отзиви,  а и не  е много скъпо. Към 40-50лв беше.  Аз лично не съм си правила такова изследване, но  от  много места ми  го похвалиха. Включително и АГ, която ми водеше  ЖК.  (Но  не  ме  е задължавала да ходя при него.)  Peace

# 140
Д-р  Корсемов в Здраве.   Само добри отзиви,  а и не  е много скъпо. Към 40-50лв беше.  Аз лично не съм си правила такова изследване, но  от  много места ми  го похвалиха. Включително и АГ, която ми водеше  ЖК.  (Но  не  ме  е задължавала да ходя при него.)  Peace
Благодаря ти!   bouquet

Набирам още мнения  Blush

# 141
Здравейте! Трябва да си направя феталната морфология в Пазарджик, а не знам къде и при кой. Може ли да помогнете с препоръки?
А защо точно в Пазарджик?
Без да искам да подценявам лекарите тук, трябва да кажа че специалисти по фетална морфология у нас никак не са много. От тях с голяма популярност се ползват доц. Томова и д-р Марков - София.
Аз лично се доверих на д-р Сигридов (работи в клиника Малинов, София) с многобройни квалификации и опит в областта. Препоръчвам го безрезервно.
ФМ е един много важен скрининг, който не бива да се подценява и е добре да се извърши от тесен специалист. Иначе почти навсякъде ще ти предложат скъпоструващ преглед наречен фетална морфология и проведен от класически акушер-гинеколог.

# 142
Ами не е задължително да е точно в Пз разбира се, а и това което казваш също е важно,да не претупват прегледа или да не го прави лекар който не разбира.
Можеш ли да кажеш колко струва там където ти си я правила,колко време преди това трябва да запазя час и евентуално телефон.
При мен проблема е, че сега в момента трябва да ми я правят,обаче не съм в БГ, искам да си запазя час от тук,за да мога след 3 седмици когато се прибера да отида веднага,защото и без това ще съм закъсняла за да записвам и чакам час тепърва като се върна. Надявам се разбирате каква ми е идеята. Та няма проблем за София,за Пловдив, само да ми го направят като хората. А за София ми е много важно паркирането,пред въпросната клиника има ли къде да се паркира?
Извинявам се ако стана дълго и объркано.

# 143
Мама Барба,имаме си учителка идваща в къщи.Дъщеря ми е 9 клас,но тя се занимава и с доста малки деца.Ако те интерисува пиши да ти дам кординати.

# 144
The Mum , конкретно за д-р Сигридов. Работи в ето тази клиника:
http://malinov-clinic.com/contact-us/
Има удбни места за паркиране пред и зад сградата на клиниката.
Цената на прегледа при него е 50 лв., ако се прави БХС в 12 г.с., се комбинира с кръвното изследване и тогава мисля, че е около 100лв. Нужно е да се обадиш 3-4 седмици предварително за час на телефона на регистратурата, има го на сайта.
Лекарят е висококвалифициран, млад, иновативен, прегледите изключително детайлни и задълбочени, работи по съвременни европейски и световни стандарти.

# 145
ridendo purpura аз сега съм в 12г.с.+2 , в БГ като пристигна ще съм в 15г.с., не знам дали ще има смисъл тогава от БХС .  Rolling Eyes
Казваш 3-4 седмици предварително, значи трябва да се обадя възможно най-скоро, днес-утре.

# 146
The Mum, не съм специалист, но мисля че БХС, след 12 г. с. да правиш е безпредметно и то в частта му на кръвни изследвания. Но ФМ си направи, то това си е обстоен преглед на всички органи на  бебето в определената седмица от вътреутробното му развитие, както и на твоя статус. Можеш да си пуснеш предварително една пълна кръвна картина и да си я носиш с теб.
Да, чака се около 3-4 седмици за час при него и отделно в деня на прегледа може да се наложи да почакаш, понякога повече от час. Той просто прави много дълги прегледи на всяка жена, обръща достатъчно внимание и понякога това става причина за закъснения

# 147
Виви75, ако може на лични.  bouquet

Аз съм против ФМ, защото  не одобрявам мерките, които предлагат тукашните лекари при евентуален проблем. Дъ мам, пожелавам ти всичко да е наред!

# 148
  • Пазарджик
Здравейте,има ли мами,които събират стикита от Лидл за своите дечица?
Имаме повтарящи: слончета - 2 бр., жабки - 2 бр. ,син делфин- 1 бр.,зайче- 1 бр.,жирафче- 1 бр. и лилавото чудовище CHEEZZ - 1 бр.

Разменяме ги за : акула , пингвинче , лилавия MOODY .

Разменям в Пазарджик,където се уговорим,моля пишете на лични!

# 149
Здравейте, събирам мнения за училище "Христо Ботев" и по точно за 1-4 клас. За сега съм подала заявление в начално училище "Васил Друмев", но не съм се отказала напълно от Х.Ботев, тъй като е точно до нас.

Общи условия

Активация на акаунт