ПАЗАРДЖИК - 49

• 135 078
  • 712
  •   1
Отговори
# 150
6tastlivka , Христо Ботев е до 80-ми клас и за детето ти ще е по-спокойно, ако е във Васил Друмев, още повече че доста е голям процента на малцинството в Хр.Ботев!

Мама Барба, съжалявам, че чак сега видях поста ти и въпроса ти.
Горещо препоръчвам школите в ПЛАСТИЛИН. Имат си и с "изобразително изкуство" и "театрална школа за малки", и музикална и възрастта е от 5 до 8год. някъде.

ето им координати:
https://www.facebook.com/PlastelinWorkshops

И друго...стартира подготовката на КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР, на Движение на българските майки - Пазарджик.

Повечето от вас, от години са с нас..
Знаете, че предимно правим великденски базари само с ръчно изработени сувенири..но тази година ни предстои 10-ти , ЮБИЛЕЕН базар затова решихме да е Коледен.
Повече подробности, как да се включите в базара ни, или къде и кога да ни намерите..
Ето:  (албумчето тепърва ще се пълни)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152789794418610.1073 … 063609&type=1

Заповядайте и в Работната ни Група "Работилница за мечти"!

bouquet

# 151
  • Buffyworld
Гери, ще направите ли отделна тема за Базара , please  Hug  С Вас съм !  Hug

# 152
# 153
.

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 10:35 от mama Barba

# 154
ами..дойде време да ви поканя Simple Smile
на Благотворителен базар и Коледен концерт (вход свободен)

Движение на българските майки - звено Пазарджик
ВИ КАНИ на:
своят 10-ти ЮБИЛЕЕН благотворителен Коледен Базар
на 18, 19 и 20 декември от 9ч. до 19ч.
във фоайе на Младежки Дом,

където ще можете да се насладите и закупите ръчно изработени сувенири, изпратени ни от цялата страна.
________
На 19-ти декември от 18ч. Ви каним на Празничен Коледен Концерт - вход свободен!

С благотворителното участие на клубове към Младежки Дом-Пазарджик.

Целта на концерта е, да популяризира приемната грижа, като успешен вариант за извеждане на деца от институции и да се даде възможност на приемните деца за празнично настроение и общуване с връстници.
________
Акцентът за изразходването на събраните средства от базара, ще бъде насочен към приемните деца от Община Пазарджик.

Повече от две години проекта ни "Приеми ме – всяко дете у дома, не в дом!" , насочен към подпомагане на приемни родители, работи успешно в сътрудничество с Община Пазарджик.

Надяваме се да подкрепите идеята ни за стимулиране на талантливи деца от приемни семейства, чрез насочване към необходимите образователни курсове по изкуства и клубове по интереси.

Традиционно, част от събраните средства ще бъдат насочени и към успешното продължаване на проектите на ДБМ-Пазарджик, а именно:

Програма „Стъпка Напред” – присъждане на стипендии на деца, лишени от родителска грижа, с отличен успех или талант, настанени за отглеждане в КСУДС гр.Брацигово за 5-та поредна учебна година;

Програма „Майсторере ръчички” – ежемесечни работилници по приложни изкуства, за децата настанени за отглеждане в ЦНСТ-Лесичово.

Целта на всеки наш Благотворителен базар, освен набирането на средства, е както да призовем чувството за отговорност и състрадателност на пазарджишката общественост, така и да заздравим положените основи на благотворителност и взаимопомощ като част от управлението на община Пазарджик, както и да пробудим и призовем към съпричастност и толерантност както към „ничиите” деца.

Тази година за вашите деца ще има организиран детски кът, от нашите партньори от "ПЛАСТИЛИН", за да можете на спокойствие да се насладите на изложените ръчно сътворени сувенири.

Очакваме ВИ!

Ето повече и подробно инфо:
https://www.facebook.com/events/338835186322306

Скрит текст:

# 155
За много години! Simple Smile

Най-напред да честитя на  Лили и  Гери, Верчето, Иглика, Ването и Нелина и всички остнали, направили базара успешен. Когато се влага сърце, нещата се получават, а техните  сърца са доказано големи! Heart

Сега молбата ми. Моя позната търси учител по английски за дечицата си: близначета, момче и момиче в шести клас. Ако ви е удобно да им преподавате на ваш терен, пишете ми ЛС. Много ви благодаря  предварително.  bouquet

# 156
МАЛКО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ, НО ВСЕ ТАКА ОТ СЪРЦЕ:
С БЛАГОДАРНОСТ СЛЕД БАЗАРА

П.С.Майче, пиша ти на Лични във ФБ.

# 157
  • София
Честита Нова година и от мен. Живи и здрави всички!
Поздравления за успешния базар на ДБМ Пазарджик, още ведньж пазарджиклии доказаха, че са с големи сьрца!

# 158
Гери,   bouquet

Гуен,   Hug

# 159
Здравейте,не съм писала отдавна.-
Браво за базара и концерта!
Моля за помощ.Имам  близнаци на 5 месеца.    Ще тръгвам на работа,когато са на 1 г. и 4 м.- през декември.Ако някой познава жена,която би могла да ги гледа от тогава,нека ми пише.Може от лятото да идва почасово,за да свикват.

# 160
  • Пазарджик
Здравейте, и на мен ако може някой да ми препопъча детегледачка, ще съм благодарна. За малкия ми син, на 1 година ще стане този месец. С възможност да започне до две седмици. Извинявам се за спама и предварително благодаря!

# 161
Моля да ме насочите към добър музикален педагог. Ако може да е класическо пеене.

# 162
Никой ли не влиза в тази тема вече?

# 163
  • София
Не мога да помогна за вокален педагог.

Иринче,
Намери ли си детегледачка?

# 164
И аз се интересувам от добър вокален педагог в града.

Общи условия

Активация на акаунт