ПАЗАРДЖИК - 49

• 135 092
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
Движение на българските майки - звено Пазарджик
ВИ КАНИ на:
своят благотворителен Великденски Базар
на 3 и 4 април от 9ч. до 19ч.
на площад "Константин Величков" - ТОРТАТА,
където ще можете да се насладите и закупите ръчно изработени сувенири, изпратени ни от наши приятели и съмишленици от цялата страна.

Целта на всеки наш Благотворителен базар е набирането на средства, с които да продължим успешното осъществяване на проектите на звеното ни, които са насочени в полза на деца настанени в Институции от област Пазарджик.

"СТЪПКА НАПРЕД" - стипендии за отлични ученици и талантливи деца настанени за отглеждане в КСУДС Брацигово.

"Работилница за усмивки" - ежемесечни работилници по приложни изкуства и посещения на театър, кино, изложби, детски центрове за децата настанени в ЦНСТ-Лесичово.

Базарът се осъществява със изключителното съдействие на МЛАДЕЖКИ ДОМ-Пазарджик!

Партньори:
Хоби Клуб УСМИВКА
ЦДГ ПРОЛЕТ
ОДЗ КАЛИНА-МАЛИНА
Художествена галерия "СТАНИСЛАВ ДОСПЕВСКИ"
Детска театрална къща "ПЛАСТИЛИН"
ЕЛКОМП 68 ООД
САТ 1977 ООД
КИМБО Пазарджик
ПГИМ Пазарджик
Гимназия Ив.С.Аксаков
НУ "Васил Друмев"
крафтърски магазин "Пи Ем Арт" - Пловдив

Вярваме, че отново ще ни подкрепите и ще посетите благотворителният ни щанд.

Очакваме Ви!
Ще ни познаете по усмивките!

https://www.facebook.com/events/734824846633414/

# 166
  • Buffyworld
Верче, благодарности за поканата !!!  Hug Hug Hug Hug Hug Нямам търпение да видя красотите !   bouquet  Сигурна съм, че и тази година Базарът ще е уникален !

# 167
  • София
Ще ви познаем по усмивките и по големите сьрца!  Heart Eyes

# 168
Момичета, здравейте. Обмислям идеята за създаване но Родителски кооператив в Пазарджик. В момента сондирам мнения и ще се радвам да науча и вашите. Може и на лични.

http://www.capital.bg/specialni_izdaniia/obrazovanie/2014/04/09/ … kakto_vi_haresva/

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 15:17 от ridendo purpura

# 169
Живо ме интересува идеята за род. кооператив в Пазарджик. Имаме близнаци на 8 месеца и ще тръгвам на работа, когато станат на година и четири месеца. В чуденка сме кой ще  ги гледа тогава. Голямото ми дете ходеше на частна детска ясла с деца, малко по-големи от него - от 1 до 3 години бяха всички. Бяха златни времена. Ние спокойни, детето щастливо и се развиваше бързо и учеше нови неща от другите деца и от прекрасната жена, която ги гледаше. Много по-добре е от бавачка в къщи. За яслата не коментирам...
Би ли споделила какви конкретни идеи имаш и да поддържаме връзка. Ние със съпруга ми сме насреща, ако има съмишленици за тази идея и тръгнете да я реализирате. На първо четене се сещам и за други родители, които  проявили интерес. Пиши на кратко имаш ли нещо конкретно в предвид вече-помещение, педагог, а може и да се уговорим на лични да се видим и да поговорим.

# 170
Скуби-ду, благодаря ти за включването. Писах ти на лични. Simple Smile

# 171
И аз писах на лични. Други не проявяват ли интерес?

# 172
 Здравейте, аз също се интересувам от идеята за кооператив. Аз избрах да тръгнем направо на предучилищна в училище, сега дъщеря ми е на 3 години. Ако има други дечица, който не са на градина ще се радвам да се запознаем. Може да пишете и на лични Simple Smile    bouquet

# 173
Хей, dragonfly28 , радвам се, че се намираме.
Ще ти пиша на лични за да се свържем. Ще си направим и една обща среща. Simple Smile

# 174
Здравейте ,момичета!!!
Отдавта ни съм писала,но изчетох сега кой какво го вълнува Simple Smile
Горещо прегръщам идеята за родителски кооператив,близначките са на 11 месеца,но настръхвам при идеята за лудостта в яслите и изтрещяли лелки,бесни домакинки и готвачки пред пенсия..

# 175
Здравейте!Бихте ли ми препоръчали добър педиатър,но който и да е личен лекар?Благодаря предварително!

# 176
Кристина д-р Чеакнова в "Здраве" бих ти препоръчала. Чудесен педиатър, а има и възрастни пациенти. Нашите деца са при нея. Прекрасен педиатър и много мил човек. Предполагам и с възрастните болни е така стриктна и внимателна.
Мимикосан,с твоите близначки и моите близнаци в един кооператив ще бъде много весело. Искаш ли да се се видим. Предложих среща другата сряда на инициаторката проекта.Пиши, ако искаш да се видим тогава.

# 177
Скуби-ду имам няколко въпроса,благодаря предварително.
Чака ли се много при нея,вдига ли телефона през почивните дни и най-важното за мен бърза ли да изписва антибиотик?
От 5 г. Сме при Кръстев в Ескулап,но не съм доволна въобще.

# 178
Скуби-ду ,с най -голямо удоволствие,жалко,че не съм влизала скоро,надявам се срещата да те се е състояла още Simple Smile

# 179
  • Пазарджик
Здравейте интересувам се от летните занимални. Някой да ползва такава? Къде се намира, какви са условията, къде водят децата и на каква възраст са? Ще ми се да се занимават с децата, а не само да ги пазят и  да ги гледат как си играят на таблети и телефони. Моля споделете опит.

Общи условия

Активация на акаунт