Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 296
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Добро утро!  Hug
Влизам да видя дали бебето е дошло, ама още го няма. Чакам!
Тите,  не се притеснявай. Неприятна случка , но ще мине. У нас са влизали четири пъти, но и sorry не са ми казвали, а единия път си бяхме там-спяхме.  Подобна случка изживях в Амстердам, но и там бяха кОлтурни.  Само дрехи бяха взели, но пък такова разследване направи тяхната полиция, че чак  им се чудих на акъла и на времето което отделиха за нас. Хванаха ги.
Пия кафе и чакам. Пак ще дойда.
Били,  Hug

# 301
Добро утро момичета,
наминавам само да ви поздравя, че имам работа.
titi888  Hug голям ужас, дано скоро се успокоиш. Ужасно е да влезе крадец в дома ти, а да се засечеш с него е направо кошмар. Дано да не се повтаря на теб и на никоя от нас  Praynig

Чакам с нетърпение новини от Вио, цяла сутрин за нея мисля. Сигурно вече сме станали виртуални лели  newsm78, знаете ли някой в колко часа е насрочено секциото

Billy_ana   Hug, дано да свърши тази черна серия.

# 302
БИЛИЯНА, Hugсъжалявам   за случилото се .Аз те знам тебе от  Лъвската  тема, за жената лъв,.
И аз   си мисля за  Вио.
Мога му дремна,ако малкия ме остави .Голям зор  има  милия, пробива  кучешки зъб ooooh!страшна  работа,колко ми е чувствителен   и нежен, както й Мари  описа   за зодия Телец  мъж, толкова  е ревлив  и инат, чак  си блъска  главата  в ламината,как  не го боли не знам  newsm78цялото му чело е в цицини,

# 303
Привет и от мен!  Hug
Вио, аз също чакам с нетърпение и стискам палци. Може би вече си родила, но аз продължавам да си стискам палчета всичко да мине по мед и масло.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover За Ванко не се страхувай, скоро ще сте пак заедно. Аз също влязох в болницата ден по-рано. В понеделник сутринта. Взеха ми кръв, биха ми една инжекция и ме пуснаха да паса  Mr. Green Родих във вторник в 10:10ч (беше насрочена за 8:00, но имаше спешно секцио и аз останах за 10ч). Изписаха ни в събота на обяд.
Марчева, би ли ми изпратила рецептата на тези кроасани без месене ако обичаш? Май беше я публикувала преди известно време, но не съм сигурна  newsm78 а и ме мързи да я търся сега  Mr. Green
Биляна, много съжалявам за всичко това, което ти се е случило  Sad Искренно ти пожелавам следващата година да ти се реваншира! Дължи ти много!  Hug
Люсинка, права си да се ядосваш. Но и те малко безотговорно постъпват ми се струва. Ами ако (не дай си Боже!) нямаш пари да им изпратиш какво ще стане? Това мислили ли са го изобщо? М  newsm78 Ей, че ме е яд! Извинявай, не искам да те обидя, но много неприятно ми стана. Каква е тази безотговорност от тяхна страна не мога да разбера. По-добре да поискат, отколкото... Както и да е. Надявам се, че не ми се сърдиш. Съчувствам ти!  Hug Честита ви годинка в новото жилище. Желая ви от все сърце да сте много години щастливи и сплотени там. Господ да е с вас!
Баба Яка - дано бързо да ти се възстанови ръката. Пази се   bouquet
Кокон, стискам палци. Ще видиш, че ще родиш на трети. Щом доки така е отредил и щом нашата съфорумка-пророчица го е казала  hahaha Така ще стане! Ох, като ти чета постовете все ме хваща носталгията... Така да ми липсва Варна... Много го обичам този град. Особено по празниците като е украсено навсякъде  Heart Eyes Де да можех да зарежа всичко тук и да си се прибера със семейството... Ама няма. Какво да се прави, живот.
Писенце, дано бързо ти мине кашлицата.
Стади, честита ви седма месечинка и бърззо оздравяване на бебко! Гледам имат няколко дни разлика със сина ми. Имаме си и двете Теленца  Laughing Да са ни живи и здрави!
Смърф, приятно изкарване на празниците в чуждоземско. И после тук на отчет, с богат снимков материал. Нали си знаеш? Иначе Марчева ще ни строява!  hahaha
Тити  Shocked изкарах си акъла само като прочетох. Не дай си Боже да се случи отново! На никой!
J_M_M ЧРД на ТМ на патерици! Да е жив, здрав и послушен!  Mr. Green Да глези много жена си! Бързо оздравяване на детенце.
Марѝ как си?
Кръстева, как е тумбака?
За шофьорлък гледам говорите. Аз обожавам да карам. Разтоварва ме, отвлича ме от стреса, адски много ми харесва. От единадесет години шофирам, книжка имам от година и половина  Mr. Green Казахте ли нещо? А? Е... Причуло ми се е  Laughing В БГ преди десетина години карах курса, на изпита ме блъснаха и прекъснах за две години. После дойдох тук и се хванах сериозно. Изкарах курсовете, взех си изпитите с отличен и сега  bowuu няма сила, която да ме спре  hahaha
Малкия ми е настинал  Cry тече му нослето и леко покашля. Аз съм същата. ММ и той. Нещо ракията  Mr. Green не помогна  hahaha Само се чудя как ще опазя дребосъчко като пътуваме... Ще го пакетирам, но все пак... Де да знам. Страх ме е.
Ох, трябва да ставам да готвя. На всички, които не успях да спомена много цун и гуш и прекрасен уикенд!

# 304
  • София
https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0 … 8099&app_data

Написахме писмото до дядо Коледа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Четете го - от Петър Петров

# 305
Billy_ana  Hug, дано да свърши тази черна серия.

И нека през Новата година ти се случват само хубави неща! Hug

тити, много неприятно преживяване!Дано бързо да се успокоиш!

Днес имен ден празнуват: Снежана, Снежина, Снежа, Снежка.
Много празници през този декември ..

Ако има именички - да им е честит празника и да са много здрави!  bouquet

И аз като всички вас очаквам хубавата новина за Вио. Grinning

# 306
Мамче, браво  не пропускаш   всеки   ден да ни информираш   какъв ден е и кой празнува ! Страхотна си  Hugи аз днес   съм  много активна  Mr. Green

# 307
  • при късмета
Секциото сигурно е минало, но с Вио се разбрахме да се чуем към 14ч. Още не знаеше кога ще е точно и да има време да се освести, така да се каже. Не излиза от главата ми цяла сутрин  Praynig
Биляна  Hug дано всичко лошо е зад гърба ти. Пожелавам ти много щастлива нова година и да е първата от най-хубавите  Hug
Мамче добре, че си ти с информация за именниците
Излизам с детето за един час и после ще се прибирам да следя часовника

# 308
Благодаря, момичета!Надявам се да съм полезна. Hug

Вчера  готвих кюфтета  в бял сос .днес  нищо .
Направих една асоциация с един виц(надявам се да не ми се обиждаш). Peace

- Скъпа, какво има за обяд?
- Нищо.
- Е, хубава работа! Вчера - пак нищо.
- Eми наготвих за два дeна ... Laughing

С тази разлика, че Виви е готвила вчера.

Вчера готвих сочно пиле с картофи в гъбен сос - (с фиксовете на Маги малки тайни), днес мъжо ще се изявява в кухнята(по свое желание). Wink

# 309
  • при късмета
ИМАМЕ СИ БЕБЕ ДЕЯ
с тегло 3450 и 51 см.
Вио е добре, събудила се , бебето е при нея
Да е здрава и щастлива, да им носи много радост и да са най-щастливото семейство с най-гордия батко Ванко
 newsm44

# 310
  • София
ИМАМЕ СИ БЕБЕ ДЕЯ
с тегло 3450 и 51 см.
Вио е добре, събудила се , бебето е при нея
Да е здрава и щастлива, да им носи много радост и да са най-щастливото семейство с най-гордия батко Ванко
 newsm44
Първа ористница съм!!
Ааааааааа  newsm44 newsm68 newsm10 newsm51 чудесна новина, а пък името - прекрасно!! Да е живо и здраво!! Много усмивки с детското личице.   bouquet

# 311
Хайдеееее дойде щъркеловата вест!
Много, много се радвам да прочета тази новина! Grinning
Честита рожба, Вио!Да ви е жива и здрава малката Дея!(ех, че хубаво име)
Бъдете здрави и много, много щастливи!

# 312
 smile3534 newsm30 newsm44Честита  дъщеричка  на мама Вио !
Жива  и  здрава  и много  щастлива .
Много хубаво име  .

# 313
 newsm68 newsm44
УРАААААААААААА!
ВИО, ЧЕСТИТА РАДОСТ! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА! МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА!
Прекрасно име сте ѝ избрали! Heart Eyes

# 314
Благодаря ви момичета! И аз те помня Виви  Hug

Честита ти дъщеричка Вио! И бързо възстановяване...   bouquet newsm30

Общи условия

Активация на акаунт