Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 056
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Морена Срещнах преди време твоя рецепта някъде за свински пържоли с гъби,сметана и топено сирене,но сега немога да я намеря,ако ти е под ръка,хвърли насам,че мисля меню за рожден ден,и това ще е основното.
Също така ако някой има изпитана рецепта за меденки,моял да я сподели.
Аз тези дни се побърках да готвя,от къде дойде тази муза незнам,но ми доставя удоволствие,два дена подред правя сладки,двойна доза направих Crazy

# 286
Рецептата я видях в на Валето фейса .Предполагам,че няма да се разсърди Simple Smile 2 яйца, 1 чаена чаша захар/ 1:1 бяла и кафява/, 1 кафена чаша мед, 1 чаена чаша олио, ванилия, канела, 1 чаена лъжица сода, около 400гр брашно. Слагането на кафява захар направи сладките с много фин карамелен вкус. Тестото ми се получи едно такова леко, като масленото тесто за линцерите, с лекота го разточвах.

# 287
Тити егаси му и нещото.Добре,че детенце не е било с теб. Hug
Вио стискам палци и чакам хубавите новини
Ако стане по-топло днес ще изведа малката на разходка.Че вкъщи побърква баща си(и мен де)По цял ден беснее,вика,пее.. ooooh! добре,че поне през седмицата е на ясла.После като са ваканция свеки ще си дойде и ще я пратим за 3 дни минимум при нея Joy

# 288
Благодаря Тите  bouquet

# 289
Ще ме зарибите и мен да се пробвам с тея сладки.Меденки майка ми прави едни ,който се слепват.Ще питам за рецепта.ще опитам да поспя.Дано успея.

# 290
  • София
Добро утро, момичета.

Мари, благодаря за кафенцето. Hug

Тити, голямо преживяване. Дано да не ти се случва повече.

Вио, стиснати палчета да мине леко и безпроблемно. Да разберем днес кг, см и името на принцесата Peace

Валенцето, много рядко идва майчица ти...

Виви, а заедно със семейството да заминете там? Или половинката не ще?

Аз съм бясна от вчера, така навиках майка си, много лоши думи казах, разревах я. Преди месец пак е взела заем от банката. Преди 2 години погасих огромни суми и ми  се закле в здравето ми, че няма да взима повече. Моят гадняр брат - почти на 40 не работи, ама добре яде, пие и пуши... Нямаше и да зная, ако не беше братовчедката, на която пратих пари, а майка ми я помоли да внесе вноската, която е 2 пъти колкото нейната малка пенсия. Писна ми от тях! Не знам какво да правя. Пак ще продължа да пращам, няма начин. Айде излях си ... Mr. Green

Днес сме на цирк Peace

# 291
  • Талант на 2012,2013 г.
Виви, АЗ ще те кажа, че е прекрасно да имаш син телец!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Всеотдаен, добър, чувствителен, много предан, честен... това са малко от думите с които мога да го опиша телеца-мъж. Е, има и негативни страни/кой ги няма/  ноо за тях няма да говорим нали? Laughing

# 292
  • София
Тите, естественно, че няма да се разсърдя! Меденките по тази рецепта са ми най-сполучливите досега. Стават и за слепване без проблем. Просто ние ги предпочитаме така. Много е важно обаче да не се препекат. Трябва да се извадят още при леко зачервяване на краищата им. Аз пека около 6 минути на 170 градуса с вентилатор.
  Луси, то така е думата, може и да не е чак за другата Коледа, но наистина идва рядко. А децата много обичат да е тук.  Какво да направя, говорила съм много, полза не виждам и да се ядосвам, и да не се ядосвам. И все бърза да си ходи, по тъмно е станал, за да си тръгне.

# 293
  • при късмета
Добро утро,
Вио мисля те, стиснати палци. Нямам търпение да стане часът в който сме се разбрали да звънна.
Тити много неприятно
Вале и аз ще препиша рецептата, до сега меденки не съм правила. Може ли само да уточниш, като разточиш тестото си го правиш на формички ли? И после ги слагаш в предвалително загрята фурна на 170 градуса, така ли?
Луси  Hug с право се ядосваш
Мари твоя син е друга зодия, златен, тя не зависи от датата на раждане  Hug
Шефа е вкъщи днес, не го пуснах на градина.
Целувки и прегръдки на всички, не мога да ви изброя  Hug До после

# 294
  • София
Да, разточвам го не много тънко, но така ми  е трудно да кажа колко мм...примерно около 0,5 , но наистина ми е трудно да преценя. После с коледни формички изрязвам и пека върху хартия. Много е важно наистина да не ги препечете, моите са дори меки отгоре като ги вадя, но отдолу вече имат лека коричка. И да-фурната е предварително загрята.
Да допиша- може да сложите и малко джинджифил. Аз сложих втория път около половин чаена лъжичка, но търпи и повече. Просто не обичам много да му е силен аромата.
  Много народ на балкона, бре, повечето са ми непознати. Слезте долу, не се притеснявайте! Оставете какви ги пишат в оная тема в Клюто, че сме тъпи. Не сме.  Flutter

# 295
  • при късмета
Мерси Вале   bouquet

# 296
  • гр.Варна
Привет и от мен.Уж работя ама акъла ми все към Вио тегли.Дано всичко е наред и скоро да се почерпим за малката гопожица

# 297
Здравейте момичета!

Аз ви чета редовно, макар да не съм писала. Беше ми напрегнато и гадно - претърпях загуба, искам да се маха тази година...

С огромно нетърпение чакам новини за Вио - сигурно е прекрасно да поемеш за първи път детето си. 

Хубав ден!!!

# 298
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, момичета  Hug

Вио,  Hug Hug Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Биляна, какво е станало? Сподели ако искаш?

П.П. Редактирам се, защото видях... Съжалявам...  Hug Hug Hug Hug

# 299
Ами Снежно Ангелче, свекър ми почина внезапно... Тази година загубих бебче в 7 г.с., правих операция, дядо ми почина.... Кошмарна е

Следващата ТРЯБВА да е много по-добра... Дано е такава за всички

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 11:23 от Billy_ana

Общи условия

Активация на акаунт