Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 39 964
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • при късмета
Ангелче зеленчуци ли трябва да му правиш? Предполагам да. Само му свари, даже към преваряване да отиват и намачкай зеленчуците. Ако ползваш АМ може да сложиш малко, ако не обикновенно не слагай. Както и сол, ама сигурно знаеш, не като майка ми да вика, че щяло да му е безвкусно  ooooh!
Писенце чести ти зъби, дано бързо да свикнеш

# 91
  • София
 smile3538 smile3538 smile3538 smile3537
Е, възможно ли е да съм толкова ненормална. Била съм утре на зъболекар, пак от 12 ч но не е днес.  ooooh! А аз да ставам толкова рано и да бързам. Идиот!!
.......
Марчева ти не спиш ли бе душа, тук те оставих нощес, тук те намирам сутринта  Mr. Green
Как да не спя..по цели 9 часа ми се събира. Днес беше изключение толкова рано да се поява заради зъболекаря, а и утре ще ви досаждам, че трябва пак да ходя...който греши и не помни ще повтаря.  Simple Smile

Марчева, умря една лисица в наща гора тази сутрин  Laughing Да знаеш нещо?  hahaha
Ами знам. Да и вземеш кожичката и да си направиш една якичка.  Grinning Друго не знам.
Излизам. Ще дойда довечера, може би но то ще е късно вечерта, че имам една вечеря, а как не ми се ходи.... ooooh!

# 92
  • в сърцата на децата <3
ма ко, в края на краищата ѝ сварих картофче с масло. Много злояда е станала. Сол слагам по малко, иначе е абсурд да яде. От нашата храна си хапва с удоволствие, но пюрета - абсурд! От кухнята също не яде... Мусака миналата вечер така хубаво си хапна  Mr. Green Вчера яде кюфтета с бял сос. Абе такива неща с неагресивни подправки хапва. Най-много обича храна, която може сама да гризе. Другото... е, понякога се лъже, друг път - не  Laughing

# 93
Не си изтривай профила. Не си заслужава. Хората, които се ровят в чуждия живот си нямат собствен!
Peace
Нека и аз да се изкажа, нищо че вече са те посъветвали(към Валерия) -
Личният живот затова е ЛИЧЕН(а не обществен).
Който каквото иска да прави и да живее както намери за добре. Hug
Живота си е твой и ти го живееш.И как ще си го подредиш си е лично твоя работа! Sunglasses

Вио, радвам се, че ти е харесала картичката. Grinning
Аз също днес получих твоята и много се зарадвах.Благодаря ти!  bouquet
Много обичам хората, на които държа(уважавам, симпатични са ми) да имат лични неща, с частичка от човека, а не такива по нета, защото се губи емоцията.

А онази тема за "Домакините" хич и не я чета, защото както е казала Марѝ, под достойнството са ни! Mr. Green
Тази тема е правилната!! Flutter

# 94
Дари честит рожден ден!Бъди жива и здрава!
Валерия не се впечатлявай от такива хора.
Има една бутилка с вино.Емо днес я гледа и казва:Мамо на виното пише ,че не е за жени.На виното има фигурка ,че не е за бременни Joy
Марче тортата е много сложна за мен.Аз един кекс не мога да изпека.Пробвах се на скоро ,но отиде в боклука.Но мерси все пак.
Скачам ,че имам задачи.До по - късно.

# 95
Ха добър ден и от мен,че одеве минах за малко.
Дарилче честит рожден ден.  bouquet
Писенце честита ти придобивка
На всички други много  Hug
КОКОНА ДА НЕ ЧЕТЕ
Аз днес мисля да направя кекс,а за Коледа планувам и меденки.ММ не може да повярва,че това съм аз hahaha по принцип до сега не се занимавах с брашно,тесто и т.н хич ме няма,ама ми дойде едно желание и ми е кеф да се науча.Вчера месих хляб за пръв път Crazy бях мн смешна гледка,мм ме съжали като видя,че съм цялата е тесто и брашно и като стана и го доомеси той(ама професионалист човека,навремето свекитата ми имаха фурна и правеха хляб,та оттам се е научил) И стана супер хляба,за днес кекс с мед ще спретна,но първо ще си пусна филм.После ще намина пак

# 96
  • Sofia
Дари, Чести Рожден Ден! Желая ти здраве, щастие и любов!   bouquet

Тити, пробвай, ако искаш моето предложение,
И от мен сладичкото за следобедното кафенце. Simple Smile 

# 97
  • Fort Worth, TX
Студенко:-) Излизахме със Сашо, ама набързо.
Сготвих, изчистих, заредих камината и сега остава да я подпаля след малко.
Марче, хляба е много хубав и много разнообразен.
Вале, докъде я докара със сладките?Аз в петък стартирам с меденките и линцерите:-)
Дарил, честит празник.Бъди здрава и късмет.
По въпроса за онази тема дори не си правих труда да я чета.Слабо ме интересува мнението на Ганка, Станка и т.н.
Не знам що си мислят , че щом сме домакини сме ограничени и имаме липса на соц.живот.Аз си харесва статута и се радвам, че не ми се налага да работя.
Работила съм години наред и то яко бачкане, така че , ако някой може да ми държи сметка и да ми се присмива е човека , който ме подържа.
Затова не си хабете нервите със някои съфорумки.Някои от тях са жалки и за съжаление.

# 98
СГГ Много благодаря, дай Боже, само това се моля - да си дойде жив и здрав, апък другото ще мине и замине Hug
marcheva14  Hug
Баба Яка не знам от къде ми идват тези сили ... като ми е мързеливо, чак ме мързи да ида да ям, а като се отприщя нямам спиране Grinning
Така е и на двамата ще ни е криво, но си мисля, че този път по тежко ще му е на него, на мен времето ми ще минава по бързо покрай детенце. Не казвам, че няма да ми липсва, напротив, но предполагам, че времето ми ще е запълнено по 24 часа и няма да имам време да размишлявам над това толкова, колкото предни години.  Hug

d.h. честит рожден ден, сега видях, че момичетата са ти честитили. Пожелавам всичко с работата на ТМ да се нареди по най най-добрия начин за вас и всичко най-хубаво за в бъдеще Hug
J_M_M няма да е приятно, но нямаме избор, благодаря за подкрепата  Hug
Валенце ами аз съм от Бургас, добре, че сега с магистралата е на 30 мин път... мамини ще идват, сестра ми, племенницата ми. Тук в Ямбол имам свекър и свекърва, с които много се разбираме, със свеки сме както се казва от една порода и няма да ме остави - ще помага. Също и сестрата на мъжа ми е тук, но тя и тя е с малко дете и от нея кой знае колко помощ няма да чакам, не за друго, а защото няма да има възможност.
кокона20 така е, за една купчинка пари си даваме задниците ( с извинение), но нямаме избор. Принудени сме, особено ние. Той не е по желание, а е от препоръчаните и ако откажеше, трябваше да си търси нова работа, но той тайно се надяваше да отиде - искал джип да си купува  Crossing Arms

Момичета за днес съм извадила свинско и спанак, но не съм готвила до сега такова чудо. Някоя ще сподели ли как да ги приготвя.... и дали мога да сложа оризец Thinking

# 99
  • при късмета
smile3538 smile3538 smile3538 smile3537
Е, възможно ли е да съм толкова ненормална. Била съм утре на зъболекар, пак от 12 ч но не е днес.  ooooh! А аз да ставам толкова рано и да бързам. Идиот!!
Joy ох, Марче много ми е смешно. Ша мЪ извиниш, че на твой гръб.
За твое успокоение не си единствена, аз колко пъти съм хуквала в събота и на работа и на училище. Един път стоях в офиса от 9 до 10.30ч. и се чудя защо няма никой  ooooh! накрая се обадих на шефа да си довлича задника, че ми трябва подпис, къде се е запилял Ама ако знаеш как го насметох, а той горкия 5 минути не може да ми вземе думата да ми каже, че е събота  ooooh!
Кръстева, аз всичко със спанак правя на супа, ето ако те устройва
Скрит текст:
Задушаваш месото с лук и моркови. Трабва да стане почти готово. Големината на мръвките е по желание. Накрая слагам спанака и домати(най-често пюре) и доливам вода. На спанака му трябват 10 мин. да стане готов, но вариш повече, ако слагаш фиде или ориз, докато те станат готови
Креми и при нас пече силно слънце, ама много лъже

# 100
  • Fort Worth, TX
Кръстева, сготви си един хубав постен спанак с ориз.Свинското си върви с кисело или прясно зеле.Все още има прясно бг зеле.Аз не бих ги смесила .За мен лично е ....ще е гадничко и няма да ми го ядат:-)

# 101
Хм свеки е готвила миналата зима свинско със спанак и ориз на фурна и стана много вкусно, но не ми вдига, а дойде време да слагам яденето. Благодаря ви, ще експерементирам

# 102
  • Sofia
Кръстева, за спанака и свинското...
Скрит текст:
Аз спанака съм готвила с агнешко и телешко (освен постно) и много обичаме в къщи. Със свинско не съм, но пък невиждам защо да не стане, въпрос на вкус.
Ако искаш, че кажа как, нищо че не е нищо особенно като начин на приготвяне. Simple Smile

# 103
  • при късмета
Я да си подновя аз питането, къде мога да си намеря китайски подправки, китайски гъби и соеви кълнове. Има ли някъде специализиран магазин или да отвличам някой китаец от ресторант и докато не каже да не пускам  hahaha

# 104
  • Fort Worth, TX
Я да си подновя аз питането, къде мога да си намеря китайски подправки, китайски гъби и соеви кълнове. Има ли някъде специализиран магазин или да отвличам някой китаец от ресторант и докато не каже да не пускам  hahaha
Аз съм пас.Китайско не ям.По големите магазини дали няма.В Карфур има един огромен щанд с подправки.Скоро ще ходя и ще погледна, за данти кажа:-)

Общи условия

Активация на акаунт