Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 39 969
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз не се стърпях и се включих в "оная" тема...що ли ми трябваше. ooooh! Tired

# 121
ledeno studena тя взе, че се получи тази манджа Grinning аз току-що вечерях, а мъжо още не се е прибрал, но сигурно ще закъснее заради тези подготовки. Опитайте, аз използвах ориз "басмати" стана чудесно.  bouquet

# 122
Изчетох ви .
Ма ко знам че отдавна си питала ама всичко което търсиш го има на определени периоди в Лидл, но китайски микс с зеленчуци е в постоянния асортимент в замразените храни, аз редовно купувам, кълнове и гъби и много лук и моркови и чушки има вътре.Иначе има китайска седмица тогава има и спагети и кълнове в марината и кокосово мляко .
Ходих да надникна в темата за "домакините "и какво да видя на балкона 3 броя от нашата  Joy Joy
малко ме развесели това.
Ставам че ще трябва да се яде.

# 123
Само набързо Crazy
Моля ако някой иска още картичка от мен(със огромно желание бих искала да му изпратя)да ми прати адреса си тази вечер най -късно,защото утре ще изпращам всички картички.Хайде не се срамувайте,толкова е приятно да получиш,нещичко от някого,пък било то и само виртуално познат
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 124
  • София
Добър вечер, прекрасни!  Hug
 newsm68 newsm44 Имам си картичка. Една наша другарка ми е пратила и аз се радвах като дете пред сладоледна витрина. Карах си колата и си се усмихвах. На един светофар се нахилих на един, който беше спрял до мен , усмихнах му се, а той само повдигна веждички и рамена... ааааа... много гот!!! Вио, много ти благодаря!! Цун-мун по муцун!!
Кръстева, как стана яденето. Свинско със спанак никога не съм правила, виж телешко, агнешко, с пиле обичам, но самос бялото  месо.
мама-коко, това с китайското  newsm78 не съм в чак. Китайско не ям. Имам приятелка която много често приготвя ориз и зеленчучки разни и някакви черни гъби слага. Но на нея някой ѝ ги изпраща от Русия.  newsm78 Не съм питала до сега.
Валенце, пусни снимки, ако може на балерината. Моля ти се.
Людмилка защо я няма питам аз!!! Липсва ми. Мари също.
Ама защо ми се смеете...`щото съм куха лейка  Laughing ами такава съм си. Утре съм пак на зъболекар, да си знаете от сега и ще ви досаждам от ранно утро.
Смърфи, да викам пожарната, а.?  Внимавай , много е опасно... `Айде мина вече, сега мий да ви дойде акъла.  Hug Много хубави са съдинките, но тенджерата ми хареса определено. Ако нямаш място аз ще намеря, пращай и  после ще ти ги върна малко ползвани.
...........
Марчева - вярно голям смях с това ставане.  Laughing
 Joy
...........
Кака Дака - ще се научиш да месиш стига да имаш желание! Аз желание нямам и затова не меся.  Laughing
Еееее, нали меси козунаци, та  сега така говориш. Аз на кого обяснявах тъй търпеливо, та чак досадно...ей!
Моренка, тази торта която си пуснала е добра. Ще я запиша задължително. Благодаря.
Днес ми казаха да си избера подарък. Ами аз и това чаках, хукнах като отвързана. Купих си. СЮтиенчета - 3 бр. и една книга "Златна колекция, Класически рецепти". Ако на някоя ѝ попадне не я пропускайте. Книгата е адаптирана към Бълг. вкус и има уникални рецепти от италианска, френска австрийска кухня. Над 250 рецепти и снимков материал.
Скрит текст:
Те това е. Оформена прекрасно и става и за подарък.
ММ отиде на вечеря. Няма да ходя, досадно ми е. Тук ще си стоя при вас.  Hug
пп а, отивам и аз в оная тема, да видя за какво иде реч чак пък толкоЗ

# 125
И аз си имам картички , даже две , много се зарадвах , нали не таях надежди на съседската пощенска кутия ама ето че имам Simple Smile Вио , Плами  Hug

# 126
Понеже нали сме в Домакинската тема имам едно въпросче - имам един любим тъмно розов
пуловер но той ми се боядиса със нещо сиво явно от един друг пуловер , рядко деля прането и са изпрани заедно но на розовото има сиви петна. Пробвах киснене в сода и топла вода без ефект , но
бих искала отново да си го нося някакви идеи  newsm78 Sad

# 127
  • София
Понеже нали сме в Домакинската тема имам едно въпросче - имам един любим тъмно розов
пуловер но той ми се боядиса със нещо сиво явно от един друг пуловер , рядко деля прането и са изпрани заедно но на розовото има сиви петна. Пробвах киснене в сода и топла вода без ефект , но
бих искала отново да си го нося някакви идеи  newsm78 Sad
Не е приятно. Кажи по-точно от какъв материал е този пуловер....вълна, памук, та да мислим. Ти защо не слагаш от онези кърпички в прането п/в боядисване на тъканите. Вършат работа.

# 128
Не знаех че има такива в интерес на истината, единият в сиво е вълна а другият в розово е акрил 100 процента ,дано да има оправяне  Praynig

# 129
Здравейте момичета!
Чета ви, но нямам какво да пиша.
Гледам за китайска кухня си говорите. Ние 1 път седмично поръчваме китайска храна за вкъщи. Също и пица. Тази вечер сме поръчали спагети, да видим дали ще са вкусни. Ще мина пак по-късно.

Дарил ЧРД! Пожелавам ти много здраве и усмивки!

# 130
  • София
Не знаех че има такива в интерес на истината, единият в сиво е вълна а другият в розово е акрил 100 процента ,дано да има оправяне  Praynig
Дадос, бягай да купуваш ей тези кърпички, които се поставят заедно с прането. Colour Catcher или казано на български Цветоуловители.
Скрит текст:
Вълната според мен няма да можеш да оправиш, виж акрила би могла, ако го поставиш на 90 градуса в пералнята + препарат /аз ползвам Ariel/ без центрофуга. Ако се оправи, хубаво. Сега , на ул. Раковски на кръстовището на Графа и Раковски минаваш в дясно, /това е спирката на трамвая/ първо е магазин за някакви храни, бързо хранене, след това е жилищен вход, а мааалко след това са открили нов магазин за перални продукти- немско качество. Това е точно с/у Билла.  Има един спрей на  Ariel за петна. Не бих могла повече да ти напиша, защото при мен указанието е на гръцки език, аз съм го купила от там, но го има същия в този магазин.  Дано да си ме разбрала, това е от мен.  Peace

# 131

Намръзна едно хубаво cold сега се стоплих с камината, и пак ще се наложи да излизам - на род. среща на големия от 19.00h ooooh!

В Английската ли е ? Че и колежката сподели за среща в 19 ч  newsm78 или е просто съвпадение.
 Моя малкия вчера го водих при личната че покашля от петък, нищо му нямало така щала да мине зимата, на алергична основа... тази вечер отивам да го взема от градна повърнал, преди час пак сега сложих свещичка от утре ще се гледат с баща си.Големия си загубил телефона , спрян е не се знае дали просто му е свършила батерията или е загубен , утре ще ходи мъжа ми да спре картата, имаше 29 лв в нея които си ползвах за приятели .Черна серия.

# 132
Марче, този спрей на Ариел дали става за премахване на петна от мухъл по дрехи? Аз нали ви бях питала преди няколко дни, ама явно никой не знае, а и аз не съм намерила решение все още за този мухъл, така че ако става ще го търся да пробвам с него  ooooh!
Много се радвам че съм успяла да зарадвам някого с картичките си. И другите момичета трябва да получат - на всички, които си дадоха адресите съм изпратила  Wink Днес и аз имам една, от Плами 76. Благодаря ти   bouquet
Китайско много обичам, остана ми от времето, когато работех като сервитьорка в Китайски ресторант. Обаче никога, никога не съм попадала на домашно приготвено китайско, което да прилича на ресторантското такова.
В оная тема попрочетох по диагонал...и няма да се включа, определено  Simple Smile На мен ми харесва да съм домакиня - както Креми е казала - цял живот съм работила, сега малко стоене вкъщи няма да ми се отрази зле.

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 21:15 от vio

# 133
  • София
Вио, тази вечер даваха репортаж за работата на мъжа ти. Много неприятно, толкова народ остава без работа. Стискам палци скоро да си намери нова и то още по-хубава! Hug

# 134
Трудно се връща нацяло цвета на захабена дреха. Аз пусна ли цветно задължително пускам цветоулавяща кърпичка. Напоследък в кауфланд или DM ги пускат на промоции 20 бре за около 3.50-4 лв. Забравих името на тези, които аз използвам, но съм много доволна. До сега беля не съм правила Peace

Общи условия

Активация на акаунт