Първо да ви кажа, че онази рецепта за домашен хляб на Смърфи е прекрасна!! Върнах се в детските си години. Ухаеща къща , хрупкава коричка, прекрасна консистенция точно на хляб. Хляб бре, девойки, истински. А е толкова елементарен, та чак и не мислих, че ще стане. Моля ви , направете го. Омаах две филии с масло в/у горещ и хрупкав хляб. За съжаление ми и изключително трудно и изнервящо да качвам снимки, все нещо не ми става, а ме е яд сега че не мога да го снимам за да ви покажа, че не ви лъжа. Не, не, това не е истина направо. Смърфи, записах рецептата окончателно с шест звездички, да си зная че е много добра.
Валенце, много е неприятно това което чета за детето ти. Страх я. По-добре сложете упойка за 30 мин и да се свършва и да отминава. Не я тормозете, трудно ще се преборите с нея, а и защо да и късате нервите...
Дари, радвам се за картичката.
Поли, за съжаление не съм ти пратила картичка, нямам ти адреса
Успех и търпение ви пожелавам!Морена, и аз ходя всяка година на Панаир на книгата, но тази пропуснах. Бях разочарована от миналата година, нищо ново и интересно не видях. Може би направих грешка..
Да правя ли сладки, да не правя ли, дилема огромна стои пред мен, но като ви чета май ще направя. онези на Валето - линцерите, защото ги обичам. Ама аз няма да ги дочакам до Коледа, ще ги `апна предварително.

Кой друг изпускам...забравих. Ангелче, прекрасно столче сте купили.
Сега ще се мотам.