Разбирам те, и на мед ми е едно смотано. Детето се радва по празници и не искам него да товаря в такива случаи, че винаги ме усеща. Той ми допринася за празничното чувство, но като съм сама съм като теб

Ще ни мине
Това не речи на любовта, нали....
Да ти кажа и аз имам само мъжа ми, що се отнася до разбиране, ама наистина. Пък и не всеки път ме разбира
да не си прихванала от мен 

Недейте така с тези драстични диети, да не си докарате някоя болест на главата
Е не, тоя виц ме разби от смях
Да ти кажа и аз имам само мъжа ми, що се отнася до разбиране, ама наистина. Пък и не всеки път ме разбира
Аз отдавна разбрах ,че нямам приятели, а имам добри или не толкова добри познати.Всъщност имам една приятелка с която се разбираме доста ,но все пак аз съм си по-студена и понякога това се отразява на отношенията ни.
Имам сестра си, с която сме много, много близки, и една - две по - близки приятелки, и това е май. И, разбира се, мъжа ми. Обаче как се пееше в една песен: "Нямам нужда от много приятели - стигат ми двама - трима, ала такива, които в сърцата си рани от моите болки да имат". И е много, много вярно. Прегръщам те силно и дано депресията да те напусне поне дотолкова, че да не поръчваш пица
(шегув, да не се обидиш).

тя какво вечеря на свещи ли да й направя, такива приятели дето те тъсят,като имат само зор, не ми трябват. Когато аз имах нужда да споделя с някой,все беше уморена и.т., ако беше истинска приятелка,щеше да намери време,който има желание намира и начин ., който няма намира оправдания.
Жалко,че това време не може да се върне .
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ОТ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕш

как е малката принцеска? Слушка ли