Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 39 978
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • при късмета
Вале оплачи се, поплачи ни, на правилното място си  Hug
Разбирам те, и на мед ми е едно смотано. Детето се радва по празници и не искам него да товаря в такива случаи, че винаги ме усеща. Той ми допринася за празничното чувство, но като съм сама съм като теб  Hug
Ще ни мине

# 616
  • Талант на 2012,2013 г.
Аха.. ще ни мине..някой ден...

Моята диета е най-добра. От вчера на обяд не съм хапвала нищичко. Карам само на вода. И едно кафе пих, че иначе ще умра от глава...

Няколко дни така ще съм. Искам да се позатвори раната.

Валенце, душко...ако знаеш колко добре те разбирам.. Sad

# 617
  • София
И що не спирам да рева не знам, какво ми става. Имам чувството, че никой не ме разбира, никой. Ще ми мине тия дни, знам, ама що така се получи депресивно при мен, щекажеш, че за първи път сме болни. Всъщност температура каката не е вдигала от много време наистина, та някакси бях отвикнала. Имам си само мъжа ми, ма и той тия дни ме ядосва. Снощи ми носи роза Laughing. Много си го обичам, ама понякога ми идва да го понабия леко.  Crossing ArmsТова не речи на любовта, нали....
И вас си ви обичам! Обаче няма да ви рева тука, отивам в леглото да понамокря възглавницата.

# 618
  • при късмета
Вале не е от това, че сте болни. Времето е такова, а и статистически по Коледа има най-много депресии  Hug Да ти кажа и аз имам само мъжа ми, що се отнася до разбиране, ама наистина. Пък и не всеки път ме разбира

Давам си яйчената диета
моля не правете това у дома си
Сутрин вариш едно яйце, на обяд го белиш, вечерта го изхвърляш, че вече е развалено. За 10 дни -5кг. Ако искаш да отслабнеш 10 кг. вариш по 2 яйца
 Joy

Отивам за детето

# 619
  • UK
Валенце  Hug Hug Hug Hug да не си прихванала от мен Mr. Green и аз рева за щяло и нещяло Crazy
ама да ти кажа пък реви си, щом ти се плачи, плачи  Peace
Мари ти пък що си на диета??? Готвиш се за Коледните трапези ли Crazy Недейте така с тези драстични диети, да не си докарате някоя болест на главата Rolling Eyes

Тази година и колата ми е украсена коледно ... всички лампички светят ...
за бензина, за маслото, за спирачките ....
 Mr. Green  ooooh! Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo Е не, тоя виц ме разби от смях  Joy Joy Joy Joy

# 620
  • UK
Вале не е от това, че сте болни. Времето е такова, а и статистически по Коледа има най-много депресии  Hug Да ти кажа и аз имам само мъжа ми, що се отнася до разбиране, ама наистина. Пък и не всеки път ме разбира

Давам си яйчената диета
моля не правете това у дома си
Сутрин вариш едно яйце, на обяд го белиш, вечерта го изхвърляш, че вече е развалено. За 10 дни -5кг. Ако искаш да отслабнеш 10 кг. вариш по 2 яйца[/b][/u]
 Joy

Отивам за детето

Ма ко
тази диета много лошо ще ни се отрази на джоба, не че яйцата са кой знае, колко скъпи, ама на мен Mr. Green ми е съвестно да ги изхвърлям Rolling Eyes[/color]

# 621
Момичета, благодаря ви за милите пожелания не само за този ден, но и за новите места, които да посетя! Бъдете живи и здрави и вие, благодаря ви, че ви има! И една съвсем лека почерпка:

Ако тортата свърши, имам още една!  Wink

# 622
  • София
О, Смърфи, честит имен ден! Бъди здрава!

Може и от времето да е, не знам.( Щом няма да пипна да готвя нищо, а ще поръчвам пица, значи положението е критично Crazy.

# 623
  • гр.Варна
Валенце представи си че съм до теб и си поплачи на рамото ми. HugАз отдавна разбрах ,че нямам приятели, а имам добри или не толкова добри познати.Всъщност имам една приятелка с която се разбираме доста ,но все пак аз съм си по-студена и понякога това се отразява на отношенията ни.
И аз съм попаднала в черна дупка ........ама  ще ми мине като на куче.Даже не съм украсила в къщи и май и така и ще си остане.На децата също не им се занимавало тази година.За капак гнойната ангина която лекувах преди седмица и половина се върна отново с нова сила през тази и пак съм на АБ.
Някой питаше за Игрите на глада.Чела съм цялата поредица и много ми допадна.Книгата е по-добра от филма по мое мнение.
Ма ко- охоооо и аз съм фен на Стивън Кинг.Купувам всичко.Даже днес ей тъй да си оправя лошото настроение си купих Джойленд издадена тази година за "скромната" сума от 18лв.Ми това ще ми е подаръка от Дядо Коледа и толкоз.
Айде че дълго стана.На всички болнички и депресиранки- много, много, много, ама много прегръдки от мен.

# 624
  • Талант на 2012,2013 г.
Стивън Кинг...любимия ми автор.. Heart Eyes

Мкак що ма, Кокон... Mr. Green Laughing вадИха ми зъб...рана огромна.. ooooh! Как да ям бре жено? И какво по-точно? Не ставааа... Naughty Rolling Eyes

# 625
Много шарена темата днес - и смях, и сълзи....досущ като живота.
Валенце, тъжно е това за приятелите, но май и аз съм така  Tired Имам сестра си, с която сме много, много близки, и една - две по - близки приятелки, и това е май. И, разбира се, мъжа ми. Обаче как се пееше в една песен: "Нямам нужда от много приятели - стигат ми двама - трима, ала такива, които в сърцата си рани от моите болки да имат". И е много, много вярно. Прегръщам те силно и дано депресията да те напусне поне дотолкова, че да не поръчваш пица  Wink (шегув, да не се обидиш).
Мамче, честит имен ден на момчето ти, да е живо и здраво   bouquet
Мушкатова, честит ти рожденик   bouquet
Смърфи, честит имен ден, бъди жива и здрава и много, много обичана  Hug
Мари, съжалявам за зъба, дано вече не те боли толкова много!
Мама-коко, и на мен Стивън Кинг ми е любимият автор, мога да го чета нон - стоп.
Сигурно ще пропусна някой, да не се сърди!
Ние се стягаме да ни изпишат утре. В крайна сметка решихме за изписването да почерпим с питка и плата със сирена и сухи мезета, няма да е торта, а на доктора отделно бутилка хубав алкохол и пак някакви мезета. Дано да им хареса, не е кой знае какво но мисля че е достатъчно, и най - вече е от сърце  Praynig

# 626
  • в сърцата на децата <3
Вио, в момента в Билла има на промоция плата сирена и мезета - около 25 лева за 800 гр. плато  Peace

Вале, знам, че е хубаво да ти кажа нещо мило и утешително... но съм на мнение, че истински приятели няма. Лично съм се убедила, че дори хора, заради които съм правила огромни компромиси и жертви, са в състояние да ме продадат за жълти стотинки ако им изнася. И вече моят дом е моята крепост. Семейството ми е всичко за мен. Света може да върви по дяволите... И откакто възприех тази философия се събуждам усмихната  Hug

# 627
Писах, писах  изтече  ми сесията  Mr. Greenсега  пак .
Вале, не си  единствена, аз също  нямам  приятелки . Имах  много добра  приятелка, но разбрах,че говори  зад гърба ми, което не ми стана  хубаво и прекратих  всякакви отношения  с нея.
Тя ме запозна  преди  години с мм, и каза,че съм била  неблагодарна  Crazyтя какво вечеря  на свещи ли  да й направя, такива приятели дето те тъсят,като имат само  зор, не ми трябват. Когато аз имах  нужда да споделя с някой,все беше уморена и.т., ако беше истинска  приятелка,щеше да намери време,който има желание намира и начин ., който няма намира  оправдания.
Ако съберете  на едно място 3 жени, интрига  ,ще има  Mr. Green, но зависи пак много и от възпитанието  на един човек .
Приятели,няма  поне за мен,по-скоро  има познати.
Семейството  ми,както каза и Ангелчето  са най-важни .
Злобата,Завистта  са превзели   всичко в днешно време . искам   да съм дете, да играя по цял ден  на двора,когато нямаше  компютри и мама да ме викаше  през терасата   , за да се пребера. SadЖалко,че това   време не може да се върне .
ккто казва  един приятел на мм  микомпютъра е това нещо което събира ,но и ще развали света и хората. Mr. Green
Аз вявам,че всички тук сме много готини, и че тук  злоба и завист м/у  нас не може за нищо да има,това са просто  мойси разсъждения за живота ,лелелел   голям феман  изписах  ooooh!

# 628
  • UK
Добър вечер!

За приятелките имам си цели 3, едната е истинска приятелка, другата е моята мама и 3-тата е ММ Mr. Green

Смърфиии е как можах да те забравя Banghead чЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ОТ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕш Peace  bouquet

Вио подобни плата правят и в Кауфланд, а там, цените са по-евтини от Билла специално Peace

Ангелче изядохте ли таз питка, цял ден и точа лиги във ФБ hahaha как е малката принцеска? Слушка ли Hug

Мари Hug

Всички болни да се оправят  Hug Hug Hug

# 629
  • Fort Worth, TX
Смърфче, честит празник
Честито и, на който си има именници и рожденници.На всички желая много здраве.
Вале, душко имаш нужда от чист въздух.Ей така за по едно кафе без деца и мисли по задачи.Искаш ли да изпием по едно.Само кажи и се яхам на метрото и директно в люлин.
Аз днес пак бях в мола.Голяма моловка съм станала.
Ай със здраве.Да знаете софиянки сте много несериозни.
Скоро като хвана пътя за Пловдив ще ме търсите, ама няма....

Общи условия

Активация на акаунт