Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 922
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 555
  • Сопот, Пловдив

2. Защо смаляваме аватарите и защо местим информацията за публикували мнението над самата публикация, вместо както в момента - отляво?

Във BG-Mamma на дневна база влизат над 250 000 потребителя (да, ние сме 5тият по посещаемост български уеб сайт). 95% от тези потребители не са регистрирани, не пишат тук - просто консумират съдържанието което вие създавате за тях. Много често те попадат тук през Google, търсейки нещо конкретно. Нашата цел, обаче, е да им покажем че тук има и друго съдържание, което може да им бъде полезно и интересно освен това, за което първоначално са попаднали тук. Това наложи и създаването на сайдбара, където например 15 секунди следкато е станало Земетресение в София - ние вече сме сложили темата за това в "Интересното днес".  Да, ние не сме новинарски сайт и точно в това ни е силата, че тук потребителите ще могат да видят вашия отзвук, вашите коментари и мнения за земетресението, вместо да четат писанията на някоя новинарска агенция и/или журналист по темата. Нима това не е най-ценното, което да покажем на всички?

Тук е важно да отбележа, че тази колона е основната причина за преместването.
Рекламната площ като такава не се е увеличила и промяната не е направена с цел повече приход от реклама.

Пак ще повторя - едно от нещата, срещу които тук се негодува е наличието на дясната лента и разположението на инфото на потребителя над мнението. Ето горе какво е обяснението за тези промени - сайдбар, по който да се ориентират за интересното нерегистрираните потребители и инфото за потребителя е над мнението, а не вляво, за да се направи място за сайдбара.

# 556
Не. Ранговете просто няма да са на база ХХХ мнения еди къде си.
Защото със сигурност има потребители със стотици мнения, но които не се харесват от болшинството, както и хора, които рядко пишат, но мненията им са ценни, информативни, полезни.
Това какво означава?
Че няма да се отчитат както досега ли?
Семейни отношения отворен ли ще е за новаци?

Като гледам оформлението на Рени ... и май се радвам на малките аватари.  Tired

# 557

Пак ще повторя - едно от нещата, срещу които тук се негодува е наличието на дясната лента и разположението на инфото на потребителя над мнението. Ето горе какво е обяснението за тези промени - сайдбар, по който да се ориентират за интересното нерегистрираните потребители и инфото за потребителя е над мнението, а не вляво, за да се направи място за сайдбара.

И аз останах с впечатление, че тази промяна най-подразни хората, включително и мен Rolling Eyes.

# 558
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

А видяхте ли, че няма балкон и вече нямате представа кой е в момента в темата? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 559
А видяхте ли, че няма балкон и вече нямате представа кой е в момента в темата? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ем какво ще си пишем сами  Mr. Green

# 560
  • София
  Аз съм скрита и без това.

# 561
ем какво ще си пишем сами  Mr. Green
elleni, MoonLinn, orbistyle, Purple Peanut, siika kaisiika, Майола Бени, Мона Лиза, ~Artemis~ (+ 20 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

В сегашната версия все още се виждат. Sunglasses

# 562
Може да са го преместили отдолу. Аз не видях никъде скрийшот на долната част на форума...  newsm78

# 563

ама къде да го видят бре?
версия не е каченааааа  Grinning

# 564
  • София
  С нетърпение очаквам реакциите в понеделник, когато хората,които все още не са разбрали за промяната я видят!

# 565
По-напред някой беше дал линк за новата версия ..
Ето -
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=754061.540

# 566
  • София
Ето -
Нали е за телефони тази!

# 567
Ето -
159 път - това е мобилната версия

# 568
Това е МОБИЛНАТА версия... толкова ли не прочетохте 19471794-те поста, в които се каза?!

# 569
Ето -

Хора, тази версия е за телефон. И аз не съм знаела, но ми попадна случайно и си помислих, че е новата визия. Съжалявам за недоразумението!

Общи условия

Активация на акаунт