Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 937
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 540
А, не е ли възможно промяната да бъде отложена за догодина? Примерно за Ивановден - 7.01.2014 Confused

# 541
  • Ямбол
Мдам, ранговете ще бъдат Гениален-Креативен-Интересен-Обикновен-Тъп-Много тъп
...аватарка

# 542
....Лиляна

# 543
Успокойте се! - цитат  Mr. Green

# 544

Нейните постове ще излизат в лявата лента, спокойно!

# 545
Не разбрах ще се вижда ли в подфорумите до коя страница е стигнала всяка тема?!  Thinking

# 546
Не съм доволна!!! тъкмо свикнеш с един облик,който е по добре за теб и изведнъж се реши да ти предоставят нов,който не ти допада изобщо и е доста объркващ  ooooh!
Перфектно оформление. Още нещо не можа ли да намериш да мърда?
Ти освен да се заяждаш Close друго знаеш ли newsm78 ето и мойте мърдат Laughing какъв ти е проблема с тези които се оплакват Shocked ти нали си се изказала , че ти харесва всичко Laughing какво киснеш още тук newsm78

# 547
  • София
Това за страниците и мен ме интересува, че не разбрах ще се виждат и номерата им Rolling Eyes.
Продължават да не ми звучат добре нововъведенията... Tired

# 548
Не. Ранговете просто няма да са на база ХХХ мнения еди къде си.
Защото със сигурност има потребители със стотици мнения, но които не се харесват от болшинството, както и хора, които рядко пишат, но мненията им са ценни, информативни, полезни.

А противоречия между моите твърдения и тези на Иван, няма.
Именно това е целта - сайтът да се обърне към активно пребиваващите и пишещите тук, защото сега повечето са "посетители" и нямат нито насока, нито интерес да бъдат активни.
Не разбирам как може да се възмущавате, че сайтът, дизайнът, съдържанието, рекламите като вид и количество, ще са съобразени именно с вас - хората, които сте активни и пишещи тук - с вашите интереси, със съдържанието от което се интересувате като теми, форуми, заявени предпочитания.

# 549
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз много си държа не просто на страницирането, а на това в сегашния му вид. То ми пести ВРЕМЕ!
Специално за създаващите новия вид ще обясня колко той е неудобен по отношение страницирането.

В момента при четене на тази тема виждам 1-ва и последните 8 страници. Всичко това е събрано на 5 см, които мога да обходя за по-малко от половин секунда с мишката, респективно да избера, на коя страница да отида. Виждам и коя страница чета в момента.
В новия вид виждам 1-ва и последните 4 страници. Всичко това е събрано на 35 см, които мога да обходя за 1,5 секунди с мишката  /3 пъти повече време/, респективно да избера, на коя страница да отида. Не виждам коя страница чета в момента.  Shocked Ако искам да се добера до другите четири страници, които са ми били достъпни в сегашната версия ще трябва да си поиграя с бутонищата  <  и  > /те ми заемат още 10 см/ за да стигна до тези страници, като на всяко натискане на някой от тези бутонища се презарежда някоя страница, но не се знае коя. Това отнема около 2 секунди. И така до 7 пъти, докато на видимия от вас екран се появи онази 8-ма преди последната страница, която иначе досега си я виждахте още с влизането в темата. Общо времетраене на процеса - около 15 секунди. Точно 10 пъти повече от сегашната версия за да се добера до желаното от мен място в темата. И няма как да съм сигурна, че след целия този извървян процес съм на мястото, защото нищо не ми подсказва, на коя страница съм всъщност в момента.

Да ви имам новата "функционалност"! #Cussing out

Подобен е проблемът с липсата изобщо на страниците на темите в списъците с темите. Според Mamma са го оправили, а аз ще повярвам, чак когато го видя.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 14:19 от profi_1

# 550
Мамма, не си от вчера в бизнеса, защо се учудваш? Всяко нововъведение Винаги се посреща с отрицание. Психологично е заложено. Непознато е-не го искат....
Ще свикнат и даже ще забравят след точно един месец, като миналия път.

# 551
  • София
Това за страниците и мен ме интересува, че не разбрах ще се виждат и номерата им Rolling Eyes.
Продължават да не ми звучат добре нововъведенията... Tired
Току виж се окаже,че ни хареса, но засега само може да гадаем! Mr. Green

# 552
  • Galaxy 13197853088
Неудобното е ограничаването на себеизразяването, тъй като е несъвместимо с дизайна.

# 553
Не. Ранговете просто няма да са на база ХХХ мнения еди къде си.
Защото със сигурност има потребители със стотици мнения, но които не се харесват от болшинството, както и хора, които рядко пишат, но мненията им са ценни, информативни, полезни.
Peace
Това нововъдение много ми хареса!
Именно защото някои потребители бълват незапомнящи се мнения, дори само с по една-две думи, изглеждащи на някой много дълбокомислени, с едната идея да присъстваш в дадена тема.Един вид спам.
На всяка манджа мерудия, и на всяко гърне - похлупак.  Tired

# 554
  • Варна
Леле-мале Joy
И на какъв принцип ще се определят ранговете, кой ще решава кои потребители са обичани и полезни и кои недолюбвани? Това няма как да се измери обективно, на база на годишните номинации ли ще се решава?

Общи условия

Активация на акаунт