Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 877
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 645
  • В Космоса
Да налазим БГ-Татко! Нали едно време се създаде като алтернатива на този от разсърдени бг-мамчовци. Crazy

# 646
  • Пловдив
................... бг-маЧовци. Crazy
Поправих Simple Smile

# 647
Да налазим БГ-Татко! Нали едно време се създаде като алтернатива на този от разсърдени бг-мамчовци. Crazy

Уф, там е страховита скука, няма раздвижване никакво.
Но като идея за масово преселение - подкрепям.

# 648
  • London
Не е толкова сложно да се направи форум, все още има безплатни платформи. Ако някой е толкова обиден би могъл да направи алтернативен и да ни покани. Peace

# 649
  • Tам през Атлантическия океан

Ще се регнеме с мъжки никове  Mr. Green

Ми чИ да  Laughing Hug

Май не ви хареса варианта за бг.бабба  Joy

Уф, там е страховита скука, няма раздвижване никакво.
Но като идея за масово преселение - подкрепям.

Е като мигрираме ще стане веселко  Laughing не бъди песимист  Wink

# 650
Няма Дес, повтарям си от снощи една мантра "БГ мамата е моя форум. Там ми е добре, там ми е добре. Визията ще е нова, удобна и аз съм щастлива, спокойна" Mr. Green.
Не настъпва краят на света все пак.

# 651
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А защо не всеки ден от седмицата скина да е различен, поне да има скин за 7 дни, както и за празници. В повечето форуми около Коледа скина е червен, има снежинки, ботушчета и тн.  Mr. Green
Ооо, да, като ще е ужас, да е пълен поне Mr. Green.

Според мен, снежинките трябва да са интерактивни - да падат от горната част на екрана и да спират да валят, само когато уцелиш десет от тях с ляв бутон на мишката, а освен това, при доближаване на снежинка на разстояние от 3 мм, тя трябва внезапно да почне да подскача и бяга по целия екран.
И като изпълним задачката, за награда да изскочи рекламен прозорец на БГ-Дама с безплатен съвет как да изкореним мустака завинаги Mr. Green.

# 652
Няма Дес, повтарям си от снощи една мантра "БГ мамата е моя форум. Там ми е добре, там ми е добре. Визията ще е нова, удобна и аз съм щастлива, спокойна" Mr. Green.
Не настъпва краят на света все пак.[/i
]

Етоооо браво  smile3541  видя ли не е трудно  Mr. Green
това го знаят и собствениците на форумЯ.

Темата ще се ползва за отдушник , мненията не са от значение  Wink

Тъй че ОММММММММ  Mr. Green

ом мане падме хум

# 653
една мантра "БГ мамата е моя форум. Там ми е добре, там ми е добре. Визията ще е нова, удобна и аз съм щастлива, спокойна" Mr. Green.
Омммм
 newsm20

# 654
  • срещу двата комина :)))
не знам дали има голям смисъл, но искам да си кажа , че и на мен не ми харесва новия изглед. Да не говорим, че снимка намалена до 60 х 60 си е направо смехотворно  Laughing

# 655
Не. Ранговете просто няма да са на база ХХХ мнения еди къде си.
Защото със сигурност има потребители със стотици мнения, но които не се харесват от болшинството, както и хора, които рядко пишат, но мненията им са ценни, информативни, полезни.

А противоречия между моите твърдения и тези на Иван, няма.
Именно това е целта - сайтът да се обърне към активно пребиваващите и пишещите тук, защото сега повечето са "посетители" и нямат нито насока, нито интерес да бъдат активни.
Не разбирам как може да се възмущавате, че сайтът, дизайнът, съдържанието, рекламите като вид и количество, ще са съобразени именно с вас - хората, които сте активни и пишещи тук - с вашите интереси, със съдържанието от което се интересувате като теми, форуми, заявени предпочитания.

Бях решила да не пиша повече в темата, но този пост ме провокира. Вашите цели се разминават много драстично с резултатите. "Каква я мислихме, каква стана" се получи. Извинявам се, но не може да се предложи неудобство и да се твърди, че е съобразено с активните тук. Просто не вярвам, че потребителите искат да им бъде затормозено и неудобно. Достатъчно е да се прочете темата и ще се види, че почти всички са недоволни от това, което се представя за удобство. Кой решава какви са му интересите и кое му харесва и му е удобно? Потребителите. Е, те си казват мнението в темата и то не съвпада с мнението на собствениците на сайта. Повтарят се едни и същи оплаквания - размери на аватарите, лява колона с инфо за потребителите, дясна колона, която отнема от пространството за четене, сбутване на потребителското инфо между постовете. Аман вече от "оптимизиране" и "модернизиране", което разваля нещо може би старо, но работещо и харесвано. Тая тенденция е повсеместна - все се "оптимизира" и "модернизира" навсякъде, а резултатът е противоположен на намеренията.  Rolling Eyes
И да, нормално е човек да се бунтува срещу промяната ... когато тя е в негов ущърб.

# 656
не знам дали има голям смисъл, но искам да си кажа , че и на мен не ми харесва новия изглед. Да не говорим, че снимка намалена до 60 х 60 си е направо смехотворно  Laughing

Но за това пък ще се компенсира с чудни , цветни , шаващи реклами , може да ги гоним с мишката  Grinning

Мислете позитивно брЕ  Flutter

# 657
  • срещу двата комина :)))
не знам дали има голям смисъл, но искам да си кажа , че и на мен не ми харесва новия изглед. Да не говорим, че снимка намалена до 60 х 60 си е направо смехотворно Laughing

Но за това пък ще се компенсира с чудни , цветни , шаващи реклами , може да ги гоним с мишката  Grinning

Мислете позитивно брЕ  Flutter

нали  Joy щото аз като вляза във форума само това ми се иска да правя  Joy наистина са ужасни тези реклами, да не казвам колко пъти не съм уцелвала хиксчето  Crossing Arms

# 658
Не. Ранговете просто няма да са на база ХХХ мнения еди къде си.
Защото със сигурност има потребители със стотици мнения, но които не се харесват от болшинството, както и хора, които рядко пишат, но мненията им са ценни, информативни, полезни.

А противоречия между моите твърдения и тези на Иван, няма.
Именно това е целта - сайтът да се обърне към активно пребиваващите и пишещите тук, защото сега повечето са "посетители" и нямат нито насока, нито интерес да бъдат активни.
Не разбирам как може да се възмущавате, че сайтът, дизайнът, съдържанието, рекламите като вид и количество, ще са съобразени именно с вас - хората, които сте активни и пишещи тук - с вашите интереси, със съдържанието от което се интересувате като теми, форуми, заявени предпочитания.

Бях решила да не пиша повече в темата, но този пост ме провокира. Вашите цели се разминават много драстично с резултатите. "Каква я мислихме, каква стана" се получи. Извинявам се, но не може да се предложи неудобство и да се твърди, че е съобразено с активните тук. Просто не вярвам, че потребителите искат да им бъде затормозено и неудобно. Достатъчно е да се прочете темата и ще се види, че почти всички са недоволни от това, което се представя за удобство. Кой решава какви са му интересите и кое му харесва и му е удобно? Потребителите. Е, те си казват мнението в темата и то не съвпада с мнението на собствениците на сайта. Повтарят се едни и същи оплаквания - размери на аватарите, лява колона с инфо за потребителите, дясна колона, която отнема от пространството за четене, сбутване на потребителското инфо между постовете. Аман вече от "оптимизиране" и "модернизиране", което разваля нещо може би старо, но работещо и харесвано. Тая тенденция е повсеместна - все се "оптимизира" и "модернизира" навсякъде, а резултатът е противоположен на намеренията.  Rolling Eyes
И да, нормално е човек да се бунтува срещу промяната ... когато тя е в негов ущърб.

Peace

# 659
  • София
Ами прави са си собствениците. Вместо да се любуваме на снимките на аватарите (те от това не печелят) ще гледаме рекламкииии.

Общи условия

Активация на акаунт