Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 776
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
 За всички нетествали изненадата ще е пълна! Peace Успех момичета, аз поне имах време да се примиря с разни неща, но и вие за няколко дни ще се примирите! И аз очаквам с нетърпение, да видя взели ли са някоя препоръка предвид и дали има нещо променено!

Това, честно казано, ме притеснява  Rolling Eyes Дано успеем утре да се ориентираме поне  Blush

За да блокирате рекламите проблем ли ви е да инсталирате товаRolling Eyes
Нито БГ дами виждам, нито нещо ми се натрапва. Нито една реклама не виждам и то не само тук, а навсякъде  Simple Smile

Нали казаха, че нямало да помага в новата версия  newsm78

# 1 111
  • Ænima/Albuquerque
Не помага. Но, понеже рекламите в момента са на тестовата версия, вероятно са сложени само за илюстрация, не мисля, че са активни.

# 1 112
За да блокирате рекламите проблем ли ви е да инсталирате товаRolling Eyes
Нито БГ дами виждам, нито нещо ми се натрапва. Нито една реклама не виждам и то не само тук, а навсякъде  Simple Smile
Нали казаха, че нямало да помага в новата версия  newsm78

Вярно ли?  Shocked
Еми тогава не знам.......  Tired

# 1 113
  • София
Опитвам се от два дни да свикна, но трудно ми се получава. Писах мейл какво не ми харесва, но междувременно забелязах и други неща- постнатите линкове не винаги се виждат, надявам се това да е технически проблем на тестовата версия. Освен това последният писал в тема, излизаща ми в "нови отговори", се явява с името, с което се е регистрирал, а не с настоящото си екранно име. Като влезеш в темата вече се вижда актуалното име. В бързите връзки отляво не виждам Проблемно забременяване. В горното падащо меню се припокриват или не се виждат цели линковете.

Кали Мей,   bouquet

# 1 114
  • София
Това, което оприличавате на реклама в тестовата версия, е просто демонстрационна картинка, а не същинска реклама, затова не я лови ад блока. Дишайте спокойно  Laughing

# 1 115
 За всички нетествали изненадата ще е пълна! Peace Успех момичета, аз поне имах време да се примиря с разни неща, но и вие за няколко дни ще се примирите!
А, едва ли ще има много изненадани. Аз лично нямам особени притеснения - знам, че и нагоре с главата да е обърнат сайтът, след два-три дни ще свикна Simple Smile.
Дали няма да се зарадваме на новата визия още след час? Или ще трябва да чакаме до сутринта Simple Smile...

# 1 116
  • Ænima/Albuquerque
Освен това последният писал в тема, излизаща ми в "нови отговори", се явява с името, с което се е регистрирал, а не с настоящото си екранно име. Като влезеш в темата вече се вижда актуалното име.

И аз го забелязах, много е неприятно! След като си отворя дадена тема, първата ми работа е да погледна ника, че не знам кой е писал! Дано да е само в тестовата версия, че и без това вместо да пести време, то обратното става.

# 1 117
  • В Космоса
И аз го забелязах с никовете още в началото на теста. Но ми беше интересно да науча кой как се е казвал преди. Grinning

# 1 118
  • Монреал
То и сега като цъкнеш на профила на човека се вижда първоначалният ник.

# 1 119
  • Варна, Пловдив
Не ми харесва, със сигурност ще намаля разходките из бг-мама. Става претрупано и имам чувството, че гледам фейсбук.

# 1 120
На мен хич не ми харесва че в известия и следени теми в новия форум ми излизат само тези, които имат нов отговор. Искам да си виждам всичките теми които следя както до сега. Искаш да се върна да редактирам едно мое мнение, ама като никой не е писал след мен, не мога да си намеря темата, не обичам да я търся от форума и подфорума  Twisted Evil, направо да премахнат или отговори или следени теми, двете толкова се дублират

# 1 121
  • София
   От профила си виждаш всички публикации.

# 1 122
  • София
Искаш да се върна да редактирам едно мое мнение, ама като никой не е писал след мен, не мога да си намеря темата, не обичам да я търся от форума и подфорума  Twisted Evil, направо да премахнат или отговори или следени теми, двете толкова се дублират[/td] [/tr]     [/table]

Искаш да редактираш последно мнение => отиваш в собствените си последни публикации и го намираш точно  за пет секунди.

с Тайна сме писали заедно.

# 1 123
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не разбрах кога да чакаме апокалипсиса- още след половин час или утре сутрин?

# 1 124
  • В Космоса
То и сега като цъкнеш на профила на човека се вижда първоначалният ник.

Да, ама аз не ровя в профилите на хората особено за такава подробност, но така поднесена информацията ми беше любопитна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт