Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 556
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
П.С. Да, не се плаща на модератори, но пък им се дава известна свобода, като например да представят собствения си блог и да го направят приложение на форума.

Това право го има всеки, който пожелае. Стига да няма реклами, може да си сложиш каквото пожелаеш в подписа. А всеки блог може да премине в платформата на БГ-Дамма, дори и притежателят му да няма даже регистрация във форума, стига само да поиска да го сложи там. Моят вече от доста време е извън нея и си го поддържам в Блогър, като простосмъртните Peace

И отделно - не крещя, а подчертавам неща, които явно никой не е прочел когато са били написани поне 5 пъти с нормален шрифт  Peace

# 1 231
....Не ме стресирайте моля! Whistling
Да се причинява стрес е забранено и по европейската конвенция.[/b]
А ти защо стресираш другите?
С кое??? Mr. Green
С присъствие.

Намесвам се, но ако прочетеш темата ... май ти си тази, която стресира доста народ точно с присъствие. Та първо си задай този въпрос на себе си.  Wink Нищо лично, просто ти показвам една алтернативна гледна точка.

Третата версия дано се доближава до версията на Кали Мей.

# 1 232
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
....Не ме стресирайте моля! Whistling
Да се причинява стрес е забранено и по европейската конвенция.[/b]
А ти защо стресираш другите?
С кое??? Mr. Green
С присъствие.
И ти на мен...ама трая, че било обществен форум, а не бащиния някому. Mr. Green

# 1 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
Темата доколкото виждам е за новия облик,а не да се заяждаме помежду си и да се внася ненужно напрежение.И мисля,че забележки от типа ,кой кого стресирал са напълно неуместни в случая,а и за дадената тема  Peace

# 1 234
Темата доколкото виждам е за новия облик,а не да се заяждаме помежду си и да се внася ненужно напрежение.И мисля,че забележки от типа ,кой кого стресирал са напълно неуместни в случая,а и за дадената тема  Peace
Благодаря за забележката. Другият път ще внимавам. bowuu bowuu bowuu

# 1 235
  • У Диспансера ...♥♥♥
Благодаря за забележката. Ще си взема бележка bowuu bowuu bowuu
То не е за теб,твоя пост си беше баш по темата  Peace

# 1 236
  • Ænima/Albuquerque
Адри, така и така си тук, може ли да ми отговориш, защо се толерира и не се взимат абсолютно никакви мерки относно поведението на Лиляна из форума? Питам теб, защото досега не съм срещала модератор из темите, в които съм я срещала, а докладването очевидно е безполезно.

# 1 237
  • У Диспансера ...♥♥♥
Адри, така и така си тук, може ли да ми отговориш, защо се толерира и не се взимат абсолютно никакви мерки относно поведението на Лиляна из форума? Питам теб, защото досега не съм срещала модератор из темите, в които съм я срещала, а докладването очевидно е безполезно.
Да и на мен това ми е много интересно,че забелязвам не единични случай на явно заяждане .

# 1 238
  • Ямбол
....
Намесвам се, но ако прочетеш темата ... май ти си тази, която стресира доста народ точно с присъствие. Та първо си задай този въпрос на себе си.  Wink Нищо лично, просто ти показвам една алтернативна гледна точка....
Добре, но аз нямам претенции към другите да не ме стресират. Така че дали стресирам някого или мен ме стресират, не го отчитам.
Когато искаш нещо да не ти правят, не го прави и ти самият.

# 1 239
  • София
Аз съм модератор само в "Красива мама" (като най-голяма кифла във форума bowuu ) и нямам никакви наблюдения върху поведението на потребителката, затова няма как да взема отношение по въпроса , съжалявам.

# 1 240
....
Намесвам се, но ако прочетеш темата ... май ти си тази, която стресира доста народ точно с присъствие. Та първо си задай този въпрос на себе си.  Wink Нищо лично, просто ти показвам една алтернативна гледна точка....
Добре, но аз нямам претенции към другите да не ме стресират. Така че дали стресирам някого или мен ме стресират, не го отчитам.

Хубаво, но защо се намеси и отговори, когато НАРЦИС се обърна не към теб, а към шефовете и диайнерите? От поста й разбрах, че скрийншотовете я стресират, а ти го прие лично и се заяде. Ами не може така ... И мен ме стресира мисълта да чета и пиша във форум, който не е центриран така, както е естествено за един човек да чете и пише и точно този стрес провокира 80 и повече страници реакции на потребители. Като нямаш претенции към другите да не те стресират, търпи да те стресират и не ги стресирай и ти, защото те пък не искат да бъдат стресирани. На теб поне не ти пречи, та не би трябвало да е проблем.  Wink

# 1 241
Е, естествено, че по трета версия се работи! Как иначе ще стане докато един куп хора цъкат и разглеждат тестовата  Shocked

Това сериозно ли? Разработват трета версия за, хм, 3 дни?
Уау, сериозно съм впечатлена. Да видим каква ще е и дали не е трета само на думи.
Иначе за другия път, някой някъде да отбележи в документите по промяната, че ако ще се вземат мненията на потребителите под внимание, е добре да се предвиди технологично време за реакция.

# 1 242
....

Ако умееш да четеш, а явно това ти се отдава трудно, ще забележиш, че забележката за стреса беше отправена относно новия интерфейс, а не към дадени потребители та били те и с рангове. Такива като теб не могат да ме стресират, защото ги (те) подминавам като малка гара.
Сега взех отношение, защото поста ти беше отправен към мен.

С този ми пост, за мен тази тема извън темата е изчерпана.  Peace

# 1 243
  • София
....

Хубаво, но защо се намеси и отговори, когато НАРЦИС се обърна не към теб, а към шефовете и диайнерите? От поста й разбрах, че скрийншотовете я стресират, а ти го прие лично и се заяде. Ами не може така ... И мен ме стресира мисълта да чета и пиша във форум, който не е центриран така, както е естествено за един човек да чете и пише и точно този стрес провокира 80 и повече страници реакции на потребители. Като нямаш претенции към другите да не те стресират, търпи да те стресират и не ги стресирай и ти, защото те пък не искат да бъдат стресирани. На теб поне не ти пречи, та не би трябвало да е проблем.  Wink

Peace

Май стресът ни дойде в повече  Laughing Дано новата версия да не допренесе за зачестяване на стресовите ситуации   Wink

# 1 244
  • София
  Наблюдавам нещо като раздвояване на личността, колко нарциса пишат в момента в темата? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт