Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 479
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Е, нали уж се работи по подобряване на платформата в съответствие с потребителските мнения и затова е забавянето  newsm78

Поправете ме, ако грешно съм разбрала  Rolling Eyes

Вярно си разбрала.  Simple Smile

Благодаря за отговора. При това положение съм склонна да чакам и по-дълго време  Peace

Това го написах и вчера, Адри също преди няколко часа  Wink

Да, аз го прочетох  Peace Сега вече знам, че съм го и разбрала правилно  Peace

# 1 366
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Г-н Николов, виждам че сте на балкона, няма да е лошо да ни кажете в каква посока работите. Защото ние вярваме, че сме ценни за вас  Wink и няма да подминете практическите предложения направени тук.

П.П. Докато го напиша г-н Николов изчезна.

# 1 367
  • София
Ама, не, не, аз не с лошо, моля ти се!  hahaha
Понеже преди да пишеш се чудех същото и вече бях проверила ква е работата. Съвсем права се оказах.  hahaha
Сарко, остаи мърдулките на мира, движение му е майката.

Ко ся? Оставаме си с този облик ли? Flutter

# 1 368
  • Варна
За вас не знам, но лично аз получих мейл от най-големия шеф на форума.  Flutter Предполагам, че поради този факт се ползвам със специални връзки. Сигурно ще имам и специален ранг.
Казвам ви това, за да почнете с подмазването. bowuu

# 1 369
  • някъде из Врачанско
Ало- будало, господа модераторите! Адри, виждам те на линия!
Как може да позволявате да се лигавят така почитателките на турските сериали? То бива, ама тяхното дразни. Дори повече от хапливостта на Лили.
Или какво, страх ви  е да ги скастрите ли?

О, Зимна розо, стой и гледай!  Mr. Green

Бай дъ уей, имам предложение- не може ли мърдащите и пр. дразнещи масата аватари и подписи да бъдат видими самов определени подфоруми, като КиТ и невидими в "масовите", общи подфоруми?
добър вечер, може ли да попитам дали днес не сме декември 1987г- има вече въведена цензура ли кой как ще се казва, ще му мърдат ли аватарите, или не, извинете вие случайно да не сте партииния секретар или отговорника за бг мама  от Държавна сигурност, щото в онази година имаше такива длъжности и ни следяха всяка казана дума, моля ви не изпростявайте тотално, идете  и си купете една книга от Базара на книгата в НДК и си четете на спокойствие в къщи, като ви дразнят никовете не ги гледайте, никой не ви задължава, аз пък се чудя на вашето име и не го разбирам ,от коя тема сте, по-добре заедно да обсъдим новия информационен облик на бг мама и дали е удобен за обикновените потребители на информация, нека и любителите на турските сериали да имат своя тема, аз също бих писала  и в темите за майчетата, ама сегашните млади девойчета не приемат съветите на по-опитните  майки, иначе ви желая здраве и смирение, нека да помогнем на някое бедно дете с храна, топла дрешка или красива книжак с картинки, това е по-важно от някакво дребнотемие, дано божията благодат бъде с вашите семейства  и да напътства децата ви в ум  и разум  newsm51

# 1 370
  • Варна
Оххх, по някоя точка от време на време нямаше да е излишна. Останах без дъх, докато прочета всичко.
Богиньо,
всички мейли са от големия шеф Mr. Green

# 1 371
  • Ænima/Albuquerque
За вас не знам, но лично аз получих мейл от най-големия шеф на форума.  Flutter Предполагам, че поради този факт се ползвам със специални връзки. Сигурно ще имам и специален ранг.

И кво ти вика? Щото, на мен не ми каза кой знае к'во.  Flutter

# 1 372
  • Варна

Богиньо,
Не е точно така. Проведох рисърч.

# 1 373
  • Варна

И кво ти вика? Щото, на мен не ми каза кой знае к'во.  Flutter
Пссст, това е квалифицирана информация.

# 1 374
  • Ænima/Albuquerque
Е, добре де, поне повода кажи, без резултата.  Mr. Green

# 1 375
  • някъде из Врачанско
Месечинке, споко. Борбата ще е основно между тези, които вземат твърде насериозно присъствието си тук. Сякаш заплата взимат за присъствие и писане.  Laughing

Е, не, то сигурно ще е пирамидална структура - малък брой отбрани с висок ранг горе и всички останали с по-нисък ранг долу.  

И като са с висок ранг какво? Чудо голЕмо. Голяма обществена значимост ще има фактът, че си с висок ранг в БГ Мамма  hahaha Ще те издигнат за президент сигурно. И ще си намираш по-лесно работа, а сиренето ще ти го продават на половин цена.
Някой наистина ли ще си вирне носа заради ранг във форум? Клетата бедна душа!  Confused

Да си отскоро тук, да ти се чуди човек.
Хората обичат титлите, ранговете, потупванията по гърба, народната любов. Действат ... стимулиращо- и за носителите им, и за приносващите им ги, и за онези, на които не са дадени.
Сеир да има.

Дами с флорални имена и късащи очния нерв аватари и подписи, спамо-чата ли объркахте къде е?
Този форум и тази тема изпълнява и добри социални функции, бих казала смело и психологически-помага на различни майчета и млади момичета освен да обсъждат любимите си неща-деца, филми , сериали и др, да  разтоварват напрежението, да обменят различна информация, да осъществяват и реални контакти-среща на форума например, затова е важно фейса да е елементарен, лесно достъпен за различни категории потребители с различни информационни познания, нека лесно се стига до различните подфоруми и да е по-практично, щото се включва  ижени с по-нисък образователен ценз, но с богата душевност и добър опит и в отглеждането на деца, и с рецепти за болести и съвети.Стига с тия аватари  иподриси, като че ли това е най-важното ,не е ли най-важно функционирането да е полезно  ида служи на хората , а не обратното, хората да служат на форума.Благодаря.

# 1 376
Здравейте,
Тази вечер ще бъде активирана новата визия на заглавната страница и изглед на форум/подфорум (със стария шрифт и странициране на темите), както и горното меню (с редактирани и добавени липсващи подфоруми).

Мненията и критиките, изразени както в темата, така и получени по имейл, се вземат предвид и се работи по максимално удовлетворяване на изискванията и върху поставените проблеми. Това е и причината засега да се отложи стартът на новия изглед на тема.

# 1 377
  • Варна
Е, добре де, поне повода кажи, без резултата.  Mr. Green
Flutter

# 1 378
  • Варна
Мамма, благодаря, че се включи.

Богиньо,
Не е точно така. Проведох рисърч.
Верно ли? Тогава се подмазвайте и на мен Mr. Green

# 1 379
Здравейте,
Тази вечер ще бъде активирана новата визия на заглавната страница и изглед на форум/подфорум (със стария шрифт и странициране на темите), както и горното меню (с редактирани и добавени липсващи подфоруми).

Мненията и критиките, изразени както в темата, така и получени по имейл, се вземат предвид и се работи по максимално удовлетворяване на изискванията и върху поставените проблеми. Това е и причината засега да се отложи стартът на новия изглед на тема.

Урааа , а аватарите ще останат така красиво големи нали   Wink

Общи условия

Активация на акаунт