Семейството за Коледа се стяга, Априлчето доволно се протяга :)

• 29 422
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Идеалният вариант. Поне малко да те отмени.

Явно всеки има някакви болежки. При мен пък болката е в края на дясното ребро... и така вече 4 месеца. Преди при претоварване с ходенето се появаваше, а вече си е постоянна и много неприятна. Никой няма обяснение от какво е. Явно така ще си бъде до края.

# 541
  • London
Аз вчера сигурно извървях 15 километра пеша. ooooh! Crazy hahaha Не искате да знаете колко изморена бях - такава мускулна ме беше хванала от слабини до кръст и гръб хаха. #Crazy Днес почти нищо ми няма, даже шетах горе-долу, ще мина и с прахосмукачка, но снощи бях сдала багажа. Но нямаше как нали избираме кола и все пак трябва и аз да се включа в издирването на нашата. В метрото не се бях возила в последно време и ми направи грозно впечатление, че никой не става за да ти направи място при все, че виждат корема ти, вътре е задух и всички са наблъскани като сардини. Изобщо градския транспорт не ми допада по време на бременност, сигурно и много бацили се развъждат там. Crazy Друго ново е, че акушерката ми предложи домашно раждане да обмисля понеже съм била ''много добре здравословно''. Crazy Обаче общо взето се разубедих заради разправиите да пригодявам дома за раждане, а и срама от комшиите, ако реша да викна ми се струва, че няма да е малък все пак сме в блок. Joy Оказа се, че в наща клиника няма самостоятелни стаи, дори да искам да си доплатя. Било много бизи, но пък мъжлето можело да остане цялата нощ с мен и после да се изнизваме заедно на следващия ден, а понякога изписвали ако е ранно раждане и на същия ден. Joy Поздрави от мен на всички бъдещи мами в темата и дано скоро подновим разговорите за покупки, защото ще си дойде време и тях да правим. Mr. Green

# 542
Аз да си кажа мнението отново  Embarassed- следя точно темите за Шуслеровите соли  Peace
В момента пия сол номер 1,2,8 по 5 на ден. Това е комбинацията за бременни във втори триместър.
Ако искаш повече инфо на лични ще ти пусна книжката за солите по време на бременност.
Сол 7 също е добре точно за описаните в темата болки и контракции.

Благодаря за отговора ти   Simple Smile книжката за бременни ,както и най-новата книга за солите ги имам,но ми е малко объркано всичко . В тях пише по сол  номер 1-2 сутрин,сол номер 2-2 обед и сол номер 8-2 вечер под езика . Говорих с представител на солите и ми каза да пия по 5 от всяка,разтворени във вода(вкл и номер 7). Ти как ги пиеш под езика или във вода ?

# 543
Първо ги пиех във вода, сега ги смуча. Много по-лесно е  Peace
Гледам да е поне 20 минути преди или след храна. И кафе всъщност .
Аз ги вземам по 5 таблетки. По време на бременност са по 5. На мен ми се видяха много и питах компетентните в темата(със сигурност повечето знаят повече от лекарите в града ми  Embarassed) и едната майка ми каза, че е нормално да са по 5. На нея и изписали по 12 наведнъж.
Няма предозиране.
Аз намерих и кой ги поръчва от чужд сайт и излиза по-ефтинко.
Ако има нещо друго с радост ще съм ти полезна

# 544
Здравейте, аз пак да попитам, че на предния пост никой не ми отговори:(......кой от вас е правил фетална кардиография на бебето? Защото аз исках да си я направя в БГ докато съм, но нямаше свободни часове и сега се чудя дали да търся да я правя в Германия newsm78
Иначе да чукна на дърво с изключение на един прищипан нерв ли, какво ли, отзад от крака до кръста - нищо ми няма! Верно, че мнг боли, но ми казаха, че е от разширяването и нищо не може да се направи:( Утре ме чака едно дъъълго  преселение - около 24 часа шофиране, та не знам дали после ще мога да се отлепя от колата Rolling Eyes

# 545
  • Sofia
Аз и още няколко момичета правихме при д-р Спасов във Фемина, много сме доволни. Опитай там за час, мисля че и за Марковс има много добри отзиви.

# 546
  • София
фетална кардиография на бебето? Защото аз исках да си я направя в БГ докато съм, но нямаше свободни часове и сега се чудя дали да търся да я правя в Германия newsm78:roll:
Защо да пропускаш това изследване, след като така ще знаеш да ли всичко с бебето ти е наред! Това е ултразвуково изследване, като всяко друго през което си преминала досега за проследяване на бременността. Лично аз няма да го пропусна, като му дойде времето!

Момичета, събирам информация от тези от вас, които  вече са родили и използвали упойките при раждане. Как обезболяват при секцио- епидурална, спинална или пълна упойка? Как да подходя с анестезиолога за пълна упойка?

# 547
Здравейте, аз пак да попитам, че на предния пост никой не ми отговори:(......кой от вас е правил фетална кардиография на бебето? Защото аз исках да си я направя в БГ докато съм, но нямаше свободни часове и сега се чудя дали да търся да я правя в Германия newsm78
...

Аз бях при д-р Велковски в Национална кардиологична болница, там фетална ехо правят и доц.Кънева и д-р Маринов. Но мисля, че най-адекватният период за това изследване е до 24г.с.

alegoria , страхотни сте с малчовците.  Heart Eyes

# 548
  • в 1001-та нощ
Dzverr, аз също правих във Фемина, но при д-р Евтимова  Peace

Обади се и поясни, че излизаш от срока и ще пътуваш, вярвам, че ще те вместят  Peace тел. : 02 / 983 30 20

rayahr, включих се по въпроса ти с фибриногена, но виждам, че не споменаваш нищо?  Rolling Eyes

# 549
  • Nova Zagora
rayahr  аз първия път раждах с пълна упойка и този път ще пропусна. Болките в гърлото след това и трудното ставане от леглото....не,благодаря! За сега съм се спряла на спинална макар ,че и от нея ме е страх,но казват,че възстановяването било по лесно! Има доста изписано за упойките така,че ако се поразровиш със сигурност ще намериш информацията,която те интересува!

# 550
  • в 1001-та нощ
Аз имам наблюдения за трите момичета, които бяха в стаята ми, когато аз раждах, само аз бях без никаква упойка, две мами бяха ест. раждане и спинална, а другата майка с цезарово  Peace

В деня след раждането - едната майка се движеше, на другата идваха да й правят масажи на краката - в първия ден, а тази със секциото - ясно - първия ден си лежа  Peace

# 551
  • Sofia
Добро утро, момичета!

Пъво искам да честитя на всички тук новата година - нека да е изпълена с много положителни емоции и преди всичко живи и здрави пролетни бебчета!

Черпя ви виртуално по случай рождения ми ден  Grinning

# 552
  • София
rayahr, каква беше причината да се изследва? Разширени вени? Риск от тромбофлии?Медикаменти?
Алена, сега изчитам постовете на всички от последните 2 страници.
Поради понижения хемоглобин, поисках от ЛЛ да ми пусне направление за желязо и серумно желязо, той включи и изследване за фибриноген.
Иначе не страдам и нямам признаци за посочените по-горе предположения, а лекарства не съм пила през живота си. Питах в друга тема за стойностите на фибриногена, но там момичетата се оказаха с други вид заболяване, но не и бременност.

# 553
  • София
Anechka, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, лека бременност и раждане на прекрасно бебе!   bouquet

# 554
Добро утро, момичета!

Пъво искам да честитя на всички тук новата година - нека да е изпълена с много положителни емоции и преди всичко живи и здрави пролетни бебчета!

Черпя ви виртуално по случай рождения ми ден  Grinning

Честит рожден ден
Знам ,че е банално но ти желая здраве най-вече
Леко раждане и прекрасни емоции
И една хубава успешна и ползотворна нова година
Весел празник

Общи условия

Активация на акаунт