Семейството за Коледа се стяга, Априлчето доволно се протяга :)

• 29 406
  • 732
  •   1
Отговори
# 600

Може ли и аз да се включа към ФБ клуба  Mr. GreenАко ме искате де  Grinning
Днес бях на изпит, ходене, чистене...правя детска стая в момента и е малка лудница.
Сега разбрах какво имате впредвид под "скапана". Всяка кост сякаш ме боли.
Ще почета какво сте изписали и ще се включа  Peace

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 21:43 от alegoria

# 601
Привет и от мен!  Hug HugНе съм от най-редовните тук, но обещавам като изляза в болничен и се застоя вкъщи да се включвам по-честичко!

С молба за едно розово щъркелче Simple Smile ще си имаме момиченце! Това ми е втора бременност.

Искам да попитам някои има ли проблем с пъпа? При мен много се разтегна този път корема, консултирах се с хирург и каза, че съм направила херния, която трябва оперативно да се отстрани след раждането. Някой има ли подобен проблем? Според хирурга, често се получавало при бременност или след нея....

# 602
Здравейте мами, искам да ви попитам някоя от вас има ли проблеми с носа? Аз вече трети месец съм със запушен нос и всеки ден си пръскам олинт иначе не се издържа. Hug

# 603
Проблеми имах лятото , но си бях настинала , не знам как стоят нещата с капките за нос може ли не може ли , но лично аз олинт не харесвам , чувала съм че се пристрастяваш , а и щом толкова време няма подобрение , може би не ти действа.
По добре си вземи морска вода спрей , тя е и за бебета , аз така се оправих , а пък и е безвредна .

# 604
titinq,пробвах всичко възможно но нищо не помага, ходих на трима специалисти унг и всички казват че било от бременноста подувала се лигавицата и като родя ще се оправя,надявам се наистина да е така. Hug

# 605
  • в 1001-та нощ
А секрет взимаха ли ти  Rolling Eyes

Мисля, че направих всички допълнения в 1 пост и пуснах ЛС за ФБ групата, ако съм пропуснала някого, че ме вдигаха 100 пъти - моля за извинение и да ми драснете ЛС   bouquet

# 606
Не само ми поглеждат във носа и като кажа че съм бременна и веднага казват от бременноста е

# 607
  • USA
malkatat, аз съм със запушен нос, така бях с първата бременност и сега пак. Правилно са то казали докторите. Като родим ще ни мине Simple Smile .

Киселини нямам все още, освен ако не легна веднага след хранене.

Този път нямам контракции, макар че чувствам едно такова странно, но според мен това е бебето, обръща ли се, протяга ли се, не знам. С предната бременност като се преуморях имах доста контракции и в 8 ми месец ме видяха случайно( бях за друго там) и ми биха някаква инжекция, за да ги спрат.

За спането-препоръчително е на ляво само ако имаш високо кръвно, иначе и на дясно става. На мен ми е най-удобно по гръб, лягам настрани, но се събуждам по гръб.

Имам проблем с безсънието, лесно заспивам, но и лесно се събуждам и след това 3 часа ми отнема пак да заспя. Ставам до тоалетна вече 1-2 пъти.

Добре дошли на новите момичета Hug!

# 608
maimun77, а някакви капки използваш ли?

# 609
  • USA
malkatat, не, не ползвам. Имам овлажнител в стаята и ми помага малко. Но няма кой знае какво да се направи, ще трябва да си го изтърпим.

# 610
Това с подутата лигавица на носа звучи логично (имайки предвид, че и други места се подуват по време на бременността  Embarassed).
Използвам повода да споделя все пак за момичетата с хрема (вирус в носа) аз как я лекувам... като крайна мярка, все пак. Слагам по няколко капки течен вит. Ц във всяка ноздра... много е гадно...щипе, люти, но винаги помага, когато нищо друго не е подействало на запушения ми нос. Знам че не е добре да се прекалява, защото може да отслаби капилярите  да почне да тече кръв от носа.
Килограмите са ми голяма мъка и болка и на мен, както казах преди (на 27 декември бях + 14 от тогава не смея да се меря) и много ме е яд на мен, че се изпуснах така, ама за следващите бременности ще си знам.
Иначе, днес бяхме на лекар и положението се е нормализирало: шийката е нараснала (поне според този ехограф вече е 39 мм) и малката се е обърнала вече в позиция готова за излитане  Mr. Green Поуспокох се, а и ще мога да си поработя още малко... в тази връзка, онова с колежките дето се вайкали за болничните... аз бих ги пратила... на не много хубаво място... в крайна сметка това не е концерт по желание, ако се налага лежиш и не работиш, незаменими хора няма, ще се справят и без теб. #Cussing out
И за финал: ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  sohappy

# 611
Здравейте,

Да, това са новите симптоми явно. Изгарящи киселини, безсъние и страшно лек сън, ако се заспи, лениви черва, изпотяване и апетит. И килограми съответно. Понеже не установих, че разлика при качването няма, се отдадох на изкушението. Дали плодове или шоколад - все нагоре върви  Joy Така че - буркан Нутела от килограм и животът е прекрасен.  bowuu.

# 612
И плодовете и ядките са доста калорични, така, че .... обяснимо е - щом е "на корем",

Аа, ядките не са на корем, иначе вече да съм над 100 Simple Smile По малко орехи или бадеми от време на време, но плодове доста хапвам - ябълки и портокали основно, мандарини....
Иначе имам приятелка, която качи всичките си кг в първите 6 месеца, а последния триместър не качи нито един. Искрено се надявам да повторя нейният пример  Praynig

Днес бях на преглед и ми казаха, че е рано за втвърдяване на корема, нормално било след 32г.с. Затова повече почивки и без натоварване.

Киселини нямам, но безсънието е кошмарно. Главата ме цепи като за световно от недоспиване и въпреки всичко не мога да заспя Sad

На някои вече появи ли си линия негра? С миналото бебе имах доста тъмна и стоеше много време, а сега все още няма индикации за такава...

# 613
Здравейте мами, искам да ви попитам някоя от вас има ли проблеми с носа? Аз вече трети месец съм със запушен нос и всеки ден си пръскам олинт иначе не се издържа. Hug
Опитай се да спреш капките за нос...аз ей така преди 3 години и то пак с олинт 3 месеца пристрастих се направо хахахахахахх и ги спрях първите часове беше ад,но на следващия ден носа ми вече беше напълни отпушен Wink

# 614
Pinkaaa,а беше ли бременна през това време? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт