Първия път...

• 81 369
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 45
Мамасита, ако нямаш кой да т е оправя, спешно трябва да си намериш. Но то от толкова философии и завъртени тези, думи и изречения, сигурно само като си отвориш устата и мъжете бягат през глава, пък били те и високообразовани и интелигентни.
Мисля, че и огледало би ти свършило работа, за да получиш оргазъм, като те чета, но за твое голямо съжаление, няма да има така нужния ефект.
Не смятам, че е нужно да чакаш години, за да разбереш, че с даден човек не си пасвате сексуално, ако ме разбираш. Какъв е смисълът да се опознават и след това ако се харесат да се разочароват сексуално или пък тя да попадне в емоционален капан?
Мисля, че нещата трябва да вървят заедно.

Принц на бял кон няма. Не го чакай. Гледай да ти е ОК, вземай предпазни мерки и все пак влагай малко мисъл(не прекалено много), защото в един момент ще се обърнеш и живот ти ще е попреминал. Никой тук не може да ти каже, дали и кога да правиш секс. Това е твое решение. Ако ти се чувстваш ОК, направи го, ако не недей.
Аз го направих, когато навърших 18 с тогавашното ми гадже. Не бяхме дълго гаджета, но нямам лоши спомени.
Преди това все ме зарязваха, защото не им пусках. Така разбирах и се убеждавах дали и колко някое момче държи на мен, понеже по него време и аз вярвах в Принца.

# 46
Проблемът е че се притеснявам от реакцията на мъжкия пол.
Когато  казах на въпросното момче, реакцията му беше - ''Ти си Богиня! Писнало ми е от леки момичета''
И на мен ми стана много приятно.  И да може би  звуча нелепо и наивно, но знаете как е нашето поколение и се  очаква  какво ще бъде отношението на повечето лекета.

# 47
И какво те притеснява реакцията? Противоречиш си. Уж си се почувствала добре, а пък те притеснява.
 newsm78

# 48
Айде и тука пререкания и "да скочим всички срещу Мамасита".  Joy

Classydreams_, богатството на изказа на момчетата расте правопропорционално с периода, в който стоят на сухо.  Laughing Така, че богиня, царица, много не се връзвай.

# 49
Айде и тука пререкания и "да скочим всички срещу Мамасита".  Joy

Classydreams_, богатството на изказа на момчетата расте правопропорционално с периода, в който стоят на сухо.  Laughing Така, че богиня, царица, много не се връзвай.

Права си, тъкмо това щях да й напиша и аз. Ако след примерно втория, трети месец момчето все още иска да е с теб, без да си му пуснала, може и да те харесва наистина, но пак не е сигурно. Няма много сигурни неща в тоз живот, освен сметките и данъците  Mr. Green

# 50
Ако можех да върна времето назад, щях да го направя за първи път с човек, който е много специален за мен. Не давайте практични съвети на момичето за секса от рода на: то сега всички го правят заради самия секс, не изоставай и ти. Защото ако ви послуша, ще си легне още 20 пъти с някого, освен, че ще загуби чувството за специалност на този момент, ще си навлече един куп бацили и после айде в Проблемното.
Слушай мила, направи го с човек, който е много специален за теб. Послушай ме. Още повече, че сега си в период когато секса вроятно няма да ти хареса, това е периода, в който мъжете си умират за секс. Най-хубавия секс, при който съм изпитвала оргазми ми е бил след 21. Преди това нищо. Преди това е просто да си в крак с модата и с връстниците и да доставиш удоволствие на някой пубер с младежки пъпки и дрезгав глас.

# 51
По принцип ми харесва изказът на Мамсита, но в някои случаи прекалява с превземките. Нямам нищо против нея, но нападките от сорта колко си проста не й подхождат особено, ако иска да поддържа имидж на високо ерудирана ССФ, да не говорим, че са в разрез с форум ските правила, дори и казани с насмешка и ирония.

# 52
Предполагам,  че хормоните вече надделяват, но това не значи, че ще се втурна да си отварям краката на всеки. Искаше ми се да имам връзка когато се стигне до този момент, но в момента образованието ми е най-голям приоритет и просто не искам  нищо обвързващо и сериозно.

# 53
Девойчето каза, че изпитва сексуално влечение към "селския бек", вие я пращане да чака някакъв друг, по-специален, за да му дари онзи свещен дар - девствеността си.

# 54
Предполагам,  че хормоните вече надделяват, но това не значи, че ще се втурна да си отварям краката на всеки. Искаше ми се да имам връзка когато се стигне до този момент, но в момента образованието ми е най-голям приоритет и просто не искам  нищо обвързващо и сериозно.
Аз мисля, че вече си решила и питането ти е излишно. В такъв случай просто винаги с презерватив, за да не висиш после в Проблемното. С мъжа ти един ден без презерватив ще ти е най-хубавия секс. Поне според мен.

# 55
Първо, за да спи спокойно Черноглав Врабчов- мъж си имам, да не ме мисли.

Второ, на 18 наистина образованието е приоритет.

Девствеността може да не е специална и свещена, но си помисли, Classydreams_:
това са последните моменти, в които принадлежиш само на себе си. А на жената съдбата
е все да принадлежи на друг, колкото и да има феминизъм и да сме модерни.

Наистина ли искаш ей така технически "да откриеш сезона"?

Никой не казва да чакаш принца, докато си девствена. Но не се учи на това модерно
нещо да разделяш секса от емоциите. Лесно е да ги разделиш. По-трудното е пак
да ги обединиш. Нека сексът си върви с емоциите като едно цяло, но се научи да се
справяш в света на емоциите.

Иначе няма полза да трупаш "опит", за да се "наживееш".

И да, на 18 жената може да е готова за деца, но тогава няма да пита
да си губи ли девствеността или не.

Пък ся- що да се ограничаваш? Ми намери си нов мъжкар. На 18 си- време
за приключения. Или залагаш на познатото и безопасното. Пък уж аз съм била
стара.

Не е свещен дар, не е и едно нищо. Ти си преценяваш.

Но не се страхувай да си промениш плановете. Щото няма гаранция- сексът обвързва.
Може да се "харесате" и да стане сериозно.

# 56
Девойчето каза, че изпитва сексуално влечение към "селския бек", вие я пращане да чака някакъв друг, по-специален, за да му дари онзи свещен дар - девствеността си.

Специален, специален, поне да го вижда по-често от четири пъти за шест месеца.

# 57

Специален, специален, поне да го вижда по-често от четири пъти за шест месеца.

Е то след секса не се знае, може да зачестят.  Wink

# 58
Да бе, вярно е хубаво да си модерен, ама айде една идейка по-високи стандарти.

Между селския бек и доцента все ще има някое момче с китара, или
интересен друг вид атлет, или безкрайни други вариации.

# 59
  • София
Да бе, вярно е хубаво да си модерен, ама айде една идейка по-високи стандарти.

Между селския бек и доцента все ще има някое момче с китара, или
интересен друг вид атлет, или безкрайни други вариации.

Аз съм за момчето с китарата  cheers

Classydreams_, въпросът е дали си сигурна, че точно с този човек искаш да го направиш. Девствеността наистина е силно надценявана, но загубата й не бива да се превръща в самоцел или разменна монета. Каквото и да решиш, гледай да се чувстваш максимално добре.

Общи условия

Активация на акаунт