Първия път...

• 81 523
  • 1 399
  •   2
Отговори
# 645
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Аз пък смятам, че ако има желание към бившия си нека го направи. Аз лично трудно си спомням първия ми път, просто защото не му отдавам особено значение. Беше с гаджето ми, правехме го почти редовно и толкова. После следващо гадже, после сегашното ми.
Ми не съм седнала да ах-кам и ох-кам по първия си път  Laughing
Все пак тука става за 18 годишно момиче, което очевидно не е някоя малолетна шафрантия - ако беше такава нямаше да иска съвет, а щеше да пусне тема да ни разказва направо как е минало  hahaha

# 646
Аз пък смятам, че ако има желание към бившия си нека го направи. Аз лично трудно си спомням първия ми път, просто защото не му отдавам особено значение. Беше с гаджето ми, правехме го почти редовно и толкова. После следващо гадже, после сегашното ми.
Ми не съм седнала да ах-кам и ох-кам по първия си път  Laughing
Все пак тука става за 18 годишно момиче, което очевидно не е някоя малолетна шафрантия - ако беше такава нямаше да иска съвет, а щеше да пусне тема да ни разказва направо как е минало  hahaha
Съгласна съм.Важното е да му вярва,да се чувства добре в неговата компания и да я привлича.
Аз съм ''За'' опита поне с двама души в живота на една жена  - да знае,че не е загубила нищо..че е изживяла младостта.
Твърде много примери има на жени,омъжили се за първия и след 5 -6 години и 1-2 деца...се осъзнават,че искат да опита и други и да видят как е.
Пухи,не се коси...Просто аз смятам,че наистина е заради българската действителност...Българските мъже не са от най-широкоскроените...и като си помислиш,че секс символите на България са чалгапевачките...Като не те привличат - как да искаш да ги привлечеш!

# 647

Имах баща, който ми показа нагледно до какъв мъж никога да не припарвам -красив, обаятелен, чаровник, сладкодумен играч ...

Баси... аз съм омъжена в момента за такъв.  Laughing Предното ми гадже също беше такова. Сигурно, защото съм нямала баща да ме предупреди, но чак толкоз лошо не съм видяла от тези мъже - хайде сега.  Stop

Колкото до първия път - първият мъж, ако трябва да съм точна, в спомените ми такова впечатление (каквото се отдава за първия мъж/първия път) беше вторият мъж в живота ми.  Laughing Изключителен човек, не опира само до сексуално отношение. Такива хора рядко се срещат като цяло, за него казвам, че е човек, който има душа. Даде ми толкова много в духовен план, дори одухотвори сексa - е това който не го е преживял, нищо не знае.  Grinning

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 10:35 от HAPPY_QUEEN

# 648
Никога не ми се е случвало някой да ми говори на ''Ще те скъсам''?Освен някои определени слоеве,неславещи се с особена интелигентност и отношение към жените.

Де да беше така, нямаше да обърна никакво внимание на това, но като получаваш такива подхвърляния от млади момчета, българи, при това учащи в елитните гимназии, почваш да мислиш по-различно. Явно вулгарността прониква навсякъде, дори и във висшите прослойки Wink .

Наистина не желая да участвам в групи, където уменията и неуменията ми да бъдат оценяни, критикувани, подигравани. Имам си достатъчно проблеми със самочувствието, за да добавя и чувството на некадърност и безпомощност да се справям с упражнения.

Във фитнеса или йога центъра не те оценяват, критикуват, нито пък биха ти се подигравали. Все пак, там има възрастни, не деца. Треньорът ти показва как да изпълняваш упражненията, а дори да не можеш, няма значение, защото на такива места, трениращите са предимно непрофесионалисти Simple Smile.

# 649
Никога не ми се е случвало някой да ми говори на ''Ще те скъсам''?Освен някои определени слоеве,неславещи се с особена интелигентност и отношение към жените.

Де да беше така, нямаше да обърна никакво внимание на това, но като получаваш такива подхвърляния от млади момчета, българи, при това учащи в елитните гимназии, почваш да мислиш по-различно. Явно вулгарността прониква навсякъде, дори и във висшите прослойки Wink .

Да,предполагам..Това не ми е харесвало в българския начин на мислене относно сексуалността...,че жената е слабата и мъжът е този,който избира.Затова и в България се среща по-често моделът ''Тате ни напусна,защото имаше друга жена''.
Французойките са големи хищници - имат много претенции,знаят какво искат и най-вече обикновено мъжът е в подчинено състояние относно връзката и се примирява.Нещо много интересно за мен - много по-често е мъжът да е този който да иска връзка,а жената да не иска.
В моята гимназия момичетата бяха ''зле'' така да се каже.Тоест имахме типичният тип ''малката ку****ка'' поне по една група от всеки клас,но момчетата бяха добре,не бяха вулгарни (чак толкова)

Но каквото и да си говорим - днешният живот върви много бързо,в повечето случаи ако не се качиш навреме във влака,много трудно после се наваксва закъснението.

# 650
  • Пловдив
Прочетох двата примера.
"Бях от хората, които късно се запознаха с интимностите и секса. Изчаках и принца ми се появи. На 25 и на 27 се оженихме и ето ни на колко сле щастливи."
Радвам се за вас, че принца ви се е появил.
Реално обаче рядко се случва така. Реално например моя принц го нямаше и на 20 и на 25 и на 27. както разказах на 27 се появи някакъв, беше ясно, че не е принц, но по това време всеки човек, който за толкова години принц не е видял решава, че такива няма, ето защо се примирих с този не принц. До днес на 31 г. принц не се е появил. Някой, с които сме комуникирали в други теми знаят каква е настоящата ми връзка и какъв е моя "принц" сега.
Няма гаранции, че ако изчакаш принца няма да се появи - вижте двата примера по-горе.
Няма гаранции, че ако изчакаш принца ще се появи - вижте моя пример.
Няма гаранции, че ако правиш секс само с един и той е твоя принц, ще дойде ден, когато ще прищракаш и ще започнеш да търсиш това, което не си изживял.
Няма гаранции, че ако си опитал няколко не принцове, това ще ти опмогне да намериш принц. Настоящия ми партньор не е първия в живота ми. Лошото е, че за всеки от партньорите ми ми се искаше да вярвам, че поне малко може да ме харесва, намира за привлекателна, обича. Всъщност обаче след всяка история ми оставаше едно гадно чувство, включително понякаго подкрепено и с реплики, че в мен няма нищо хубаво и този човек просто се е нуждаел от инструмент различен от собствената му ръка за да се задоволи. Това е разликата при настоящия ми партньор, тук гадното чувство е от друго (не обвързано със секса) естество. Този път гадното чувствое, че в мен няма нищо хубаво освен способността да му осигуря дом и финансова подкрепа.
Много пространно се изказах пак.
Секса е секс. Може би авторката на темата може да го направи без да влага и очаква чувства или по-скоро се ласкае от това, че футболистчето влага някакви чувства и желае връзка с "принцесата". Аз за себе си винаги съм желала в секса да има и чувства, дори и фалшиви, но поне аз да си вярвам, че ги има, за жалост такова нещо ми се е случвало твърде за кратко, преди да излезе на яве грозната истина.

# 651
Принцове......Прекалявате с романтичните филми по празниците.Намалете телевизията.

# 652
  • Пловдив
От 40 стр. има двама. Това си е огромен %.
Аз вярвам на почти всички истории, които се споделят. Това не значи, че вярвам, че на мен би ме си случила такава история.

# 653

Аз вярвам на почти всички истории, които се споделят.

Това не значи, че вярвам, че на мен би ме си случила такава история.

Това че вярваш на всичко или хайде на почти всичко не е никак добре.

Но това , че не вярваш в себе си е още по не добре.

Въобще нета , телевизията и чуждото мнение така може да ти размъти мозъка , че не е истина просто.

# 654
  • София - Рим и обратно

Също така над сексуалността и излъчването може да се работи и да се променят.
Почти всичко в човека може да се промени.
Да бе, добре Mr. Green

Като чета тази тема, започвам да се чудя дали не греша, като обяснявам на дъщеря си, че не е най-важното колко добре изглежда, че я харесват и да е постоянно във връзка с приятелите си. Май по-добре така, отколкото зорлем да я правя асоциална... Като гледам до какви проблеми води Tired.

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 09:47 от 'Кафе с мед'

# 655

Да бе, добре Mr. Green

Като чета тази тема, започвам да се чудя дали не греша, като обяснявам на дъщеря си, че не е най-важното колко добре изглежда, че я харесват и да е постоянно във връзка с приятелите си. Май по-добре така, отколкото зорлем да я правя асоциална... Като гледам до какви проблеми води Tired.
Май няма готови рецепти! newsm78

# 656
Ами да, велико е. Особено като се вгледаш в днешните момиченца, които още нямат менструация, но вече практикуват секса.
"Възвишените" винаги сте били най-зли  Sick и обезателно клиширани  Laughing
Девствеността си е нещо съвсем естествено, преходно и въпрос на лично решение и избор.

# 657
  • София

Да бе, добре Mr. Green

Има хиляди примери за смотани момичета, които стават страхотни мацки - за това говорех.

И аз това се старая да възпитам в дъщеря си - да е общителна със всички, да има приятели, независимо от пола.
В момента има нов партньор по танците и е леко притеснена, но май се сприятеляват.

# 658
  • София
Ами да, велико е. Особено като се вгледаш в днешните момиченца, които още нямат менструация, но вече практикуват секса.
"Възвишените" винаги сте били най-зли  Sick и обезателно клиширани  Laughing
Девствеността си е нещо съвсем естествено, преходно и въпрос на лично решение и избор.

Ако ме познаваше поне малко, щеше да разбереш че изобщо не съм зла. Даже в някои случаи прекалено добра.  Peace Да, разбира се, въпрос на личен избор е. Аз никого не съдя, всеки да постъпва с тялото си както намери за добре.

# 659
Прочетох двата примера.
"Бях от хората, които късно се запознаха с интимностите и секса. Изчаках и принца ми се появи. На 25 и на 27 се оженихме и ето ни на колко сле щастливи."
Радвам се за вас, че принца ви се е появил.
Реално обаче рядко се случва така. Реално например моя принц го нямаше и на 20 и на 25 и на 27. както разказах на 27 се появи някакъв, беше ясно, че не е принц, но по това време всеки човек, който за толкова години принц не е видял решава, че такива няма, ето защо се примирих с този не принц. До днес на 31 г. принц не се е появил. Някой, с които сме комуникирали в други теми знаят каква е настоящата ми връзка и какъв е моя "принц" сега.
Няма гаранции, че ако изчакаш принца няма да се появи - вижте двата примера по-горе.
Няма гаранции, че ако изчакаш принца ще се появи - вижте моя пример.
Няма гаранции, че ако правиш секс само с един и той е твоя принц, ще дойде ден, когато ще прищракаш и ще започнеш да търсиш това, което не си изживял.
Няма гаранции, че ако си опитал няколко не принцове, това ще ти опмогне да намериш принц. Настоящия ми партньор не е първия в живота ми. Лошото е, че за всеки от партньорите ми ми се искаше да вярвам, че поне малко може да ме харесва, намира за привлекателна, обича. Всъщност обаче след всяка история ми оставаше едно гадно чувство, включително понякаго подкрепено и с реплики, че в мен няма нищо хубаво и този човек просто се е нуждаел от инструмент различен от собствената му ръка за да се задоволи. Това е разликата при настоящия ми партньор, тук гадното чувство е от друго (не обвързано със секса) естество. Този път гадното чувствое, че в мен няма нищо хубаво освен способността да му осигуря дом и финансова подкрепа.
Много пространно се изказах пак.
Секса е секс. Може би авторката на темата може да го направи без да влага и очаква чувства или по-скоро се ласкае от това, че футболистчето влага някакви чувства и желае връзка с "принцесата". Аз за себе си винаги съм желала в секса да има и чувства, дори и фалшиви, но поне аз да си вярвам, че ги има, за жалост такова нещо ми се е случвало твърде за кратко, преди да излезе на яве грозната истина.
Пухи,чувстваш ли,че проблемите със самочувствието и отношенията ти с мъжете,са вследствие на това,че си се ''забавила'' в сексуалното развитие?

Общи условия

Активация на акаунт