Първия път...

• 81 480
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 305
Дъщеря ми е на почти 17 и си има критерии - преди време беше влюбена в едно момче, станаха гаджета, но много бързо го заряза. Питах я какво става и тя ми вика: тоя не става - пуши трева Laughing Laughing

# 1 306
  • Пловдив
А ако жената е двойкаджийката на класа?
Има ли право двойкаджийката да претендира само за отличници?
Или жени двойкаджийки няма?
Преди доста време покойната ми ляля ми каза: "Момиченцето, на което съм частен учител - гувернантка (в първи клас беше детето) ми каза, че е влюбена в свой съученик. Знаеш ли, кое е това, което е най-хубавото в съученика и според нея? Това, че е син на собственика на най-голямата търговска верига в града."
За мен това е да изградиш на дъщеря си рамки. Рамката да се влюбиш, защото той има пари и ще осигури теб, семейството и детето Ви и да не се влюбваш, ако той не е такъв. Може да е глупава булевардна романтика, но сърцето не се слага в рамка.
Написаното от Надежда не е рамка, а възпитание и това детето ти да знае кой и какво е добро и зло.

# 1 307
  • София
Не е добре, но се случва.
В едно 18 - 20 годишно момче е трудно да се разпознае съпруг и баща.

На тази възраст е важно поне да не е психо, да няма опасно поведение,
агресия, или кола с конски сили над шофьорските способности. Все пак е
хубаво да има критерии. Да не е двойкаджията на класа например. Бе изобщо-
жената да свикне да търси солидно качество, не просто лъскавина.

Мамасита, подкрепям. Много верни неща казва, но не много успяват да те "чуят" и да се вслушат наистина. Аз попринцип имам такова мислене, винаги съм имала. Само веднъж си позволих да изляза с човек, за който не бях сигурна. Оказа се не само шушляк - в емоционален план най-вече, но и пълен мухльо, мишка и каквото още се сетите. Та, няма определени правила, но ако не почувстваш човека по определен начин /било то дори и подходящ за среща/, по-добре НЕ.

# 1 308
Аз никога не съм излизала с безпереспективни мъже.Това не означава,че са били най-прекрасните.
Иначе аз не мога да бъда с някого под нивото ми.

# 1 309

Ако този мъж разсъждава по същия начин? Какво означава под нивото ми, над нивото ми?

# 1 310

Ако този мъж разсъждава по същия начин? Какво означава под нивото ми, над нивото ми?

Ми, например, ако е ендокринолог, да ходи с касиера от бензиностанцията.
И безумна либоф да е, няма да изтрае дълго, външни фактори ще я унищожат.

# 1 311

Ми, например, ако е ендокринолог, да ходи с касиера от бензиностанцията.
И безумна либоф да е, няма да изтрае дълго, външни фактори ще я унищожат.

А, този касиер, може да е някой екстравагантен милионер или бъдещ пластичен хирург Simple Smile

# 1 312
Аз познавах една такава болна жена, с месеци нямаше желание за секс с мъжа си. Излекува се като удовлетвори желанието си за секс с колега. Развода допълни терапията.
Joy Обикновено жената загуби ли желание за секс със съпруга си, това не значи че е изгубила желание за секса по принцип.  Joy

Всъщност има проучвания, че здравите връзки се градят там,
където и двамата са чакали 3-6 месеца, преди да вкарат секс
във връзката. В този смисъл в началото чакането и търпението
са добър знак от страна на мъжа.
Да бе! С първия ми мъж ходихме поне година преди да правим секс, след година и малко се разделихме.  hahaha

"Рамката" е в крайна сметка да се постигне дългосрочна връзка,
брак и деца- и никоя жена да не лъже, че това не е приоритет
в живота, защото е от нещата, които могат да оправят или да
развалят живота.

Оф, Мамасита,  недей така да обобщаваш, моля те! Ще рече човек, че единствената ни мисия е да се оплождаме и размножаваме... като на хлебарките...

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 19:27 от ALIEN_CHILD

# 1 313
Ето тука имаше sugar baby ,обаче спря да пише ...сигурно се е усетила какво пише  Laughing
Иначе ето тука http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731430.0 много от мненията са,че най-стойностен е този мъж,който хич не пита за секс  Laughing
А направо пристъпва към действие.  Wink

А като почнеш да се отвращаваш сексуално от някого, време
е човек да си върви...
Накара ме да се замисля...

# 1 314
Мамасита, с толкова сериозни критерии и за мъжа и за семейството му, и с толкова много съвети колко внимателно трябва да се избира, да се следи поведението, да не се излиза с неподходящи и други подобни... Ти как аджеба избра първия си мъж?! Интересно ми е някак си...

# 1 315
Мамасита, с толкова сериозни критерии и за мъжа и за семейството му, и с толкова много съвети колко внимателно трябва да се избира, да се следи поведението, да не се излиза с неподходящи и други подобни... Ти как аджеба избра първия си мъж?! Интересно ми е някак си...

То било отдавна.  Peace

# 1 316

Аз съм последната, която ще тръгне да защитава Мамасита, но в случая вероятно е права за себе си - първия път е избирала, но се е опарила; сега ще избира по-внимателно и ще си промени критериите. За нея правилата и важат; грешката е, че се извеждат общовалидни правила.

# 1 317
35: Обикновено жената загуби ли желание за секс със съпруга си, това не значи че е изгубила желание за секса по принцип.  Joy

Право в десятката Laughing .

Колкото до чакането - аз не си лягам с някой, с който съм излизала едва няколко пъти. За мен такъв човек е непознат. Мога да почувствам някого близък и за 5 дни, но това не значи, че го познавам.

# 1 318
Сестра ми е на 22 и все още е девствена. Много е готина и има доста обожатели/ухажори, но не се чувства готова за връзка, камо ли за секс. Аз загубих девствеността си на 16, но много добре я разбирам и винаги й казвам, че не трябва да се чувства притисната от ужасяващото обществено мнение, че трябва да загубиш дествеността си в тийнейджърските си години.

Освен това най-важното е човекът, с когото ще го правиш, да е внимателен и грижовен. Моят не беше и въпреки това не съжалявам, защото аз съм голяма бързачка по принцип - исках да се приключи веднъж завинаги с тая пуста девственост и с почудата дали ще боли Stuck Out Tongue Е, болеше Grinning

# 1 319
35: Обикновено жената загуби ли желание за секс със съпруга си, това не значи че е изгубила желание за секса по принцип.  Joy

Право в десятката Laughing .

Колкото до чакането - аз не си лягам с някой, с който съм излизала едва няколко пъти. За мен такъв човек е непознат. Мога да почувствам някого близък и за 5 дни, но това не значи, че го познавам.
А след колко време наистина познаваш някого?Аз лично след около година живеене заедно.

А за критериите - аз се смятам за интелигентен човек,работя,студентка съм.Нямам кой знае какво общо с монтьор или таксиджия.Най-добре се чувствам с момчета като мен,студенти.Излизала съм и с много по-възрастни от мен - естествено отново различията ни разделиха.
Иначе търсих човек,с когото си приличаме,да имаме общи интереси и общи възгледи за бъдещето и да се допълваме физически.
Някой,който ми говори за бебета и сватба на първа среща,по-скоро ще ме ужаси.

Общи условия

Активация на акаунт