Добре дошли СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2014!

• 38 192
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
  • have faith and be patient ..
Какво ще рече това : "Дата последнего обновления крови: " .. на горната таблица ми дава грешка ,като вкарвам рожденните дни  newsm78

П.П. ха и на мен се падна девочка Simple Smile)) ама съм сигурна ,че ще е мъЖ

# 691
Хехе, според този сайт ще си имаме принцеса   ylinfant

# 692
  • София
Там не се въвежда, там след като си изчислила всичко, показва кога последно майката и бащта са си обновявали кръвта. по това се познава и полът на бебето.

# 693
За дъщеря ми позна, а за сега казва момиче.

# 694
# 695
  • София
И там ми излиза момиче!

# 696
  • ГО
И там ми излиза момиче!
Дано, Вени!  Wink

# 697
На мен пък сега ми излезе момче.
В крайна сметка рожденните дати на родитилети нямат нищо общо с пола на децата.

# 698
  • София
Момичета, влизам да докладвам за записването за час за ФМ при д-р Стратиева. На посочения телефон в Св.Петка ми обясниха, че ФМ възвяла в пакет с БХС, като пакета струва 120 лв. Попитах къде се извършват изследванията на БХС и ми отговориха, че си имат лаборатория с която работят  Shocked Доколкото знам единствената генетична лаборатория в Бг е на последния етаж на Майчин дом. Там правих БХС с първото си дете, след като предния ден д-р Марков ми беше направил ФМ. Попитах дали не може д-р Стратиева да ми направи само ФМ - не било възможно, защото такъв бил пакета. Отказах се засега от ФМ при нея.

Много са забавни прогнозите за пола, които дадохте - благодаря  Grinning По руския метод излиза момче, а по китайския календар - момиче. Ще видим накрая кой е познал  Laughing

# 699
И на двата сайта ми излиза момче. Такова е моето предчувствие  Wink Ще видим какво ще излезе накрая, нямам претенции.

# 700
Ето ме и мен. Имам си тупкащо сърчице и ембрионче 6мм., което отговаря на 6 седмица, фактически върви седмица назад. То аз знаех, че е станало по-късно де  Crazy.
Записа ме направо на ЖК, и аз докато се прибрах забравих часа  Shocked  Mr. Green

Добре дошли на новите момичета, дано нямате повече проблеми до края  Hug
Аз да ви кажа се сблъсквам за първи път със "лошото". Постоянно  ми е лошо, но не  Sick. Досега не съм имала такъв симптом. Още нещо щях да пиша, но забравих, ума ми съвсем се изпари  ooooh!

# 701
  • София
По първия ми позна за голямото момче, а за очакваното бебче излиза момиче  Praynig, а на втория на момчето ми излезе момиче, а за бебчо че ще е момче.
 Добре дошли момичета и стискам палци всичко да е наред и през септември здрави бебчета.
 Честито Цветенце радвам се че сте чули сърчице.

# 702
Здравейте, момичета Simple Smile Да се впиша и аз към септемврийските мами Simple Smile Надявам се всичко да протече нормално дотогава. Преди няколко дни си направих тестовете + кръвен. Още ми е рано за ехограф. Термина иначе излиза за 30 септември Simple Smile Ще ми е второ детенце Simple Smile

ПП: Ако се прави групичка във фейсбук - ще се радвам да се присъединя, че с предното ми дете бях в такава и ужасно много научих и се сприятелих с много мами Simple Smile

# 703
  • София
Не е лошо да спретнем една групичка във фейсбук Simple Smile

# 704
Честито на всички септемврийски мами.Реших да се включа и аз в най-готиния форум.Изненадата не подмина и мен на 30.12 когато видях двете чертички,макар и със 6 дни преди очаквания цикъл.Терминът ми трябва да е на 13.09.На преглед не съм ходила още,но имам час чак на 28.01.Живея в Испания и при нас се чака по много за всичко.И аз като вас съм обзета от нетърпение.Пожелавам на всички мами прекрасна бременност и само положителни емоции.
Nely , стискам палци за 28.01
Моят час е също на 28.01 , а 2 те чертички видях на 10.01
Живеем в Швейцария , където също се чака по много...чакам си вече 13 дни и имам още 5  Tired Tired
 На всички бъдещи мами видели сърчице пожелавам безпроблемна бременност .  bouquet
Здравей Poli.
И аз чакам вече 2 седмици,за да видя каква магия става в мен Simple SmileМалко остана и вярвам,че всичко ще е наред.Във вторник живот и здраве ще се похвалим и ние със сърчица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт