Добре дошли СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2014!

• 37 988
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте септемврийски мами,

Според изчисленията на калкулатора би трябвало да съм в следващата партида- Октомврийската, но предвид факта, че имам овулация веднага след края на кървенето, определено смятам, че съм си за вашата дружина.

За протокола: опит-1, на 5ти Януари; положителен тест -1, на 21 януари. Според датата на последния цикъл - термин 5ти Октомври, според предполагаемата дата на зачеване -28 СЕПТЕМВРИ.

Видяхме двете черти няколко дни преди следващия цикъл, което ме кара да се чувствам доста несигурна. А като прибавим и една неуспешна бременност преди настоящата, още повече си мисля, че е рано за хвалби.

Въпросът, обаче е, че от два-три дни страшно ми се гади /всъщност  това беше и една от причините да направя тест толкова рано/. Много неприятно усещане- от мига, в който отворя очи сутрин, до вечерта.След храна става по-зле, а ако не ям стомахът ми стърже.

Мъжът ми започна да се шегува, че сигурно пак са две /предишния път бяха близнаци, но направих спонтанен аборт в 9 г.с./ и затова толкова рано и силно се проявяват симптомите. Направих си чай от мента, уж за успокоение...ами по-зле ми стана. Да не говорим, че на работа съм като муха без глава  #Crazy ... кой знае какво ме чака този път...а с каката работих до последния ден преди да родя  Thinking

И така, мили мами, приятен ден ви желая! И по-малко гадене Simple Smile

# 676
Здравейте, момичета!

Аз днес съм много зле. Боли ме глава, а шефката е във вихъра си. Имам чувството, че някои хора инстинктивно усещат, когато на някой не му е добре и още повече тъпчат отгоре. Едвам я изтрайвам, поревах си в тоалетната, но не ми минава. А имам много работа. Приемам съвети за справяне със стреса.

Иначе записах час за вторник. От сега треперя.

titibanditi, добре дошла!

# 677
Здравейте септемврийски мами

На кратко моята история:
Видяхме двете чертички на 01.01.2014год.
На 07.01 бяхме на лекар и доктора каза че има бременност.Но от там почват проблемите.
Може да не го износя до край.
Сега имам кървене и ми изписа Дуфастон 3х1 и Но Шпа 3х2.
Ако до вторник не ми спре кървенето влизам в болница,да доведем бременността до край.
Втора бременност ми е и имам дъщеричка на 4 години и 4  месеца,коята също е родена септември месец,така че силно се надявам да доведа бременността до край.

V V мисли,че в коремчето ти расте едно прекрасно същество,което ще осмисли целия ти живот

# 678
V V мен пък на нерви ме избива в работата - почти нищо не мога да направя, само дишам дълбоко и си повтарям, че след няколко месеца ще се разкарам Simple Smile
Сем. Кръстеви - Много стискам палци всичко да е наред и дъщеричката да е кака през септември Simple Smile

# 679
Здравейте, момичета, днес бях на лекар и той ми потвърди бремеността, имам даже и първата снимка. Много съм щастлива, след това. Дадох урина понеже си мислех, че ще е цистит, но се оказа, че изхвърлям песъчинки, лекарката ми каза, че нямало за какво да се притеснявам, но да пия нош-па. Не знам как сте вие, но аз лично предпочитам да не пия лекарства, а тя ми изписа 3х2 за 3-4 дни. Въпроса е, че дискофомфорта не е всеки ден, а поне през седмица, и ако пия вода, дори го няма хич....Моля за мнение, смятате ли, че има основание да приемам хапчета, било и нош-па при положение, че водата ме облекчава и дискомфорта трае не повече от ден? Притеснявам се да не стане по-зле...

# 680
V V, щом ти се плаче, поплачи си  Hug Опитай се да не позволяваш на стреса да те побеждава. Използвай при нужда и изпитаният народен метод - теглиш им по една благословия и ти става леко, леко  Wink .
Сем. Кръстеви, бяхте се поизгубили. Надявам се лекарствата да помогнат и септември малката ви принцеса да стане кака  Praynig На мен при първата ми бременност все ми повтаряха, че ще е добре ако успея да устискам поне до седмия месец, но аз си износих бебето до деветия месец. Накрая ми бяха казали да ставам  само до тоалетна, дори да ям в леглото, а аз в последните дни ходих на фотосесия  Wink През цялото време си повтарях, че моето бебче е силно и няма да има проблеми  Simple Smile . Убедена съм, че трябва да се мисли позитивно, макар че съм известна на всички със своя песимизъм.
Ария, ти каза ли на доки, че водата те облекчава? По колко вода пиеш на ден? Тук много бъдещи мами пият но-шпа, не мисля, че трябва да се притесняваш и ти да пиеш при нужда.

# 681
  • София
V V, горе главата, ако разкажа на предишната ми работа какви неща съм търпяла, убедена съм, че твоята шефка ще ти се стори светица в отношение с бившата моя шефка!
Опитай се да се успокоиш, случва ти се най-прекрасното нещо в живота ти и никоя кифла, пък било и тя шеф, няма да ти развали удоволствието да се насладиш на бременността си! Hug

# 682
Много сте милички  Heart Eyes Hug
Успокоява ме факта, че поне днес е петък и уикенда ще си почина психически.

# 683
Здравейте момичета!Днес бях на лекар записах се на ЖК терминът ми е на 9.09.Този път вече се чуваха по ясно тоновете на бебето.Стискам палци всички да гушкаме сладките си бебчета септември Grinning

# 684
http://forumok.ru/who.html

ето линк който изчислява пола на бебето, може да проверите и да споделите резултата за да се види дали ще познае после, говоря за теста със смяна на кръвта на мъжа и жената   Flutter

# 685
  • София
За сина ми познаха. Пише, че сега ще е момиче!  Mr. Green Ха дано и з авторото познаят

# 686
Здравейте и от мен, за първи път пиша, но ви чета от самото начало. От Бургас съм в 7гс и 3ден , с 2неуспешни бременности, първата със спонтанен аборт,а втората се разделих със сина си в началото на 5 тия месец поради аномалия в отделителната система. Надявам се новата година да ми доведе повече късмет и едно сладко септемврииче. Преди няколко дена ме заболя силно ниско долу и отидох до патологията където ми намериха киста 54мм и ме приеха веднага, по време на прегледа се "спука нещо" както се изказа доктора (явно е имало и друга киста и то точно болезнената защото от тогава нищо не ме боли така). Както и да е полежах си малко, пускаха ми но шпа на система и папаверин мусколно, вчера ме изписаха с уговорка да ме следят до 4ти месец и ако е още там (пък ако е увеличила размерите си и по-рано) да се предприеме операция която не пречела на бременноста. Инъче ми измериха сакче 21,4мм ,а чета че при вас са по-малки стойности или при мен е просто по-скорошни данни незнам. Имам вече страшно гадене и повръщане сутрин на стомашни течности, предния път стигнах до 4-5 пъти на ден и беше ужасно, както гледам и сега няма да ме подмине.
Хубав ден на всички мами, дано сме здрави и всичко да е наред Simple Smile

# 687
  • София
Момиче казва, каквото е и моето усещане! Според ММ и свекърва ми обаче щяло да бъде момче, аз обаче хич не им вярвам! Laughing Mr. Green

# 688
според този руски сайт ще момче пък да видим какво ще се покаже накрая  Laughing.За каката познаха, но не искам да се настройвам  от сега още относно пола. 

# 689
  • ГО
Имаме син и дъщеря и като цяло не ни бърка какво ще е бебето. По календарите ми познава за децата, а за бебето ми излиза, че ще е момиче. Нямам против  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт