Празници по италиански, тема 142

• 32 091
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
сутринта докато се приготвях за работа видях реклама на мача милан:интер в неделя е май.
много смешна:))

# 226
  • Milano
Честито на порасналото момиче на Фейам, всичко най-хубаво й желая (на майка й също).    bouquet

Уау, била съм звезда за един ден.
Нещо, което хич не обичам. Казвам винаги на мъжа ми, съгласна съм да стана богата  Laughing, но известна - не.
Не обичам да ми се бъркат в личния живот.

И когато някой настоява за нещо, автоматично правя точно обратното.

В прав ред, нямам намерение да се обяснявам ни във форума, ни на лични, ни на живо.

Не ми харесва и факта с ''балкона''. Съвсем непознати потребители са много добре запознати с моята особа.

Махнала съм и местожителството под аватара, защото ми писна да съм бюро справки за глупости.

Да добавим и това, че бях отвратена как някои американски дами използваха информация, която явно са прочели тук, за да се нахвърлят върху МГ в една друга тема.

И не на последно място, онази, която ме следеше.

Достатъчно ли е като обяснение? Ако не, ве ло фате бастаре.

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 14:53 от regina di cuori

# 227
Ха ,Реджи знам за коя тема говориш,но съжалявам ,аз си бях права.Проверих го многократно Жалко,че някои уж начетени и умни дами се подведоха по акъла на други и ме обвиниха директно в измама и прочие Mr. Green.Ми когато аз съм права ,мога да се изправя с/у всички.По повод тази тема имах много съобщения на лични,от момичетта които са се страхували да пишат по темата въпреки ,че са били в същата ситуация.Подразних се от една дама която хем няма деца и не е минала по тези бюрократични пътеки ,се изцепи ,че съм извършила измама Mr. Green.Ама живи и здрави да са,да четат повече и да не спорят по материя с която не са запознати.
Извинете за оф-а,ама тогава ми беше тъпо защото ,многократно питах и проверявах ,че в един момент реших ,че верно съм направила това в което ме обвиняват.

# 228
  • UK
Колко се радвам, че използвам форума само за тази тема и още 1-2, които чета за театър и книги. Иначе си е нещо страшно Laughing.

Вчера някой голЕм майстор ми е чукнал колата и сега на задната врата - вдлъбнатина. Егати некадърните шофьори, беше си паркирана идеално на широко място. Много се ядосах, сама да я бях чукнала нямаше така да ме е яд. Сега предколедно се занимавам със застрахователи  Confused Rolling Eyes Close.

Честит рожден ден на госпоЙцата на фейам  Hug. Леко тийнейджърство за нея и най-вече за родителите  Mr. Green.

Лени, да ти кажа, че не съм пропуснала линка с рапсодията в синьо. Имах подобни обувки преди време, но не толкова яки  Laughing. Мечтая да виждам така облечени хора от време навреме, ама явно бая на югозапад ще трябва да се придвижа.

# 229
  • в едно миланско село

за мен не е проблем да разкажа повече за себе си,какво работя и т.нат. ......

ми, давай де, като за Реджи не разбрахме, поне за теб да разберем  Twisted Evil

Реджи, баси, поне връзката Медиасет можеше да потвърдиш  Crossing Arms

Мерси ви за поздравленията за щерката, Льоли, то не е ли към края си вече тийнейджърството? Shocked нали, уж, с пълнолетието се влиза в света на големите млади хора  newsm78

# 230
Честито пълнолетие на дъщерята на feiam.

Аз освен тук не пиша никъде другаде, опитвала съм няколко пъти да пиша по други теми, но тук доста жени ми се струват леко фанатични и ме плашат.  Laughing

Ljoli, не се ядосвай прекалено много, дет се вика здраве да е Simple Smile

Аз се замислих какво не бих казала на непознат човек  newsm78 Нищо не ми идва на ум, толкова скучен живот да имам.

# 231
МГ, тази дето няма деца пък казала, че си измамница аз ли съм била  Mr. Green
Не помня много казуса де, да не кажа хич

Феиам, поздравления и от мен!

# 232
  • UK
Мерси ви за поздравленията за щерката, Льоли, то не е ли към края си вече тийнейджърството? Shocked нали, уж, с пълнолетието се влиза в света на големите млади хора  newsm78

Ммм не, нали викат, че 40 е новото 30, 30 е новото 20, следователно по тази логика 18 трябва да е новото... 8? Grinning

Според мен с пълнолетието просто се влиза в света, в който младите хора мислят, че вече всичко им е позволено, а родителите още са на етапа "докато живееш в къщата ми..."  Laughing Laughing Joy

# 233
Егати илюзията, аз откакто съм в света на възрастните гледам, че нищо вече не ми е позволено  Laughing

# 234
  • UK
Егати илюзията, аз откакто съм в света на възрастните гледам, че нищо вече не ми е позволено  Laughing

То е позволено, но обикновено не можеш да си го позволиш  Crazy.

# 235
Е то това е още по-гадно дори! Абе истината е че живота е гаден и се мъчим през цялото време. Има там едни щастливи студентски години и това е  Laughing

# 236
  • Milano
Якамоз, откъде го намери този хороскоп?

Пусни и за другите зодии, ако обичаш или само за Везни. Mr. Green
Аз знам, че съм с Джове оппосто, да му се невидяло.

Како, ще те събират ли под масата довечера? Joy

Да разкажеш как са минали празненствата (ако искаш Mr. Green).

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 14:54 от regina di cuori

# 237
Льоли, мне, малко е като при кучетата първите 7 не се броят за 49.  Grinning

аз много поддържам това изместване на десетилетията, къде ще ходя де, толкова е селфтерапиращо.. но наистина ми се струва, че има такъв процес!

# 238
О ти везни ли си? Много обичам везни.. сигурно защото това е моят асцедент  Mr. Green
Единствения хороскоп, който чета е този годишния, имам приятелки дето са доста вманиачени на темата, аз само за забавление го правя, да не си помислите, че наистина вярвам на такива неща.
Та тези мои приятелки дето са маниачки на астрология препоръчват хороскопите на Паоло Фокс, който и да е той

http://www.ilsalvagente.it/Sezione.jsp?titolo=Oroscopo+di+Paolo+ … p;idSezione=23384

но аз четох и този

http://www.oroscopo2014.org/oroscopo-cancro-2014/

# 239
  • в едно миланско село
Реджи, споко, кака ти е платила заведението и осигурила торта и шампанско, но нема ник'во намерение да си разваля петъка по шумни заведения сред дразнещо млади елементи  Mr. Green
ше си поркам кротко пред компютъра и ше чакам да се прибере рожденичката, че мож да има нужда някой да и' държи главата над тоалетната чиния  Joy

Общи условия

Активация на акаунт