Празници по италиански, тема 142

• 32 083
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Честита книжка на дъщеря ти, фейам!
10 cent, останах с впечатление, че си падаш по фигурно пързаляне и сутринта като видях това се сетих за теб.
Днес ходих да гледам арабски филм на кино, много забавно беше  Grinning

# 736

feiam и аз гледах сайтове за недвижими имоти и аз също не видях такива цени (даже и гаржите бяха по-скъпи),но всички бяха в градове до море,а в самата Никозия имаше само 4 обяви.пак бяха скъпи де.

принцеса_Фиона, едно е ясно : ще трябва да се разходите до Сицилия  Laughing
кажи после какво е дереджето на собствеността , наистина ми е интересно. нотариусът, при тези условия, едва ли ще е голяма цифра  Wink

да май ще се ходи. ще кажа,ако има развитие.ако не се откажем поради някакви причини. иначе аз снощи четох и гледах снимки и клипове от мястото.никак не е зле.не е и толкова далече явно от морето.абе за тези пари ако е сностно къще,а не някоя порутина тотална си струва.най-близкото море е при катания,а там май било много хубаво.

# 737
  • в едно миланско село
стойте, бе хора, тепърва имаме практика, поне месец още до шофьрската книжка  Laughing

(Тралала, както и друг път съм казвала  - от мен средства само за задължителни, или според мен необходими, вещи и ангажименти. който иска нещо в повече - да си изкара пари и да си го купи   Mr. Green

# 738
  • Milano
Разсеяни са, прескачат редовете  Laughing. Кормуването го кара само с училището или и с вас?
Браво на момичето.

Каква пролетна тема ще се отваря...още не е дошъл първия сняг Laughing, имаме 2 месеца дотогава, ще я изпишем предварително?

При нас карнавала е през март.

# 739

Общи условия

Активация на акаунт