Италия, 143 тема

• 35 697
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • в едно миланско село
Лени, да ти кажа, че темата ти за количките е култова. от няколко ден ми е вечерното четиво, даже вестниците пренебрегнах  Laughing

# 736
виж как мога да разлайвам кучетата и да генерирам трафик Laughing

всъщност идеята за тази тема беше много спонтанна и загубих интерес от нея много бързо, но тя пък направи много страници. четох една друга тема ( нали сега има едно поле да виждаш кво става из други подфоруми) една майчица иска да си купи Стокке, ама много евтино. И една друга пита "какво е това стоке, да не е от алиекспрес"
( това е китайски магазин за .. всичко). И тя "ами да."  И аз така открих това уникално място алиекспрес.ком , в което намерих едни неща дето ми трябват и тук струват 8х повече и се замислих по ?са за количките ....  
щото не е единствен случай имам приятелка, която си поръча количка от АВСТРАЛИЯ.

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 09:05 от 10 c`s

# 737
  • UK
Уууу, за 5 дни 85 страници тема. Леле, как ще я прочета цялата  Laughing

Прочетох първите няколко и последните няколко страници. Ами, манталитетче....
Лени, ти как си им подала само сламката и после всички да гледаме сеир.  Laughing

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 10:45 от Ljoli

# 738
За какви колички? Синтезирайте, че нямам време за четене.
Барбич, отвратителен е първия епизод, втория е 0:0, така че до третия не стигнах. Мъжо го гледа и каза, че бил по-добър. Ама мен не ме ли грабне отначало, не продължавам.

# 739
Синтезирайте, че нямам време за четене.
Типичната ССФ тема с кълване и квалификации, големи възмущения от другите и невинни вкарвания в правия път, започващи с "аз например..."

# 740
виж как мога да разлайвам кучетата и да генерирам трафик Laughing

всъщност идеята за тази тема беше много спонтанна и загубих интерес от нея много бързо, но тя пък направи много страници. четох една друга тема ( нали сега има едно поле да виждаш кво става из други подфоруми) една майчица иска да си купи Стокке, ама много евтино. И една друга пита "какво е това стоке, да не е от алиекспрес"
( това е китайски магазин за .. всичко). И тя "ами да."  И аз така открих това уникално място алиекспрес.ком , в което намерих едни неща дето ми трябват и тук струват 8х повече и се замислих по ?са за количките ....  
щото не е единствен случай имам приятелка, която си поръча количка от АВСТРАЛИЯ.
Уаааууу тя е вероятно няква извънземна количка.

# 741
Барбич, благодаря  Peace.
О, аз си спомням кой какво каза за сериала, Лени го гледа и изкара някакви доста готини философски размисли, чак се замислих дали да не го гледам, но реших, че едва ли ще мога да си преоделея спонтанната погнуса, за която Десита казваше. Мен разни таива висящи черва и очи не ме влекат изобщо.

Лени, 80- и кусур страници за количката "статус или необходимост"  Shocked. Яко са ни набутали в света на рекламите.

# 742
Мен разни таива висящи черва и очи не ме влекат изобщо.

Цъ, няма такова нещо. Нищо подобно не се показва или намеква. Погнусата е психологическа, породена от унижение. По-силна. Grinning Но това засяга само първия епизод от общо шест. В останалите няма нищо потресаващо, освен че често присъства една фантастична и мрачна атмосфера, но нищо прекалено странно за жанра.

# 743
Погнусата е психологическа, породена от унижение. По-силна. Grinning

не ме спечели нещо  Laughing
имаше период от живота ми, в който се подлагах на такива неща. откакто съм семейна, не ми стигат нервите ни за ужаси, ни за дълбоко-тъжни теми, все ме влече към нещо, което да ми промие мозъка с лимонада и толкоз.

# 744
Погнусата е психологическа, породена от унижение. По-силна. Grinning

не ме спечели нещо  Laughing

E, то не беше примамлив анонс. hahaha

# 745
Така. Следват 2 мои поста.

Този е за Льоли - едно момиче, което адски много харесвам и уважавам,  и което става днес не знам на колко години, ама ги навършва Grinning Честит рожден ден!
Жалая ти изключително хубави неща да ти се случат , особено след май месец - да откриеш и покориш Лондон както намериш за добре, да си щастлива с твоето момче на това място и да го живееш пълноценно. Днес ти желая хубаво вино, торта, прекрасен празник и прекалено много подаръци:))

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 17:25 от 10 c`s

# 746
втори постинг:

Осъмнала съм от зъбобол от неизлекуван добре зъб. в 2ч през нощта вече станах и докато ме взе днес в 12 умирах от болка, буквално. Вече нито виждах нито можех да си отворя устата от спазъм и ужас, не виждах пътя пред колата. Но в крайна сметка взе ме жената, в 9ч. снимка в 12ч. отваряне на зъба и ми просветна. Няма да ми вземе пари, защото аз съм ги дала вече ...евала за което че не опитва да ми взима пари, не че не бих й дала, само и само да ме отърве от тази болка! Та, след медзоджорно ми светна и сега дори изядох една брьошка ( така де, ако не се възползвам от нещастието.. Twisted Evil )

По въпроса за количките аз загубих интерес, защото се надявах темата да поеме в по-еко и скромна посока, което не се случи. Стана си редовната говорилня с 2-3 стандартни отговора и нищо кой знае колко интересно, много лични примери и тн... Но научих марки, които тук не съм ги виждала. Тук дори не съм виждала това Стокке повече от 2-3х, айде Фурле как да е хората са по-скромни, в Болоня също не съм ги засичала ( Милано?). Не че и съм се заглеждала де, но обикн. имам много набито око за по-интересен дизайн.

И тЪка.

# 747

Общи условия

Активация на акаунт