Празници по италиански, тема 142

• 32 091
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Добър вечер от Бари. Слънце пече тук, не е за вярване, че е декември  Shocked. Навън е за без яке.

# 346
Добре дошла:))

МГ, аз сега забелязах, че в пакета на телемост няма БТВ? Това защо е, знаеш ли

# 347
Лени, имаше доста дълъг период в  който с БТВ не бяха успели да договорят и бяха спрели излъчването и .Но сега нямам идея защо .Не тече ли надпис някъде, преди изписваха.

# 348
м.. не знам. нищо де, ще геледа нова и бнт
има и ейч би о, така че няма да скучае... беше ми интересно дали знаеш нещо

# 349
Миналата година пак по това време нямаше излъчване бтв.Имаше надпис ,че не са се договорили за условията и са решили да спрат излъчването на бтв.Предполагам,че и сега е пак така.

# 350
  • в едно миланско село
опс, ето защо направих другия абонамент : поради липсата на бтв в телемост, бяха го споменали момичетата в темата  Laughing

утре съм на работа (не че ще има нещо за правене в офиса) и ми е много терсене - тъкмо бях почнала да релаксирам  Rolling Eyes

# 351
ясно..

да ви кажа преди час два ме намира една фб френдка, аз гледам да държа около 100 приятелства, ако мога и по-малко, но не с есещам кой да изтрия... та изобщо не съм от хората които имат 1000 контакта и тн. та, намира ме една жена, която и е колежка от факултета. с нея връзка нямам и не сме се виждали от завършването.
и днес получавам едно гневно писмо Confused
в което много нервно  тропка с краче, че явно ми е пораснала работата откакто съм в италия и тя е недостойна за мен, защото не виждала стената ми Rolling Eyes. и аз се постреснах, първо ми дойде да й се извиня , тя пък ме е блокирала -   защото ясно е, че на всеки му звънят звънчета, но това е прекалено, аз нямам спомен да съм я трила, но примерно сигурно съм я бутнала в някой списък в който не вижда стената ми напълно и тя бая разгневена, как си позволявам решила 'да ме провери' и ме нямало ( като кликне да види 'какво правя" веднага явно живота ми трябва да й е на показ безпрекословно, разбирате ли Confused)за каква се мисля, като живея в италия , на село няма да се върна явно.. мнгоо неприятно ми стана, защото италия не е никакъв фактор в самооценката ми , извинявам се, за мен това е компромис да дойда тука и комплексите на 'ората какво ме засягат..

изобщо казуса не си го слагам на сърце, но наистина out there явно има хора, които са ... луди, извинявам се.
абе сетих се за последния спор покрай Реджина и реших да ви го споделя, защото е малко стряскащо, че си мислим, че сме в тесен кръг, пък той хич не е тесен и всеки си носи проблемите в главата си и тн нарая си виновен, че не си като отворен лист хартия, пък аз знаете хич не съм кой знае колко потайна.

# 352
  • Milano
Ужас, Лени. Аз затова нямам фейсбук. Laughing

Това с тропането на краче най-ми хареса. Mr. Green

Ти, явно си добрячка. Аз щях да й свия сърмите. Mr. Green
Нямам познати, които да си позволяват да се изказват по подобен начин.

Како, ще те чакам на Малпенса да знаеш Heart Eyes, всяка със своята дестинация.
За касьолата, и тази която ядох беше с ребра и наденица.

Вие, тези зелеви листа в саламура, които купувате от румънски и т.н. магазини направо ли ги използвате?
Много кисели бяха сърмите според мен, дори само ориза да се ядеше, пак киселееше. newsm78

# 353
ами аз много учтив човек съм уж, исках да й кажа, че не съм я изтрила да изясня, че не съм искала да й наранявам чувствата.., но тя пък ме е блокирала, сърдита ми е

зелето-  според мен/майка ми/приятеля ми зелето така направено кисело е насилено с нещо да стане бързо. сигурно нещо има добавено, защото  не е узряло.
сърмите онзи ден за бъдни вечер ги варих почти 2 часа и зелето остана твърдо. така или иначе на мен ми харесва и не виждам чаааак някаква огромна разлика с домашното кисело зеле и мисля даже пак да купя че пак ми се яде:))

# 354
  • в едно миланско село
Лени, голям майтап е този ФБ и твоята случка го доказва за пореден път. народът е изтрещел и съвсем сериозно си живее във фейса  ooooh!
преди 2-3 години, там у началото беше, като се разтурИ ит. ми форум, неколко девойки ми махнали приятелството, предполагам с идеята много да ме разстроят. само че на мен ми трябваха няколко месеца, за да забележа липсата на тортите на едната, за да се усетя  Joy
честно си признавам, обаче, че много се дразня на ограниченията и, при редкото ми влизане, хората, които не си виждам на хоум пейджа, изобщо не ходим да им гледам стените. нито тук, нито там, пиша големи лични тайни, та не ми дреме кой къде и какво ше прочете.

на твое място бих написала една интимна мисъл на частта от стената, която и е достъпна. за нахалството на ората и свободният избор кого да допуснеш в личното си пространство  Wink

Реджи, ако стане така, че да мога да се озова на Малпенса август месец, нема да е към Щатско. засега, най-много да ти махам с кърпичка се очертава  Mr. Green

# 355
ами именно това е безумното, че ми държи някакъв тон човек, който нито аз съм следила нито ме е следил във ФБ, просто се е сетила тая вечер за мен 'да ме провери' и понеже нямала достъп до стената ми се обижда. а аз гледам да споделям неща, дето ме вълнуват с хора, с които общувам не искам да запълвам свободното време на някой който ей таа се е сетил, че съществувам.

# 356
Ние тази вечер ходихме да гледаме Хобит, което пооправи лошото ми насторение откакто съм пристигнала. Днес даже оплаках горчивата съдба, че ще идвам да живея тук, след което ми дойде и получих спад на хормоните съответно прилив на позитивни мисли.

Аз трия хора от фейсбук, само ако постват някакви тъпи неща, от които ми става лошо, иначе нямам какво да крия, аз пиша повече по разни групи и в профила си поствам само разни снимки, които не виждат всички. Изобщо рядко имам енергия за статуси и споделяния, но ми харесват нещата, които мои приятели постват.
10 cent, аз също от доста време те нямам в контактите си, но не ти се сърдя изобщо.  Mr. Green
Иначе харесвам фейсбук, както и други места където хората могат лесно да общуват, това за някакви асоциални като мен е доста голямо улеснение.

Искам да ви разкажа как в самолета се запознах с едно много готино момиче, и ей така за 2-3 часа си разказахме целите животи без задръжки.

# 357
  • Milano
Aз си признавам невежеството, че си нямам напредстава за какви ''стени'' говорите и какъв ''текущ живот'', който да се вижда - не съм се интересувала какво представлява ФБ профила.

По принцип съм добра Laughing, но не понасям някой да ми тропа с крак, прави забележки, дава съвети и т.н. от този тип.

Всичко споделям само с приятелката си, останалите са информирани според каквото сметна да им кажа, покажа.
Пиша си и се чувам с приятели по Скайп и ми е напълно достатъчно, пращам и получавам снимки пак там.

Фей,  Joy. Нали ще трябва да придружиш щерката, като рагацца алла пари все пак.

Дай тогава да се организираме за Лондон за Коледа  Laughing.

В петък ядох много вкусни сладки, която беше донесла една колежка от Катания, изварата беше съвсем различна от тукашната.

пп. сега видях поста на Якамоз и горчивата й съдба  Laughing...май на различни места живеем. Laughing

Отиди в Бусто Арсицио и тогава ще съм напълно съгласна. Mr. Green

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 01:17 от regina di cuori

# 358
  • в едно миланско село

Фей,  Joy. Нали ще трябва да придружиш щерката, като рагацца алла пари все пак.

Дай тогава да се организираме за Лондон за Коледа  Laughing.

тц, ако тръгва - тръгва с други като нея. 3 дена подготовка в Лонг Айлънд и после - по разпределение. не са предвидени родители в програмата  Mr. Green

и Лондон по Коледа - тц. ако девойката е заминала и аз съм с работа, по Щатско ще сме с другата (мъжо ше прай компания на майка ми в София  Mr. Green)

ох, ако не бях на работа утре, щях да ви разправям какви разговори за приятелството ми се наложи да водя с пълнолетната  Shocked
дано съм била полезна, а не просто скучновато-старческо "мъдра"  Rolling Eyes Embarassed Confused

# 359

Искам да ви разкажа как в самолета се запознах с едно много готино момиче, и ей така за 2-3 часа си разказахме целите животи без задръжки.

това в психиатрията има и понятие нарича се синдром на пътниците във влака или нещо подобно. Simple Smile
малкото временно пространство, което създава условията да се каже/сподели и чувства всичко, да се изживее тази връзка само докато си в купето.  После като слезеш внезапно света те обгражда и сте чужди. Случвало ми се е.

аз чакам да ми звънне фризьорката, ако може да ме вмести в часовете днес, съответно трябва да прекарам следобяда до телефона .. супер досадно

Общи условия

Активация на акаунт