Празници по италиански, тема 142

• 32 091
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Milano
Лени, ти и психология си учила?

Kакво ще приготвяте за Н.Г.?

Нещо бързо с морски дарове ще трябва да измисля.

и Лондон по Коледа - тц. ако девойката е заминала и аз съм с работа, по Щатско ще сме с другата (мъжо ше прай компания на майка ми в София  Mr. Green)

Laughing Това ми хареса. Ще му пратя и моя...искал да ходи в София за Коледа, аз обаче - не искам.

Ако става въпрос за Флорида, веднага се съгласявам Laughing (в зависимост от цената на билетите  Mr. Green). Тръгване на 20.12 в неделя, става ли? Laughing

Уморена съм и затова само ваканции сънувам, имам нужда от смяна на въздуха.

Чухте ли за Шумахер, тези хора защо ходят все на фуориписта и си рискуват живота?

# 361
Да бе, учила Laughing  Не, имам няколко близки приятеля психиатри, единият ми е особено скъп и полезен от него съм го чувала, друг психиатър се готви да ни идва на гости та ще науча и още диагнози на лято  Mr. Green

Ние.. ммм ние имаме 2 празника освен НГ на следващия ден съпруга ми има РД, той е роден на 31ви вечерта, но е записан на 1ви. Така че.
НГ- няколко леки мезета, пуешко, салата, плодове
РД - лазаня ( това си пожела)+ тортичка.

Общо взето искам да се постарая на аперативите, щото на един пуешки крак и на една салата от плик кво да й се старая ...

Лазанята клаическа със сос болонезе, обаче забравих да купя пассата, та утре пак ще трябва да се ходи.

# 362
имам супер къса коса + от едната страна ми е по-дълга, че било тренд

за Шумахер чух. Н езнам как ще прозвучи, обаче първото нещо което ми дойде на ум е, че ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш. Моля се да се оправи, защото ще е наистина много жалко, Шумахер е на едва 44г.

# 363
Ами аз се надявам да продължим да си общуваме, и друг път съм се запознавала с хора в самолета но основно мъже, жени никога не са ме заговаряли.

И аз се надявам да се оправи Шумахер, винаги ми е бил симпатичен.

# 364
  • в едно миланско село

Уморена съм и затова само ваканции сънувам, имам нужда от смяна на въздуха.

и аз така, ама нещо само със сънищата си оставам  Confused
а ти, гледам, бая си ги подредила за 2014-та  Laughing

за Шумахер и на мен първата ми мисъл беше като на Лени (водолейска му работа  Mr. Green)
дано да се оправи човека, че е млад. ама какъв тъп начин да си рискуваш живота е това фуори писта  ooooh!

# 365
Не бях чула за Шумахер, ама ето че чух, само дето не ми излиза никакво "фуори писта". Карал е извън писта ли!? Пише обаче, че бил с 14 годишния си син, когато паднал на "пистата". Някой да ме светне?
ПП Погледнах и италианските сайтове, всичките говорят за фуори писта. Но надали е карал рисково със сина си... И аз като Лени и Фейам за бесенето и удавянето  Confused.

Децата днес кръстосваха навън без якета. По-точно, облякохме се, както обикновено за излизане - якета, шалове, шапки, ръкавици в джобовете. След около две пресечки всичко беше свалено, включително якетата. А барези с шубите. Матео ме пита не им ли е топло  Laughing.

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 21:17 от tralala81

# 366
  • в едно миланско село
Тралала, не е ясно дали е бил фуори писта, ама медиите нали първо да дадат противоречивата и недоказана новина, за да разбунят духовете  Confused
гадна работа, аз откога ви казвам, че чета 10 вида преса, за да имам, евентуално, някаква правдоподобна идея за случващото се  #Crazy

# 367
  • Milano
Жалкото е, че лекарите казват че след такъв инцидент никога не можеш да се върнеш като преди (ако оцелееш), ужас, ужас, да не дава Господ.

Брат ми използва вашия израз, предшествано от ''ей, много те е страх за живота ти''.
Хич не го харесвам аз, цинично ми звучи.

Лени, мъжа ти кога празнува обикновено на 31ви или на 1ви?
Значи с това записване на другия ден са го направили с 1г. по-млад. Laughing

Тралала, климата на Бари е по-хубав от Кьолн, няма спор.
Ти сама ли пътува с децата?...Героиня. Laughing

Фей, какво толкова съм подредила? Отпуската.
Някой хора са на път всеки уикенд или през.

Аз на път имам синдрома ''как да поспя'' Grinning.

# 368
Hello от Амстердам! Да кажа, че не е виновен зимният сезон за неуспеха с Брюксел. В Амстердам пак е готино. Вярно, че вече познавам града доста добре, не ми е първа среща (трето идване в рамките на 18 месеца), но при целия субективизъм, поне малко съм обективна. Simple Smile Не е студено, когато не духа вятър, но на моменти има леден вятър с дъжд. Стъмва се много рано, в 17 вече е нощ. Докато през юни-юли, като сме били, се стъмва чак в 23. Simple Smile Трябваше буквално за един час да изберем хотел, когато тръгвахме от Брюксел (въпрос на перфектно планиране, нали е ясно) и все попадахме или вече на пълни, или на прекалееено скъпи, затова се набутахме в едно градче на 30 км от Ам. (нали сме с кола), което се казва Alkmaar Laughing (абе съфорумката Калинка не живее ли тук?). Искам да разкажа някой път и за еспериенцата в Алкмаар, която е нискобюджетен хорър с хепи енд, но някой друг път, че не мога да пиша толкова много от тел., пък и още не е свършило всъщност. Simple Smile

# 369
  • в едно миланско село

Брат ми използва вашия израз, предшествано от ''ей, много те е страх за живота ти''.

ми, аз съм достатъчно стара, за да ми е минало желанието да се спомина за 2 мин адреналин. ай, мерси, имам си мераци още, и достатъчен адреналин си има в тях  Crossing Arms

Ти сама ли пътува с децата?...Героиня. Laughing

съгласна съм, не бих се подложила на такова нещо  Shocked

Фей, какво толкова съм подредила? Отпуската.
Някой хора са на път всеки уикенд или през.

Аз на път имам синдрома ''как да поспя'' Grinning.

Реджи, некой хора не знаят що е бач, или криза, не мога да се сравнявам с тях  Rolling Eyes
на мен, работейки, всеки уикенд би ми бил много, и през - също.

аз на път, ако не е за уикенд, съм много бодра и раноставаща (към 8.30-9.00)  Laughing
адреналин  Laughing

# 370
  • в едно миланско село
Барбич, нискобюджетен хорър ни липсва в темата (иизключая моя хотел в Мистик  Mr. Green), та, чакаме разказ  Heart Eyes
този Амстердам вече ме ядоса, не е възможно да не съм го видяла още, веднага щом разбера дали съм със, или без работа, ще го организирам. за да празнувам, или да  поплача - все си е повод  Crossing Arms Mr. Green

# 371
  • Milano

ми, аз съм достатъчно стара, за да ми е минало желанието да се спомина за 2 мин адреналин. ай, мерси, имам си мераци още, и достатъчен адреналин си има в тях  Crossing Arms

Ами и аз така мисля и не обичам да ми се казва, ако ми било писано еди-кво си.

Аз за ваканция и по нощите ставам Laughing, даже предпочитам...сакън да не изпусна някой и друг час.

Барба, ама тя Калинка е по твоите ширини (в Комо) Laughing...да си бяхте разменили къщите, като в един филм, не му помня името.

# 372
  • в едно миланско село
Реджи, дарлинг, лафа за какво ти е писано, както го имахме в предвид с Лени и Тралала, мисля си, има друго значение от т'ва, дет му даваш  Wink

(за да тръгна ставам и в 3, но трамбоване с ранно всекидневно ставане - не! затова се отказах от ваканционните обичаи на мъжо и старата му компания. ще се прежаля само за едно пътуване, което, обаче, е и със задължително ранно лягане. и пак ще го адаптирам малко  Mr. Green)

# 373

Барба, ама тя Калинка е по твоите ширини (в Комо) Laughing...да си бяхте разменили къщите, като в един филм, не му помня името.

Сериозно? Joy Направо така е трябвало!

И аз не съм по ранното ставане и по мъчителните ваканции с големи програми. Embarassed

# 374
  • в едно миланско село

И аз не съм по ранното ставане и по мъчителните ваканции с големи програми. Embarassed

няма нищо, което да не може да се случи и след час-два  Crossing Arms
изключая разни природни феномени, но те, все пак, не са ежедневие в едната му ваканция  Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт