Мери, честит рожден ден! Бъди здрава, все така красива, талантлива и мила! Много щастливи дни с близките и любими хора!
Гледам днес споделяте много сладки рецепти. И аз се трудих с хлапака и направихме с него меденки, масленки, бонбони, линцери и тройно шоколадови бисквити. Предстоят ми още малко сладости и приключвам.
Здравче, нали с теб сме на един огън с момчетиите!
Диди, ти си герой с толкова много деца, че и с вирус. Отдъхнай сега през ваканцията!
Айша, сигурна съм, че си взела бързи мерки и дано да сте на крак скоро! А за това хомеопатично за хрема съм ти изключително благодарна! Чудя се как така моята Мила да не го знае... Или може да го знае, пък аз да не съм разбрала. Защото тя се лекува, пък и детето, основно с хомеопатия, ходи на разни лекции...
Танита, добро дело сте направили днес в хосписа!
Вивиа, наистина е много интересно при вас. Имам позната, която живее от 30 години в Хелзинки. В първите години подържахме някакъв контакт, но после връзката се разпадна. Всъщност близка ми беше сестра й.
За обръщенията на околните и близките - най-вече снахи и зетьове си мисля, че сега в новото време е добре да си казваме по име. Но, пък в крайна сметка кой както го усеща. Единственото, което не мога да приема, поне за себе си, е никакво обръщение. Просто ми става зле като ми говорят в безлична форма. Е, дано не ме сполети някой такъв зет...

Дени, кажи какво става при вас? Стопли ли се вече, снегът разтопили се?
Гъбче, момиче мило, не ни изоставяй за дълго!
Мери, малката сладурка наистина е направила екшън у вас, дано да не те е ядосала с мацаницата. Ама, какво да я правиш сладка и мъничка сладурка.
Мамси, радвам се, че при мама всичко е в норма. Сега отдъхвай спокойно и по-често при нас.
Луси, браво за баклавата. И аз май утре ще я спятам.
Светалчо, ти си цяло съкровище не само с рецептите си.
Белдос, и аз ти благодаря за хитростта с нишестето. Не я знаех!
Фури сладурана е твоята Ели. Браво на нея!
И аз вчера изчетох едно тъничко книжле, не ме остави на мира, докато не го двърша. Ама пък и бабиния беше на тържество в ДГ.
Момичета, знам, че много не споменах, но вече се удремах. Мисля си с добро за всички ви!
И не ми връзвайте кусур на грешките, пиша бързо, пък и не проверявам след себе си!