КГБ = Клуб на Готините Баби - 141.

• 96 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ето го и моето време! Свърших работата у дома, уморена съм, но не мога да не се разпища пак.

Мери, честит рожден ден! Бъди здрава, все така красива, талантлива и мила! Много щастливи дни с близките и любими хора!

Гледам днес споделяте много сладки рецепти. И аз се трудих с хлапака и направихме с него меденки, масленки, бонбони, линцери и тройно шоколадови бисквити. Предстоят ми още малко сладости и приключвам.

Здравче, нали с теб сме на един огън с момчетиите!

Диди, ти си герой с толкова много деца, че и с вирус. Отдъхнай сега през ваканцията!

Айша, сигурна съм, че си взела бързи мерки и дано да сте на крак скоро! А за това хомеопатично за хрема съм ти изключително благодарна! Чудя се как така моята Мила да не го знае... Или може да го знае, пък аз да не съм разбрала. Защото тя се лекува, пък и детето, основно с хомеопатия, ходи на разни лекции...

Танита, добро дело сте направили днес в хосписа!

Вивиа, наистина е много интересно при вас. Имам позната, която живее от 30 години в Хелзинки. В първите години  подържахме някакъв контакт, но после връзката се разпадна. Всъщност близка ми беше сестра й.

За обръщенията на околните и близките - най-вече снахи и зетьове си мисля, че сега в новото време е добре да си казваме по име. Но, пък в крайна сметка кой както го усеща. Единственото, което не мога да приема, поне за себе си, е никакво обръщение. Просто ми става зле като ми говорят в безлична форма. Е, дано не ме сполети някой такъв зет...   Joy

Дени, кажи какво става при вас? Стопли ли се вече, снегът разтопили се?

Гъбче, момиче мило,  не ни изоставяй за дълго!

Мери, малката сладурка  наистина е направила екшън у вас, дано да не те е ядосала с мацаницата. Ама, какво да я правиш сладка и мъничка сладурка.

Мамси, радвам се, че при мама всичко е в норма. Сега отдъхвай спокойно и по-често при нас.

Луси, браво за баклавата. И аз май утре ще я спятам.

Светалчо, ти си цяло съкровище не само с рецептите си.

Белдос, и аз ти благодаря за хитростта с нишестето. Не я знаех!

Фури сладурана е твоята Ели. Браво на нея!

И аз вчера изчетох едно тъничко книжле, не ме остави на мира, докато не го двърша. Ама пък и бабиния беше на тържество в ДГ.

Момичета, знам, че много не споменах, но вече се удремах. Мисля си с добро за всички ви!

И не ми връзвайте кусур на грешките, пиша бързо, пък и не проверявам след себе си!

# 151

Честит рожден ден Мери! newsm51
С усмивката си отваряй всички житейски двери,
бъди здрава, все така позитивна, умница,
слънце да грее над красивата ти главица,
да ти огрява още пътя, душата, сърцето,
в теб винаги усмихнато да живее детето,
да те радват и обичат съпруг, внуци и деца,
бъди най-щастливата жена на света!
Весел празник!  thumbsup
Наздраве! cheers

newsm59 bdbaloni Two Hearts Flowers Four Leaf Clover lalalala

# 152
  • в сърцата на любимите ми хора
Мери, честит рожден ден и от мен   bouquet Много здраве и усмивки и всичко, което си пожелаеш!
Моят единствен зет /засега newsm78/ ми казва мамси. Не го свързва с мама, но понеже малката щерка от време на време се обръща така към мен, той е решил явно, че така е прието при нас. Когато, обаче, водим по-сериозни разговори, ми казва на име. И аз като Маринчето мисля, че няма никакво значение как се обръщат към нас. Важното да има някакво обръщение, да не ни обезличават.
Вивиа, много интересни неща разказваш за живота в далечна Финландия и те чета с огромен интерес и удоволствие. Доколкото разбрах, цялото семейство сте там. А има ли какво и кой да ви връща в България? Ще се радваме да се видим и на живо на "наша" територия  Hug
Аз днес съм на работа и след това ще събирам багажа за пътуване. Шефът ме пусна да почивам и съм на работа чак догодина - на 02 януари. Кеф!!!
Гушки на всички от мен!

# 153
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ех, Маринке мила! А ти какво си ни слънце - на всеки по нещо хубаво да кажеш.
  love001

Мери, честит рожден ден и от мен!

Да си жива, здрава, щастлива и късметлива!

# 154

Хихихи! Хареса ми тази думичка, Светалчо!
Хайде приятни шетни и проготовления!

newsm75 newsm55 newsm71  food002

# 155
Мери ,честит рожден ден. Бъди здрава, щастлива и нека красивата ти усмивка никога не изчезва от лицето ти Hug

Вивиа, благодаря за интересните разкази Hug продължавай с тях моля Hug

Маринка, снега ние видяхме по ТВ и снимки, само студа почувствахме яко.По високите места на Йерусалим (той всъщност е  като Пловдив Grinning, застроен по хълмове) все още има сняг, заради ниските Т там,   в северната част на страната , тоже , но тук   Cry В къщи съм с пуловер и вълнен елек Joy,че и аз не мога да се позная как все ми е студено newsm78, а като излязох навън да си взема няколко стръка розмарин,  слънцето се показало с цялата си зимна прелест , греещо ласкаво.Прогнозата за следващите дни е още повишение на Т.

Малко ви завиждам за предновогодишните украси,предпразнични настроения и приготовления, дядо Мраз и  накрипрени   Cryелхички.
На всички ви хубав уикенд , без болести и други неприятности Hug

Насладете се на това  , пък може и да получите накои идеи  Simple Smile

http://www.playcast.ru/view/3474018/dd5082f7b2b8ac2fb2557b48a5be9a6fc752f14epl#n[/video]

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 12:30 от Caroline

# 156
Честит рожден ден,Мери !Здраве,успех и творческо вдъхновение.Весел празник с любимите ти хора!

# 157
  • София
Честит рожден ден Мери! Бъди здрава и   щастлива ! 

Вивия, добре дошла!   

Благодаря ви за поздравленията.
Снощи бях при големите деца, там спах и днес на работа. Имаше и "изненада" - Гери е с гипсирана ръка. Този път си тръгнах по-рано, че довечера ще гледам Дани.

# 158
  • в малка спретната къщурка
Добра вечер!
Днес посветих времето си на приготвянето на сладки-гъбки,арменски и баклава.В къщи мирише приятно,на сладкарски цех.Утре ще карам яваш-яваш,но в понеделник,нали вечерта ще си имам гостенче,ще приготвям ядене по поръчка.
Вивиа,Добре дошла!Много хубаво си ни разказала за Финландия.
Римар,много гадно е с гипса на Гери ooooh!.
Кари,разгледах красотите,които ни предлагаш.Харесва ми,но не умея да правя това.Копирах си ги и само ще им се любувам.
Айша,как си?Бориш ли се още с вируса?
Маринка,възхищавам ти се,на умението да напишеш за всеки по нещо.
Лека и спокойна вечер !

# 159
  • София
Мери, честит рожден ден! Пожелавам здраве и щастие с близките хора.   bouquet
Римар, дано Гери не я боли гипсираната ръка. Много неприятно - точно за ваканцията да се подреди така.
Вивиа, много ми е интересно да чета за Финландия. Била съм м Хелзинки за кратко преди 35 г, но само  за пазруване. Та никой нищо не ни е разказвал.
Марина, Фурия, оправям се постепенно. Остана ми само спиращата дъха кашлица. Но и тя ще мине.
Утре по обяд, в 12 ч. имам важна бизнес среща. Ако стиснете по 1 палец да стане работата ще съм благодарна.
ПП - в Предай нататък по БТВ дават за пострадал  при взрива в китайския ресторант. Сервитьора, който винаги ни обслужваше, високия. Още е в кома горкият.

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 21:25 от Aisha

# 160
Добър вечер и от мен момичета !!! Hug

Най- напред да поздравя рожденичката ,че още малко ще мина празника  Grinning

Мери Hugчестит празник !!! Пожелавам ти  здраве , щастие , успехи ,късмет и безброй радостни мигове  с любимите ти хора ! Наздраве !! cheers bdbaloni

Айша Hug имаш стиснати палци от нас !!! Успех в бизнес срещата ! Бързо оздравяване !! newsm10
Римар Hug много неприятно ,че така се е случило с Гери ,точно за ваканцията. Късмет . Ти как си с рамото ?
Кари Hugмного ти благодаря за красотите , които  ни предложи... Споделих си ги и мисля ,че все някои от тях ще направя...
Фури Hug и аз днес се занимавах с разни вкуснотийки . Ето какво направих и стана много вкусно.

Направих го от бутер тесто с плънка от сирене , яйца и спанак.Вече го ликвидирахме.. Нали сме във ваканция.. и много обичаме  у баба.. Laughing   Останалото бутер тесто го разточих , нарязх на квадрати и направих тези звездички с плънка вищна от сладко. Сладките ги скрих ,че все правя и за Коледа няма да останат...

Маринка  Hug ти нали си имаш помощник- Владето и за това си успяла да направиш такъв асортимент. Laughing

Коментирате за обръщенията към родителите от снахи и зетове. Нашият зет още от първият ден каза ,че обръщението  му към нас ще е на имена. Пита ни имаме ли нещо против, естествено нямахме.... аз бях на 45 години тогава. На дъщеря ми каза : както желае така да се обръща към неговата майка , но тя си реши , "майко " да й казва ,че си няма дъщеря , а и рядко е вижда, а и е от по старото поколение... За мен също е важно да има някакво обръщение. Това е признак на уважение. Няма значение как ще ти казват.
Утре заливам баклавата да се напоява.  Ще ходим да си вземем два заека от моя колежка ,утре ще ги коли. Вечерта пък сме на вечеря с внуците в заведение. На 23 мисля  да  правя тиквеника и сърмите. Ще правя постни зелеви и лозови. А... да ви кажа ,бях си сложила лозови листа в една бутилка от боза , както ни беше казала Ивито още лятото и днес ги отвори ,чудесни са.... Този метод работи прекрасно. Кари, като идваш в Бг така ще си правиш за Израел. Laughing

Лека и спокойна нощ на всички !!!  smile3524

# 161
  • София
Луси, голяма красота си направила. Как няма да искат при баба децата?
Ани, ако прочете тук и тя ще иска да си  и баба.  Hug

Изгледах предаването - страшна  мъка и за човека, и за близките. Дано се събуди и възстанови.

# 162
  • София
Ох, Айша, гледам го момчето със сълзи на очи. Той беше част от нашата компания. Винаги, винаги ни е обслужвал. Скоро си говорихме за него. Почти бяхме сигурни, че той е потърпевшия н нелепия инцидент. Дано скоро излезе от кома! Да види детенцето си! Милите му близки! Ще се моля за него!

Айша, ще стискам палци утре за бизнес срещата! По това време концерта на Влади  тъкмо ще приключи и това ще ми е знак да стисна палчета.  Hug

Фури, и аз днес приключих с баклавата и щрудела.  Hug И вече ми писна, честно. А и бонбонките на Тути и Светлето.  Hug

Кари, идеите са страхотни! Може би ще шзползвам някоя.   Hug

Луси, страхотна си! Голяма вкусотия си спретнала!

Лека вечер!

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 22:34 от marina_vladi

# 163
  • в малка спретната къщурка
Айша,стискам палци и дано нещата се развият така,както ти искаш. Praynig
Луси,може ли и аз да дойда през ваканцията Laughing.Чудесно изглеждат произведенията ти.
Маринка,това ще са ми сладките.Да не е без Хич.За сладкото и тестяното у нас-хем търсят и искат,хем ми се карат,че ги слушам.
Гледам редовно Предай нататък и се замислям над много неща..Дано се оправи момчето Praynig.

# 164
Аз честно да ви кажа ,от доста време не гледам" Предай нататък " Много ме натоварва и после цяла нощ не мога да спя. Изживявам човешките съдби , а те са толкова  много..... Сега като гледам на снимката това младо момче , болно ми стана. Дано да си има късмет , а и близките му. Бог да пази... !
Фури Hugидвай миличка. знаеш ли как ще ти се радвам и ще ти угаждаммм Laughing
Айша , пращай и Аничка , то къде три , там и четири.... hahaha
Лека !!! smile3524

Общи условия

Активация на акаунт